Jel neko root-ovan ovde?![]()
Ja sam imao root preko Towelroota i imao Existenz custom rom koji je najpopularniji za Z2 ja mislim i izgleda kao stock 4.4.4,ali ima dosta dodatnih opcija.Pogledaj na xda forumu,ima tema![]()
JokGubis kljuceve sa towel?
Мој је у гаранцији још годину дана, стање 10/10 без рутовања и ичега. Мислим да је то реална цена, пошто је у перфектном стању а има још годину дана, купљен у радњи, сим-фри.
Данас ортак узео xperiu z2, за 330e стара један дан са 2 год гаранције из мтс.
П.С. Је л` може неко да ми каже колико добије на антуту са з2 и да ли долази до успорења приликом коришћења и са дужим коришћењем? Које су евентуалне мане? Да ли неко може да окачи слике са з2 сликане преко дана? Видео сам да су на претходним страна неки имали проблема са "избељивањем" објектива(да после неког времена буду мутне слике и да је то честа појава, гледано и на страним сајтовима) или сам ја се нешто збунио?
Извините на пуно питања, али ми значи пуно. поздрав и хвала свима на одговорима.
Колико ти је стар телефон и колико си га напунио са апликацијама? Колико батерија траје?Нису тестови и синтетика толико битни нити могу реално да осликају флуидност система. Шта значи хиљаду поена више ако тел има огавни UI . Срећом Сони није један од тих. Негде око 42-44 000 сам ја имао .Те мутне слике и то није честа појава не знам где си то видео. Што је најважније батерија је одлична.
Колико ти је стар телефон и колико си га напунио са апликацијама? Колико батерија траје?
Hahaha, pitam jer vidim da je proces kao da demontiram eksplozivDugo si izdrzao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari