Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Nisam jos stigao da se poigram sa tom aplikacijom ali cisto da pitam sta spada u MediaServer potrosnju.
Jer desavalo mi se da mi bateriju trosi ekran sa nekih 20-30% a taj MediaServer izmedju 50-60% sto mi je potpuno suludo.
Iscedi bateriju za cas iako mob jedva i da koristim.

Nije mi jasno sta toliko trosi bateriju na Z2 da ne mogu da sastavim puna dva dana,a sa Z1 sam sastavljao cela 3 dana sa oko 5 ipo h upaljenog ekrana.

Da nemaš upaljenu neku app što broji korake, kalorije...?

Nemam nikakvu posebnu app za to.

Možda ima sony. Daj SS od battery usage.

Nema nista specijalno u battery usage
5b36802e6e07a6f8e64ea18329e7c9ff.jpg

Ovo je jedan od boljih rezultata baterije kod mene,ali mi nije jasno da ne moze jos bolje.
Mreza na auto wcdma/gsm,auto brightness na oko 65 %,bez ikakvih stednji
8298765231f0417dddd604d59d1a2400.jpg
5505cb27f53ca1e2fe82bb663879d93f.jpg
4997a5a4016d21a84c65cf98de23c812.jpg
83b2e35a87718ecab4266aa5cb5c9f23.jpg
423300fa8e8f2eec5b6979f865330a27.jpg

^ Mozda ti nesto telefon drzi budnim, instaliraj wakelock detector pa preko njega vidi sta ga budi. I signal ti je veoma los, stavi na 2g.

Sumnjam da mi je nesto ostecena sim kartica pa da zbog nje imam losiji signal,jer bi po pravilu trebalo da imam sasvim solidan.Probacu sa wakelock detectorom.

Poceo da mi se otvara jedan flap na telefonu. :mad:
Sreten je pisao o nekoj silikonskoj masti koja se stavi i onda se ne otvaraju vratanca.Gde da nadjem tu silikonsku mast?

Ne koristim staminu skoro nikad jer blokira net i sinhronizacije. :)

Pa skoro sve vreme je bio na 3G.

Au kakvo bi tek bilo zezanje da je 2G :D

Do 10h screen on bi mogao da izgura ;)

Prilicno sam zadovoljan i gotovo da mu nisam nasao mane...ima odlican ekran,dobru kameru,dobar zvuk na sluskama,radi kao sat,nema kocenja ni u kom slucaju(bolje radi od Nexusa 5)baterija kao sto si video odlicna.
Jedina mozda mana bi bila da prilikom zvonjave telefona i dobijanja zvuka obavestenja,zvuk dolazi samo iz jednog zvucnika pa sam zvuk nije bas glasan koliko bi ja voleo,ali to i nije neka realna mana.

Sve, sve, sve, ali od Nexusa bolje ne radi :d

Ima li gde da se nadje original punjac za njega? :) Moze i u poruke da mi se posalje ;)

Ja koristio i jedan i drugi uporedo i tako zakljucio.Cini mi se da Z2 brze otvara aplikacije od N5. ;)

neko ko padne s marsa i krene da čita forum bi pomislio da je nexus na jedno desetom mestu po brzini i fluidnosti. u svakoj temi se piše kako taj i taj tel radi ako ne brže onda u najmanju ruku kao nexus :D

Pa u rangu su,ali cini mi se da je Z2 malo brzi u tim segmentima :) Timescape intefejs je skoro kao goli Nexus. :)

Punjac od 2A je punio z3 istom brzinom pa cak i sporije od originalnog iz kutije od 1.5A.Izgleda da ima limit iako je bilo price da podrzava brzo punjenje.Toliko o tome.
Cekam da mi stigne dock pa da vidim ima li razlike izmedju magnetnog i obicnog punjenja u brzini.
Slikao sam par slika u skroz zamracenoj prostoriji i proverio iso koji je isao na 12800,slike su ladno upotrebljive sto je neverovatno.Postavicu ih cim stignem.

Ja mislim da je punjenje sa dockom isto vremenski kao sa originalnim punjacem.

Da, ista brzina, ne može ni biti razlike, direktno punjenje jedno i drugo..
@fain2daniel jesi li tim od 2A punio sa njegovim usb kabelom ili Sonijevim?
Nekad i kabel zna da utiče.
Ako i sa Sonijevim kabelom na 2A punjaču dobijaš ista vremena tad je verovatno do limita.

Nazad
Vrh Dno