Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Na isti mislimo, S5 je drastično lošiji tu, ništa se ne čuje.

Slazem se za boje. Ko preferira realnije boje treba da zaobidje S5. Al opet 4k je nestvarno dobar na S5. I kad nebi imao da poredite sa necim nebi ni primetili toliku razliku. Oko je cudo i lako se privikne. Sto se tice audio snimanja ne znam kakvi su uslovi bili ali na mojim se sve kristalno cuje

Zeznuo sam se nesto, odgledao sam dosta klipova pa sam izmesao ko je sta kacio. Na ovaj sam video mislio definitivno.

Evo procackao sam z2 upravo u ušću i fenomenalno je. Nisam mnogo čačka ali ono što sam video me je oduševilo. Baterija je brutalna. Na 7% je trenutno, 3 dana i 11 sati sa brightesom na max i ima oct 4 sata i 11 minuta. Prilično impresivno.

Kada ce test z2 na sajtu :D, da li se daju i dalje ovi satovi kod telekoma, zna li neko

Gizmo ima gomilu posla oko novog sajta :) Kao da vam je hitno, nije da već niste pročitali hiljadu drugih testova, ne vidim zašto je moj uopšte bitan :)

Videcu jos se lomim. Mozda se veceras i upisem ovde ;)

i tako.. promenices 10 mobova za 5 dana :) postavljas neke rekorde.. :)

Sve zavisi od licne preference

Tacno

Da si HSV presao bi, da si ja, ne bi... I takoooo

Netacno, nikada ne bih kupio ni jedan telefon po ovim ludackim cenama a i da kupim S5 tesko da bih se nakanio da predjem na Z2 mada realno nikada ne bih prvo ni kupio S5 :d S5Active keva :)

Poslednja izmena:
Pa kad čovek voli i u mogućnosti je, što da ne. Xperia Z2 je odličan telefon, nikako ne može da pogreši.

edit:

@hsv.stoned

Pa kad si hipster, ne bi uzeo ništa što je mejnstrim, sve nešto alternativno :d

Poslednja izmena:
A sto nikada nisi kupio iphone? Cisto da vidis kako sve to treba da izgleda :d samo da predju na ekran 4,5-5'' i ostali ce bas mnogo morati da se potrude da budu bolji :)

Pa kad si hipster, ne bi uzeo ništa što je mejnstrim, sve nešto alternativno

tebra, ja pola godine provedem ovde, nisu za mene fensi telefoni osim ako ne ponesem teracell kondomcinu :)

Poslednja izmena:
Imao probao i cao. Ne volim zatvorene sisteme. Bas kao ni wp. Ostala mi je zelja da probam 1020 ali wp ne mogu da svarim. Probao sam u fva maha sa 925 i 1520 i ne ide.

Pa ne vidim onda razlog da menjas S5 ako si zadovoljan generalno.. osim da probas bas svaki telefon i procenis koje nijanse tebi vise odgovaraju.

S5 je zverka nema sta al eto kad ga uzmem u ruke tuga me neka obuzme :) videcu jos z2 da uporedim kamere pa cu da prelomim. G2 je po meni best buy i kad se skocka rom sa fixom i kernelom radi jaaaako fino a kosta ispod 300e

Netacno, nikada ne bih kupio ni jedan telefon po ovim ludackim cenama

Cena nije bitna, pricamo o uredjaju :)

Ma kakav S5 active...

img-13.png
img-0.png

:d

Ovo je za zidare sa XDA :d :d

Ma S5 Active keva, samo jos da je IP68 i da ima je6enu stabilizaciju videa i bio bi mozda i najbolji fon - kad spadne na 350e po oglasima jer ne vredi ni evro vise kao ni ostali slicni :)

Cena nije bitna, pricamo o uredjaju

U tom slucaju Z2 bez razmisljanja, realno malo bolji fon od S5 :)

Poslednja izmena:
Ma imate te oklope da kupite za bilo koji mobilni. Ja nebi to drzao u ruke taman da sam na mesalici za beton ceo dan.

Poslednja izmena:
kako ti xperia p nikada nije ispala ? tako ti verovatno ne bi ispao ni z2 npr

Meni se w810i sa 7m na beton i evo i dan danas radi. *** na jeftine telefone ne pazimo toliko na skuplje bogami pazimo.

kako ti xperia p nikada nije ispala ? tako ti verovatno ne bi ispao ni z2 npr

Ko kaze da nije ispala? :) Pa pisao sam tamo u temi.. evo sta ja radim, svaki put kad idem u voznju, bilo gde u prirodu ili da se olesim za vikend :d ja navucem teracell.. rezultat je fon koji je u mint stanju i radi kao nov a pao je sa cak i sa metar i po na beton (nedelja u zoru ispred pekara, ostavio fon na nekom pultu napolju gde se hasa i zakacio rukom, zna punisher gde je to :d).

Ne vidim sta je problem koristiti neku zastitu u tim situacijama, sve je bolje od kupovine novog ekrana za 100, 200e :)

Poslednja izmena:
Ja za te extreme uslove imam ovaj se810i za sve ostalo poso kuca grad nosim mob bez zastite.

Nazad
Vrh Dno