Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Ne stavljaj novac na te propalitete i bice ti lakse :)
Sto je najgore i ne kladim se... Igrao dva puta u zivotu onako bezveze.

Navijam za najveci klub u Engleskoj iako su sada propaliteti po igri ali bice bolje. ;)

Btw podesio samo APN, Username i Pass i radi sad bez problema. Nemam sad zivce da podesavam ostatak za MMS...

Vratanca od usba počela su sama od sebe da mi se otvaraju. Da li bi pomoglo da stavim malo silikonske masti oko gume? Kontam da je guma suva.

Mozda bi mogao to da uradis.Kontam da nece jace da se zalepi pa da imas problema prilikom otvaranja.

Interesuje me kakav je zvuk uopste kod Z2/Z3/? Juce u TC Usce sam pokusao da slusam radio i neke klipove i sad da li zbog buke ili neceg drugog nesto me nije impresionirala.

Zvuk je isti kao na mom Z1,dobar je sasvim,kvalitetan,glasan solidno.Mozda ne bi bilo lose da je malo glasniji,ali to se nadomesti kvalitetnim sluskama.

Zvuk je isti kao na mom Z1,dobar je sasvim,kvalitetan,glasan solidno.Mozda ne bi bilo lose da je malo glasniji,ali to se nadomesti kvalitetnim sluskama.

Hvala ja imam Sony MDR-EX50LP. Pa i meni se kanda cini da bi moglo da bude jace na osnovu ono malo sto sam cuo.

Vratanca od usba počela su sama od sebe da mi se otvaraju. Da li bi pomoglo da stavim malo silikonske masti oko gume? Kontam da je guma suva.
Znaci obavezno da kupim onaj charging dock sto pre? :)
Vidim da ima na KP za 20 evrica.

Sto se zvuka tice, ja sam zadovoljan. :)
Ja ga u kolima upalim da mi svira dok vozim. A s obzirom da imam "krntiju" tj keca koji, dok sam imao radio u kolima, na autoputu cim idem oko 100 jedva da se cuje muzika na radiju.
Dok evo sa Z2 mogu da slusam bez problema. :D
Ne znam dal ti znaci nesto ovo poredjenje ali eto, ne moze da skodi. ;)

Poslednja izmena:
Kupi, da. Ali naruci sa ali expressa, oko 4 evra je. Nema potrebe da placas 20 evra.

Hvala @ Marko-Dj znaci mi.

Odavno sam uzeo onu Intezinu internet karticu tj devizni racun ali nisam je nikad koristio. :) Mozda je sada pravi trenutak...

A inace sto se zvuka tice, devojka ima G3 koji jeste glasniji ali cini mi se da je na Z2 zvuk nekako ubedljiviji. :D

Puniji je zvuk na Soniju,ne cini ti se,kvalitetniji je.Zato uzmes dobre sluske i odvrnes na oko 80 posto i uzivas u mjuzi :smoke:

Ako neko ima problem sa flapovima koji se sami otvaraju, rešenje je silikonska mast. Namazao sam zaptivku u vrlo tankom sloju sa stapicem za uši, i više se ne otvaraju. Džabe sam naručio nove sa ali expressa...

Vise ne koristim staminu, nesto je tu pocelo da baguje, cas radi kako treba, cas ne, pa sam je iskljucio. Sve u svemu, ja sam prezadovoljan baterijom.
Screenshot_2014-09-19-16-03-42[1].png
Screenshot_2014-09-19-16-03-48[1].png
Screenshot_2014-09-19-16-04-22[1].png
Screenshot_2014-09-19-16-04-30[1].png

Dobro drzi,odlicno.

Ako neko ima problem sa flapovima koji se sami otvaraju, rešenje je silikonska mast. Namazao sam zaptivku u vrlo tankom sloju sa stapicem za uši, i više se ne otvaraju. Džabe sam naručio nove sa ali expressa...

Uh ***... Kad pre rodjace? Sony daje garanciju na te flapove 2 godine (koliko i na telefon), makar u normalnim drzavama, ne znam da li bi i kod nas uvazili... Inace trebao si da nosis da reklamiras, dzaba si bacao novac...

Dobri su nego treba im masti kao i svakoj zaptivci. Kako sam ih namazao, već dve nedelje ne ispadaju. Da sam se odmah toga setio, ne bih ni naručivao nove, a u Sony nisam hteo da nosim jer nisao smeo ostati bez telefona, ko zna koliko bi se zbog tih gluposti zamlacivao sa njima.

Interesuje me da li su vlasnici ovog telefona potapali Z2 u vodu i kako je on reagovao? Da li se posle potapanja vide neke fleke po ekranu, konkretno na svetloj (beloj) pozadini?

Uzeh Z2 konacno :) Utisci su extra,jaaci utisak mi je ostavio nego kada sam uzeo Z1,iako su slicnih dimenzija.Treba jos dock da nabavim :)

Evo za pocetak jedna nocna slika u wide formatu,u poredjenju sa Z1 ne deluje mnogo razlicito,osim da su boje nekako jace.

Poslednja izmena:
Hvala :)
Ovaj je bas bo kevu,moram da probam taj fireworks mod.

Čestitam. Promeni potpis :)

Sta ce ti koji moj mod ja sam izvlacio 0.8s na stock-u. Skini aplikaciju sa marketa koja ima nocni mod sa promenjivim iso vrednostima. 0.8 je max koliko dozvoljava z2.

Hvala Ivane.
@hunder kako se zove ta app?

Nebih sad znao na pamet. Pisao sam meni se cini u ovoj temi cak kacio i semplove.

Stigao mi je magnetic kabal za z2 koji sam u međuvremenu prodao, pa ako nekom treba neka se javi na PM. Meni vise nece trebati.

Evo koliko mi drzi baterija ovih dana u proseku
Autosinhronizacije,auto osvetljenje,mreza na 2G
00c8436d9939498bbfabf749ab4bb87c.jpg
aab1b69d0d9ce851230117975b68aba8.jpg
479a3fea5ebcadeb03968c933f2d2193.jpg
97c1ed5aea68f9477d45799b610e8275.jpg

Sa kojom aplikacijom da proverim sta mi ili ti koja aplikacija mi najvise guta bateriju?

Nazad
Vrh Dno