nemanjabgd84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2007
- Poena
- 425
Jel na ovom telefonu grafika kao na Xperia U ili SGS II, posto oba imaju Mali 400, ali razlicite
@HSV
Bices zadovoljniji baterijom ovim update-om. To je za sad najozbiljnije poboljsanje...
Jel na ovom telefonu grafika kao na Xperia U ili SGS II, posto oba imaju Mali 400, ali razlicite
Potpisujem, baterija dosta bolja!
Temple Run 2 na max ne laguje uopste na JB
Kapiram da ce mi posle apdejtovanja biti potreban i factory reset a to mi se bas i ne svidja al sta ces..
Dobro je da su izbacili stabilan JB za XP
E sad, mozda ce biti glupo pitanje ali po oglasima sam vidjao da za XP iz vipa pisu da nisu zakljucani na tu mrezu.. da li postoji neka aplikacija kojom bi proverio to a da ne moram da kupujem neku drugu karticu i pretvaram je u micro sim? Tj da li postoji mogucnost da posle apdejtovanja na 6.2.A.1.100 zakljucam fon na vip? Mislim nije mi ovo nesto presudno ali zasto da ne izbegnem ako mogu.
Kapiram da ce mi posle apdejtovanja biti potreban i factory reset a to mi se bas i ne svidja al sta ces..
Misliš da bi to trebalo da se uradi posle updateovanja? Misliš da se sve "slegne" na svoje mesto? I je l' neko drugi ubacio upadte, pa uradio factory reset?Kapiram da ce mi posle apdejtovanja biti potreban i factory reset a to mi se bas i ne svidja al sta ces..
A je l' koristiš neku drugu tastaturu ili onu po defaultu?Ne znam da li je neko primetio ili nije, možda je već i spomenuto, ali jedna kul stvar u vezi ovog telefona je da u sms-u znakove ćčšđž kompresuje tako da ne smanjuje kapacitet od 160 karaktera kao što se inače dešava.
Ne znam da li je neko primetio ili nije, možda je već i spomenuto, ali jedna kul stvar u vezi ovog telefona je da u sms-u znakove ćčšđž kompresuje tako da ne smanjuje kapacitet od 160 karaktera kao što se inače dešava.
Inače posle apdejta ja uspeo da izguram bateriju i preko dva dana umerenog korišćenja. Sve radi, nema bagova.
Ti napišeš poruku sa kukicama ali sms app ih ošiša i šalje je ćelavu. Nije to nikakva kompresija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari