I dalje sam na .89, radi pa cepa.
A sto se tice tvog pitanja probacu da dam odgovor, mada opet kazem da nisam strucnjak. Ovako, prvo skok izmedju gb-a i ics-a je bio malo poveci tako da mnoge stvari ne rade iz prve ako uopste neka i radi. Sa froyo-a na gb se i moglo nekako krpiti kao i sto moze sa ics-a na jb. Dakle mi trebamo biti srecni sto su nam pustili ics, jes' da je kljakav ali je ziv

. Inace bismo sad gulili na 2.3.7.
E sad, kad Sony ili Alcatel ili ko vec resi da pravi neki telefon onda moraju i da odluce koji ce chipset koristiti. Posto su se odlucili za novathor kojeg gura STEricsson mi smo takoreci prdnuli u cabar zato sto sabani (i ako je za vecinu modela sa tim U8500 odredjen rok trajanja tj. nece vise dobijati update) i dalje nece da puste source kod. Qualcomm je cini mi se darezljiviji sto se toga tice. Postoji i drugi nacin da Sony ili STEricsson pomognu, tako sto ce nam dati retardirane blobove. To je vec kompajlirani kod (binarni fajl valjda), znaci gotov fajl koji developeri samo stave gde treba i to je to. Sony je pomogao jednom sa nekim audio blobovima i moguce da se zeznuo sa ovim omx cudima, to sad cekamo da vidimo.
Uglavnom, ja ne sumnjam da cemo imati potpuno funkcionalan cm10, ili bar koliko je sad cm9, samo je pitanje kad. I da, Sony mora da pita ove druge pedere dal' sme nesto da nam da, mozda bi nam inace odavno pomogli.