Šta je novo?

Sony Xperia Z2

E istripovah se ja,sony neki slican model sto imam ima bolji tj jaci zvuk od ovih sennovih,tako da ce ici na oglase,a toliko sam slusao hvale o tim slusalicama.
Inace djilkosu jedan :) ne izlazim sa njima napolje,mada bi dobro grejale usi u zimskim danima.:d

Ja sam ti lepo napisao da ne kupujes hd201 jer sam vise puta cuo kako zvuce te slusalice ali ti si obavio jos jednu losu kupovinu pored onih jeftinih akg :)

A ***,sta da se radi...ma ispao sam naivan,cim kostaju koliko kostaju nisam mogao ocekivati neko cudo od zvuka. :)

Nego,jel ubacio neko 4.4.4 ? Trazio sam ftf fajl da flesujem sa flashtoolom,ali nisam nasao?

Evo ga novi rekord :)
Mreza na 3G only,auto sinhronizacije full,web surf malo,auto brigtness,3G net radio solidno,ukljuceno lociranje

d0e918522727c10c3036717b945ce4a8.jpg
c7735a769c23dec20caba44eb1edd54d.jpg
bf33762c7c8bc29b86f65af2137715ea.jpg
1554259b98faaf9403c18233a1dc9839.jpg

Hocu da kupim ovaj telefon,mnogo dobro izgleda,kako se vama cini?
Da li moze polovan,ocuvan za 200 evropskih da se nadje?
Cuo sam da ima problema sa blicem,tj da je jako slab,pa tako noc ne pravi sjajne slike,dok je po danu odlican?
Zanima me jos kakva je baterija i podrska na XDA?

Poslednja izmena:
Ovo za blic ne znam, ja ga imam skoro mjesec dana i nijesam to primijetio. Fotografijama sam jako zadovoljan. Baterija moze da sastavi dva dana uz, kod mene, nekih 6-7h SOT-a... Za sada ne vidim potrebu za root-om, izuzev ako izadje neki potpuno funkcionalan CM rom... Ja sam stavio Apex launcher iako nijesam imao realne potrebe da mijenjam nativni (vise se radi o navici jer Apex imam i na tabletu koji koristim, a imao sam ga i na prethodnom telefonu)...

Kakvih 200 evropljana,gde ti zivis?350+
Blic je jak i dobar a romova ima na XDA.

Blic na z2 je tiha jeza. Jedan od gorih. Objekte preko pola metra jedva da osvetli. Imao sam z2 ne pricam na pamet.

Moj je sasvim dobar na Z2,isti kao na Z1,nemam primedbi,a i postavljao sam slike u mrklom mraku sa blicem.

Probaj neki drugi telefon pa uporedi. Videces da je upola slabiji

Ja nemam pojma cemu vi pricate [emoji3]
Ajde bas cu kad stignem postaviti fotku u mrklom mraku sa blicem pa cete videti. ;)

Ali poenta je da postaviš i uporednu fotku sa nekim drugim telefonom...

Desava se, retko, ali se desava da voltaza bude zeznuta na blicu i baca ga jace. Ne na ovom fonu, ali imao sam prilike to da vidim na Htc one mini.

Vojkan postavicu XT i Z2...jaci je blic na Z2.

Z1 sigurno ima slabiji led blic od Note 3 npr, nisam direktno uporedio u istim uslovima ali onako odokativno. Ali stvarno ne bih rekao da je mnogo slabiji vec malo. Ali to mora direktno da se uporedi da bi se videla stvarna razlika u korist N3.

Poslednja izmena:
Ja uporedio sa Nexus 4 tada i posle sa Idol 2 Mini koji sam imao (Alcatel ih sije, ali nema veze). Na Z1 je ocaj blagi. Srecom socivo kamere je bolje pa moze i da izvuce nesto, ali sa jacim blicem bilo bi znacajno bolje.

Z2 moj postavlja nove standarde u trajanju baterije ;) [emoji41]
Sve full kao i do sada,mreza na 3G,auto brightness,lociranje,full sinhronizacije

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414328721629.png
    uploadfromtaptalk1414328721629.png
    849.5 KB · Pregleda: 110
  • uploadfromtaptalk1414328733995.png
    uploadfromtaptalk1414328733995.png
    698.5 KB · Pregleda: 107
  • uploadfromtaptalk1414328745490.png
    uploadfromtaptalk1414328745490.png
    782.4 KB · Pregleda: 106
  • uploadfromtaptalk1414328757835.png
    uploadfromtaptalk1414328757835.png
    821.6 KB · Pregleda: 110
Odlican rezultat. ;-)

Da u pravu ste pomesao sam Z i Z2.
Jel istina da Sony Z ima ispranu crnu boju?Gledao sam neka poredjenja u video reprodukciji sa S4 i sije ga Samsung..

Poslednja izmena:
@Saxon01 Istina je, tacnije na Z seriji su korišćena tri tipa ekrana, pa kvalitet boja i prikaza zavisi od toga koji ti zapadne.

Thanks daniel,koljemo se ja i ti ko ima bolju :D ;)
Vicja thanks.

Evo za one koji pricaju da Z2 ima slab blic
Totalni mrak,minimalna udaljenost oko 3 metra.

Evo opet mi je fon drzao 2 dana i par sati sa 6h i nesto sot na 3G rezimu.Ako mi ovako bude stalno drzala necu ga menjati dugo,pravi je flagship :)

Jel neko ubacio 4.4.4?Nisam jos nasao ftf fajl da bi flesovao.Trenutno koristim Nemacki rom i fon radi kao sat.
@Hsv ili neko,zna li se changelog na 4.4.4?

Moze neko da mi preporuci neku aplikaciju sa kojom mogu da proverim koliko i koje aplikacije mi trose net.
Jer prosto mi je neverovatno da u statistici za ovu nedelju imam oko 250 MB download a preko 500 MB upload!
Nemam ni fejs, imam tviter ali samo pratim ne tvitujem sam.
Jedino vajber da kazem ali opet to ne moze da bude ni priblizno koliko u statistici pise.

Imas u setting da vidis koja aplikacija koliko troši.

Nazad
Vrh Dno