Sad je mercedes sa motorom kineza takodje 😉To vam isto ljudi,kupite mercedes a unutra motor od Renoa.
Gledaju da prodju svi jeftinije
Ja sam rijesio problem bar za sada Fabricki reset TV.Kod nas ponekad je slican problem sa yt, nece da ucita video ili ako je ostao ukljucen yt posle toga nece da se pokrene tv..Desava se cesto u poslednje vreme da nece da se ukljuci, ne reaguje na daljinski,na dugme power, pa uskljuci sam od sebe za pola sata i izvrti sve sto smo tipkali na daljinskom dom dok nije radio..Nas je kupljen 2020. i model je iz te godine.
uzećeš televizor od proizvođača koji je preuzeo brend SONY na polju kućne multimedije?Ako se ne popravi čekamo crni petak i TCL q7,8,9 ili x11L najverovatnije.
Razumeo sam te😉 i znam saradnju tcl-a i sony-ja. Svejedno naginjem mini led-u, ali ako naleti dobra prilika za oled(LG ili Samsung) uzeću to ima vremena do novembra.nisi me razumeo: posle SONY-ja ćeš opet uzeti SONY 😀
Imaćeš ako sačuvam oled i ne prodam(ako uopšte neko želida uzme ovo). Sony me oladio naravno, ali se supruga naoštrila da ih ganjamo preko suda za te kućne uređaje jer su smradovi. Šurak je izgurao za frižider (crkao star 2 godine Samsung) preko advokata, isto nisu hteli da plate niti bilo kakav vaučer prilože. I dobio iznos za novi u istoj klasi. Glavni razlog realan vek trajanja frižidera dve godine je smejurija. Videću šta advokat kaže.Voleo bih uživo da vidim poredjenje mini led i oled.
Ne postoji ovde 5god garancije. Imaš dodatnu(3god) koja je bila 500$ više a to mi se nije davalo. Ovde je na sve brendove 1god garancije da menjaš što pre mamu im prevarantsku.Sta god da uzimate, nek bude to sa 5 godina garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari