Nije kriv Sony sto ti nisi dobio ICS 6 meseci, vec nasi operateri (ispravite me ako gresim). Evo recimo ovaj .89 firmver je izasao samo za neku italijansku mrezu, ako oni mogu, zasto ne bi mogli i ostali?Verujem da je ovo prvi i poslednji Sony Android u mojim rukama. 5 meseci ne mogu da pokriju sa ICS sve korisnike jednog tricavog telefona, kao da su prodali milijardu komada. Na stranu to sto su odustali od JB, dok bi ga svi kupci dobili, verovatno bi vecini aparati dotad crkli, te daleke 2018. godine. Ne znam koji proizvodjac bi uopste mogao da se takmici sa njima u disciplini neazurnosti softvera.
Ne znam koji proizvodjac bi uopste mogao da se takmici sa njima u disciplini neazurnosti softvera.
Flesuj fabricki ROM, ili bilo koji custom ROM od Xperia Sole ili Go pa javi kako si prosao :d. Bilo kakvim "normalnim" flesovanjem takodje postoji mala sansa od brickovanja, i u to svesno ulazite kada to raditeSkoro pa je nemoguce brikovati XU i celu tu liniju telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari