@hsv u nekim stvarima si tvrdoglav max,dzaba ti i crtati.
I dalje je meni neprihvatljivo da z2 ima displej kao nexus 5 , ali vidim tebi je to skroz ok.
Na kraju krajeva svako trosi svoje pare kako hoce,ali smo ja i vojkan pokusali da docaramo ljudima sta znaci imati najkvalitetniji ips/lcd panel.( sto svakako nije panel na z2)
A zasto to nisi napisao kada si navodno koristio Z2, da ima ekran kao N5? tada je bio dobar koliko se secam? nego si se sada zalepio za vojkanovu nuklearnu fiziku oko IPS displeja?

da ima tu maglu kao N5 ti bi to odma' napisao

a i bio bi napljuvan po netu i u testovima, evo ja to kazem, N5 ima primetno losije uglove gledanja/gubitak kontrasta i crnu od G2 LG a neka su Z2 i G2 egal sto se toga tice (ipak nisam toliko zagledao Z2 u mraku vec prodajni primerak na nekoliko min) i to je to, svejedno klasa za N5, ma koliko se ti i ortak vojkan trudili da dokazete da je Z2 ips krs to nije, pomirite se sa tim
Nadji mi android sa IPS panelom kao na IP6 i kupujem ti ga, svima nesto fali, ako imaju dobar prikaz crne onda imaju i prenapucan kontrast i losiju kalibraciju, wb itd, jednostavno novi amoled je svima zadao domaci osim IP6 ips-u. Ovo sto ti i vojkan pisete je klasicno karikiranje i pokusaj da od prosecnog IPS-a visoke klase napravite neki krs panel ali dzaba vam to
Evo neka se jave hunder, sretenbg i ostali koji su imali Z2 i namenjali se telefona i neka napisu da li je taj IPS dobar ili los, ovako samo mlatimo u prazno iz ko zna kojih razloga
Evo ja cu ti reci iako nisam poredio crnu u mraku na Z2 - taj panel je dosta bolji nego na N5 gde iz ugla isijava kao sa starih telefona. Ali ni to nije veci problem, taj ekran je bolje kalibrisan od vecine ips.
Sto se tice G2 panela on je prosecan za tu godinu kada se pojavio, ni bolji ni losiji i to zna svako ko je uporedio sa ostalim telefonima.