nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
To varira. Da ga ponovi sada opet, verovatno bi bio oko 35000. 🙂
Zašto ne preko 10 SOT i punjenje na svaka tri dana? 🙂
Zmajček800 i downclockan će gutati sve živo
Normalno, nisam hteo da davim sa detaljima.Naravno sve se ovo resava kad se iskljuci mpd i stavi intelliplug i promeni governor i scheduler na odgovarajuc, intellidemand odnosno npr zen ili row.
HDR ne koristim, sve što on može Photoshop može mnogo bolje.
Ne razumem tu potrebu tebe, a vidim i HSV-a u ovoj recenici "HDR ne koristim, sve što on može Photoshop može mnogo bolje
Mislim fazon je point and shoot i HDR tu izvuce mnogo, bas mnogo. Da se drndam i sat vremena je puno, a i vise ako mi treba za nekoliko desetina slika.
Sta cemo sa HDR snimkom, jel i to u PS-u?
Ne pricam ja o filterima. Pricam o HDR-u gde se spoje dve fotke ili tri > jedna na niskoj ekspoziciji -2 jedna na nuli i jedna na +2.
Pogledaj 5s HDR ili S5, pa ono je vrh. Cak i na N4 koji je stariji kad se opali pod HDR-om onaj HDR+ sa N5, lepo odradi dve slike skljocne i dosta bolje bude. Mislim N4 kamera je ocajna, ali izvuce koliko toliko sa tim da lici na nesto.
Google je u 4.4.2 update-u dodao novi API za kamere (bas za ovaj HDR+ i jos neke stvari) ne verujem da znas ovo cisto posto znam da nisi aktivan na xda jedan lik je bas pricao o tome (ceprkao je po code-u) i da ce uskoro moci kao na Nokiama da se sredjuje shutter speed i jos dosta naprednih stvari, naravno i senzori se ocekuju bolji od Sony-a. Sad da li ce to biti u novom update-u tipa 4.5 ili 5.0 ili sta vec, ali izgleda da ce se napredovati u narednim mesecima sto se tice kamera.
Timeshift,b.defocuss,Creative Effect i ultra hd video ima portovan(4k) al ne radi video(fali neki blob jos)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari