Šta je novo?

Sony Xperia Z2

AliEx- 6$ pristojan kvalitet.

Људи, имам једно питање и волео бих да ми што више вас да одговор.

Имам xperiu Z (значи она баш прва верзија), стару годину дана, стање 10/10, могу да је продам за око 150-180 евра и мислио сам да узмем xperiu Z2 (за око 330 е), значи да доплатим 150 евра, што није много. Да ли вреди то урадити, док још могу за ове паре да га продам или се не исплати то?

Молим ако је неко имао xperiu z, па после прешао на другу да се јави. Хитно ми је ово, па бих био захвалан да ми што више Вас да одговор, из свачијег угла наравно.

Поздрав :)

Mislim da se svako isplati,a ta doplata je realna.Z2 je dosta bolji telefon od Z u svim aspektima.

Брате, ако можеш да је продаш за толико колико си навео онда узимај. Из угла власника Z2 могу само да ти препоручим. Пошто већ претпостављам да имаш склоност ка Сонијевим телефонима нећеш погрешити. Наравно ако је тај 32 нов. Прочешљај тему још ако те занима још нешто више .

Da. Xperia Z2 je u svim aspektima poprilicno bolji telefon u odnosu na Z. Z2 superioran i sto se tice chipset-a. Izrade zbog metalnih delova. Stereo zvuka, bolje kamere i najbitnije od svega mnogoooooooo boljeg ekrana. Sigurno neces pogresiti. Jos cena od 330e za nov je sasvim krektna.

Мој је у гаранцији још годину дана, стање 10/10 без рутовања и ичега. Мислим да је то реална цена, пошто је у перфектном стању а има још годину дана, купљен у радњи, сим-фри.

Данас ортак узео xperiu z2, за 330e стара један дан са 2 год гаранције из мтс.

П.С. Је л` може неко да ми каже колико добије на антуту са з2 и да ли долази до успорења приликом коришћења и са дужим коришћењем? Које су евентуалне мане? Да ли неко може да окачи слике са з2 сликане преко дана? Видео сам да су на претходним страна неки имали проблема са "избељивањем" објектива(да после неког времена буду мутне слике и да је то честа појава, гледано и на страним сајтовима) или сам ја се нешто збунио?

Извините на пуно питања, али ми значи пуно. поздрав и хвала свима на одговорима.

Poslednja izmena:
Мој је у гаранцији још годину дана, стање 10/10 без рутовања и ичега. Мислим да је то реална цена, пошто је у перфектном стању а има још годину дана, купљен у радњи, сим-фри.

Данас ортак узео xperiu z2, за 330e стара један дан са 2 год гаранције из мтс.

П.С. Је л` може неко да ми каже колико добије на антуту са з2 и да ли долази до успорења приликом коришћења и са дужим коришћењем? Које су евентуалне мане? Да ли неко може да окачи слике са з2 сликане преко дана? Видео сам да су на претходним страна неки имали проблема са "избељивањем" објектива(да после неког времена буду мутне слике и да је то честа појава, гледано и на страним сајтовима) или сам ја се нешто збунио?

Извините на пуно питања, али ми значи пуно. поздрав и хвала свима на одговорима.

Нису тестови и синтетика толико битни нити могу реално да осликају флуидност система. Шта значи хиљаду поена више ако тел има огавни UI . Срећом Сони није један од тих. Негде око 42-44 000 сам ја имао .Те мутне слике и то није честа појава не знам где си то видео. Што је најважније батерија је одлична.

Нису тестови и синтетика толико битни нити могу реално да осликају флуидност система. Шта значи хиљаду поена више ако тел има огавни UI . Срећом Сони није један од тих. Негде око 42-44 000 сам ја имао .Те мутне слике и то није честа појава не знам где си то видео. Што је најважније батерија је одлична.
Колико ти је стар телефон и колико си га напунио са апликацијама? Колико батерија траје?

2 месеца, батерија је релативна ствар, ако не користиш фб , вибер , ако немаш упаљене све могуће синхронизације можеш без проблема 2 дана да изгураш нормалне употребе. У стамина моду и дуже.

Колико ти је стар телефон и колико си га напунио са апликацијама? Колико батерија траје?

Nemas sta da brines,bilo sta da pokrenes od igara ili flmova fercerace bez problema,a ja sam sa baterijom izvlacio i preko 2 dana sa i do 8 h upaljenog ekrana.

@Stojan993, čestitam. Ajde uporedi sa nekim modelom, promeni ih ti lepo. Okini i sliku neki, pa baci da vidimo.

Hvala :) Jos sam u test fazi :) Pisao sam dosta hsvu na pm, pitaj i ti ovde nesto ako te zanima :) Fotke cu za neki dan, samo da se prolepsa vreme. Ali za sad, po danu dobre ali nocne ne mogu da pipnu 930

stvarno je dobra ona kamera na 930 :)

Pa da, imao si prilike da probas. A i slao sam ti one ll fotke. Nocu je bolja, ali po danu me je z2 prijatno iznenadio

Po danu su ionako svi isti danas :) još taj Sony ima i mrvu veći senzor od nokie, pa i veću blendu (njje mnogo bitno po danu ali eto). Sad je to već OT ali OIS me oduševio na nokiji, mnogo bolje radi od ovog na Nexusu (za celu blendu rekao bih), na M7 da ne pričam.

Verujem, hsv stalno mlati kako imaju profi stabilizaciju videa :D

A jeste profi stabilizacija stvarno na Z2 i Z3 nigde to nisam video ni na jednom telefonu [emoji3]

Slike i očekujem po ovakvom vremenu, ja sam postavio jednu po kafiću, tmurno. Po sunčanom danu su sigurno dobre. Gde su ti slike sa 930? Možeš da ga uporediš sa nekim android fonom?

@Ivan I. Sa 930 imam mnostvo porodicnih i slika s devojkom, pogledacu dal ima nekih ovako(nisam puno putovao poslednjih pola godine). Mogu da uporedim sa samsungom, to sam uglavnom furao i presao sam na sony jer mi se prethodnopomenuti smucio i nisam se pokajao. Za vikend imam balkansko prvenstvo, pa sumnjam da cu nesto stici da fotkam. Ako stignem, dobijas na pm :)

Vrh Dno