Šta je novo?

Sony televizori

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
C2 može da se uzme 77 verzija za oko 3000. Izlupetali se sa cenama.

Probaj da restartuješ tv. Meni se to desi ponekad na Google TV Chromecastu kada obrišem keš, pa ga restartujem i opet se pojavi. Ili počni da gledaš nešto na HBO ili Netflixu, tada se pojave predlozi za nastavak gledanja kao i preporuke.
Restartovao TV i počeo da gledam nešto na HBO i proradilo. Hvala 🙂

Svakako razlika u kvalitetu ne opravdava toliku cenovnu razliku. C2 odličan televizor svakako. Drugar ima baš 77 verziju, ja ga naterao da uzme sada prvi put OLED. Nema ko se nije oduševio kada je gledao tv.

+ dobar Android boks 100-150€ uz LG
Padaće cene A95L brzo, ovo je nerealno na početku...

@Gulftown da, da, slazem se. Odlican tv, velicina odlicna, za uzivanje.
@Stock Nema potrebe za boks-om, naterao sam ujka da uzme c1 kad je izasao i koristi ga normalno, slika je perverzija i tv radi odlicno, aplikacije sto njemu trebaju sve rade, tako da za njim nema potrebe.
Edit: @Gulftown jel ti je drugar stavio tv na zid ili na policu, gledam da kad uzmem 65 ili 77 stavim na zid, ali je preveliko i sve mi se cini da ce da padne? 😅

Pa njemu ne treba, ali dosta ljudi će morati da kupi box.
A i GoogleTV v12 dolazi uz TV što je super, samo cena zeza.

@Stefan1995, okačen na zid. Samo uzmi odgovarajući nosač koji trpi veliku težinu i nema šta da brineš.

Treba uzeti u obzir da je A95L QD-OLED, a C2 je W-OLED, ali cena je svakako astronomska, naročito za 77". Iskreno jedva čekam da vidim neke konkretne testove A95L, npr. Classy ili Vinsent. Ako je suditi po prošlogodišnjem modelu, ovo će biti ozbiljan kandidat za TV godine ponovo 🙂

Znam, sve je jasno, ali ni to ne opravdava razliku u ceni.

XH90 serija nova verzija softvera:

XH90.jpg

Blinking red light
Sony 55 xf90
samo se ugasio tokom igranja ps5-ice, i led 4 puta trepti
Pokusao reset, iz struje isključivao, fabrički (Držim Power i vol , zasvetli zelena) ništa ne pomaže... ako neko ima ideju
Ako ne,zamolio bih ako neko ima iskustva sa servisima po BG da ga nosim sutra, neki kontakt
Može pm ako nije po pravilima

Tnx

Blinking red light
Sony 55 xf90
Pokusao reset, iz struje isključivao, fabrički (Držim Power i vol , zasvetli zelena) ništa ne pomaže... ako neko ima ideju
Ako ne,zamolio bih ako neko ima iskustva sa servisima po BG da ga nosim sutra, neki kontakt

Tnx
1696057884815.png
To su ovlašćeni, iz mejla od Sony supporta kada sam ih pitao za neki problem.

2023 TV Shootout: Sony A95L crowned 'King of 4K TV', LG Z2 'King of 8K TV'

Results-2023-TV-Shootout-highlight-2.pPNG_-2048x1583.png

The results are in and Sony's A95L is now crowned "the King of 4K TV for the 2023 Model Year"! Tied for 2nd place is LG's G3 and Samsung's S95C. The best LCD TV is Samsung's QN95C!

Poslednja izmena:
Ima li vlasnika sa 65-icom koji su iz Beograda-Umka-Baric-Obrenovac i da imaju kutiju od tv-a da su voljni da mi pomognu? Hocu da uzmem 65-icu, ali nisam siguran da moze da mi stane u auto da ga prevezem jer ne bih kurirskom sluzbom. Nasao sam dimenzije.. probao i deluje da bi moglo, ali nisam 100% siguran pa sam kutiju da probam da ubacim.

A *** ko to čuva, ja sam frknuo odmah. U suštini ako oboriš sedišta i širina celom dužinom je šira od širine kutije staje.

Blinking red light
Sony 55 xf90

Tnx
Ja sam 2017. imao Sonija u toj klasi koji je isto tako odjednom počeo samo 4 puta crveno da treperi. Odneo sam ga u Input u Milentija Popovića i odmah dobio informaciju da je to kvar koji se ne popravlja i da se dobija novi TV (bio je u garanciji), što je vrlo brzo rešeno, a taj zamenski je i dalje u funkciji. Topla preporuka za Input, jedno od najboljih iksustava sa servisom.

Ima li vlasnika sa 65-icom koji su iz Beograda-Umka-Baric-Obrenovac i da imaju kutiju od tv-a da su voljni da mi pomognu? Hocu da uzmem 65-icu, ali nisam siguran da moze da mi stane u auto da ga prevezem jer ne bih kurirskom sluzbom. Nasao sam dimenzije.. probao i deluje da bi moglo, ali nisam 100% siguran pa sam kutiju da probam da ubacim.
koja kola imas?
mada, koja god da imas osim ako nije neki veliki karavan ili kombi, nece moci da stane... mada i za karavan je knap... a i mislim da se preporucuje da se TV prevozi uspravno, tako da...

Meni je lik dovezao položen tv u gepeku, oborena zadnja sedista. Ali veći auto je bio, nije karavan.

Имам ја кутију, стоји ми на тавану ако не дај боже рикне нешто, да могу некако да претерам ово чудо. Ако те не мрзи да дођеш до Лазаревца...

Ja sam 2017. imao Sonija u toj klasi koji je isto tako odjednom počeo samo 4 puta crveno da treperi. Odneo sam ga u Input u Milentija Popovića i odmah dobio informaciju da je to kvar koji se ne popravlja i da se dobija novi TV (bio je u garanciji), što je vrlo brzo rešeno, a taj zamenski je i dalje u funkciji. Topla preporuka za Input, jedno od najboljih iksustava sa servisom.
Zavrsio u Input-u (hvala na prepurici @baltam0s )
Backlight osvetljenje zveknulo, diode porucene i zamenjene
Kaze serviser da im je ovo drugi primerak da su radili (local dimming zone i taj tip ekrana), kaze sve je lepo oznaceno i promeni se.
Meni je cena bila prihvatljiva posto sam vec bio "smoren" da moram novi L serije, 65"

Trebalo bi da se iselim iz stana na nekih mesec dana zbog renoviranja. Problem je sto bi morao i moj TV Sony Bravia XR-65A80J da bude izmesten na mesec dana a originalnu kutiju nemam. Ako neko ima kutiju da mu ne treba narednih mesec dana, a da hoce da je pozajmi ili proda, neka se javi. Mnogo bi mi znacilo, jer ovu grdosiju bez kutije je gotovo nemoguce transportovati.

Zvao sam sve moguce. Kazu da stavim cebe i pucketavu foliju pa tako da prenosim. Inace kutiju u toj dimeniji nigde ne nadjoh. Mozda neko pravi, trebalo bi da bude 150x100 cm. Zvao sam firmu iz prethodnog posta - nemaju.

Poslednja izmena:
Uzmes zapakujes kako su ti rekli sa ćebetom i pucketavom. Kupis kartonske ploče i oblepiš tv u ćebetu.

Uzeo sam onaj talasasti karton i pucketavu. Ako ne nađem kutiju, moracu to i ćebe.

Evo mene u Sony taboru. Uzeh na kraju ipak A80J 55' i dobro je sto nisam 65'.
Jos uvek se upoznajem. Imam na eksternom hardu dosta remux filmova koji izgledaju bolesno dobro.
Niko ne nogu da nadjem podesavanja da titlovi nemaju crnu pozadinu. Zna li neko gde se to nalazi?

Nazad
Vrh Dno