Uvek moze da se uradi downgrade tako da nema nikakvih problemaImam neki utisak da cemo kukati za KK ubrzo nakon prelaska na lizalicu. Dok sam ne ponudi i dok ne prodje neki period gde mogu da se vide merodavni testovi, nema potrebe instalirati. Opet razumem i one kojima pundravci ne daju mira eto mora neko da bude prvi![]()
Јеси сигуран да колега има баш зе2?(noob pitanje)
Kolega ima z2, ja g2. Nameračio sam se da i ja predjem na z2, al me ekran jako odvraća od ideje. Na ovom koleginom je baš loš prikaz, boje loše, osvetljenje, ma svetlosnu godinu iza mojeg g2. Jel to na svakom tako ili šta? Jel može nekako da se podesi, namestili smo ono super vivid mode, al nikakve razlike ne vidim?
Nisam de*ilЈеси сигуран да колега има баш зе2?
Na g2 je takodje ips, a ne može se porediti koliko je bolji od njegovog. Isprane boje, blede, kao na xperia z što je bilo. A čitam po testovima da je ekran masu unapređen, pa mi nije jasno, jel treba nešto da se podesi ili koji je đavoMeni je odlican ekran, a presao sam sa Amoleda.. Vrv nesto nije ok. Jedino sto ips jos uvek nema tu crnu kao amoled, sto je logicno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari