Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nema ta opcija kod mene. Mozda zato sto sam instalirao trial, ali trebalo bi valjda da se aplikacija "dokaze" da bi je neko kupio, ako je vec trial?
Ima dobrih fora, tj. predikcija sledece reci nije losa ideja, ali to je otprilike jedino "vise" sto moze da ponudi.
Imam i to, doduse ne bas na taj nacin, ali upotrebom te tastature i sms aplikacije posaljem drugu (koji radi u prodavnici blizu mene) poruku i on kad mu se zavrsi treca smena u 7 ujutru donese hleb i mleko, moze i ZURNAL
posle 6 meseci od kupovine xperie u konacno resio da flesujem ics posto ga preko pc companiona nebi dobio ni za dve godine verovatno,i sad kad sam probao nekolko romova(od stock b.54 i c.1 i od custom terra rom 2.1) mogu samo da kazem da nisam primetio neke znacajnije bagove niti kocenje na ovim romovima,ali jednu stvar jesam.nijedan od njih nema sredjenu kameru.jedino na GB-u kamera radi koliko toliko ok.a na bilo kom od ovih i verovatno uopste na bilo kom ics romu koji je izasao do sada za ovu xperiu kamera je pre spora(fokusira po 5-6 pa i 10 sekundi)a i kvalitet slike nije kao na gb,posebno ako je slabije osvetljenje...a meni je kamera podosta bitna tako da mi ne preostaje nista drugo nego da camim na GB-u dok ne izadje normalana ics.sve u svemu ako neko razmislja da li da predje na ics,moj savet je ako mu kamera nije pre bitna slobodno moze da flesuje verziju c.1 ako hoce stock ili terra rom...nadam se da sam bio od pomoci
Testiram ga, i cini mi se da je dosta brzi od C.10 ili B.54. Phonebook i dialer su drasticno brzi, mada kada ne otvaram dialer dugo ima malo laga, sekundu - dve, ali cesto se otvara u trenutku (verovatno zavisi je li kesiran). Nije strasno, otvori on dialpad ali kasni sekundu - dve sa spiskom poziva (ako me razumete). Kamera bolja. Ljudi sa xda su zadovoljni. I ja sam. Nije 2.3 ali je skoro kao 2.3.
Jel zna neko da li je u srbiji dostupan samo digitizer za ovaj telefon ?
nasao sam na par oglasa da prodaju ali komplet. sto nema nikakvog smisla jer se prilikom menjanja ili LCD-a ili digitizer-a moraju razdvojiti jedno od drugog posto se LCD vadi sa prednje strane gde se digitizer i nalazi.
Isprobao sam terra 2.1, potom terra v6 i ostadoh na njemu. Ne znam ima li smisla isprobavati ostale custom rom-ove. Radi i ovako ok valjda.
Ja i ne vidim neke preterane razlike u brzini...
Ja trenutno koristim ovaj .89 fw. Brendiran je do bola ali kad se sve to pocisti, u odnosu na raniju katastrofu, odlican je. Presao sam sa slimcm-a. Preporucujem
Rutujes fw, instaliras titanium i brises redom nepotrebne aplikacije. Moze i rucno nekim fajl menadzerom ali je ovako zgodno jer se moze brisati data i cache aplikacije direktno iz titaniuma.
antec, a da napraviš uputstvo kako da promenim ROM pa ako mi se ne sviđa da vratim onaj koji je bio (sa sve imenikom i podešavanjima), jel postoji ta mogućnost?
@SuperStarr, sto da ne Cim nadjem vremena iskucacu (sad sam preko tt), znaci najranije sutra . Taman mozemo da prilepimo medju prvim postovima i da ljudi dopunjuju. Siguran sam da ima vecih znalaca od mene.
@Djordje, zavisi koje particije obrises tokom instalacije.
.89 fabricki firmver koristim vec duze vreme u kombinaciji sa Vengeance 1.28 kernelom, zaista radi odlicno ali se mnogo vremena izgubi na brisanje bloatware-a, mislim da sam obrisao blizu 100 aplikacija doduse ja sam moj bas osakatio (obrisani ekvilajzeri, fabricki wallpaperi, live wallpaperi, widgeti i tome slicno).
Edit: sad sam proverio, ~130 aplikacija sam obrisao: (spoiler)
Preporuka je da, pre nego sto brisete bilo sta od ovoga, koristite sto vise mogucnosti telefona, odnosno da otvorite gotovo sve. Govorim ovo zato sto, na primer, ako obrisete SoundLevelAlert.apk, a niste pokusali da pojacate muziku u playeru preko te "opasne" granice i niste stisli ok ili sta vec izbaci, necete moci da pojacate muziku preko te granice koliko god se mucili . Nakon sto jednom to potvrdite, nema nikakvih problema ako se aplikacija obrise.
Drugo, gledajte da ne obrisete ono sto vam treba. Meni recimo ne treba usbotg.apk, jer ne prikljucujem nikakve USB stikove na telefon preko OTG kabla. Isto tako, GoogleContactsSyncAdapter.apk, jer sve kontakte drzim u .vcf formatu na telefonu (i imam backup na hardu) itd.
I da, kada budete obrisali DeviceMonitor, stalno ce vam izbacivati "Unfortunately, DeviceMonitor has stopped" koliko god puta pritisnuli ok. Jednostavno izvadite bateriju i upalite telefon ponovo
Jel ima neko problema sa GPS-om i ovim zadnjim .89 firmware-om!?
Probao sam na ženinoj xperiji u da se zezam sa iGO-om i mrtva kapa - Neće, pa neće da uhvati fix!?
Naravno da treba brisati, osim ako ne mislis da koristis Gmail 1.0 . Svejedno moram updateovati aplikacije, tako da je bolje da u potpunosti obrisem ove stare sa sistemske particije.