AndroidTV sam po sebi nije los, ako je nesto lose radilo, to je bilo do njihove implementacije. GoogleTV je tezi od AndroidTV-a.Tako je. Noviji Sony modeli klize kroz meni, komentari su uglavnom pozitivni, sto je ogroman plus u odnosu na Android Tv.
Nije boja, imao sam rapravu sa Tehnomanijom jer nisu hteli da mei zamene TV u garanciji. Kazu XR-65A80JCEPVerovatno samo boja.
Apsolutno nista, to mi je jos veca misterija. I sta uopste znace te oznake iza modela.Šta je drugačije?
Mozes li da postavis sva podesavanja koja si primenio ili neki link da probam i ja da podesim. Ima supernova Move nakcen i nisam bas zadovoljan slikom.Da se pridružim Sony brendu sa prvim oled tv-om 65A80J. Iz prve ruke pošto mi je soba svetla mi se činilo da je baš taman na standard pic modu dok nisam podesio(warm kalibrisan sdr, hdr i dv na oba inputa googletv & shield) prema savetima kombinacije Vincent Theo i Classy tech. Kako se dan privodio kraju us*o sam se kad sam pustio Faces, DV i ostali sadržaj. Najveće iznenađenje je koliko je dobar prikaz 720p i 1080p sadržaja u odnosu na LED, a pogotovo sport. To mi je bilo bitno. Motion handling(smoothness 2/clearness 1) je odličan, tenis ovih dana i fudbal nema trag lopte i utegnuto je sve kako treba.
OS je sasvim solidan, mana je storage. Doduše nisam probao Kodi, ali ovo ostalo radi bez greške. Wifi mi daje 280/60 na deklarisanoj 400/60. Kapiram da je to chipset limit. Sve u svemu prezadovoljan.
mislim da sam negde odavno procitao da su drugaciji kodovi za retailere tipa wallmart itd.Apsolutno nista, to mi je jos veca misterija. I sta uopste znace te oznake iza modela.
Izvoli:Mozes li da postavis sva podesavanja koja si primenio ili neki link da probam i ja da podesim. Ima supernova Move nakcen i nisam bas zadovoljan slikom.
Da li neko zna razlike u oznakama modela?
Na primer:
XR-65A80JCEP
XR-65A80JAEP
XR-65A80JCEI
Takođe sam podesio A80 prema uputstvu iz Classy videa i izuzetno sam zadovoljan rezultatima - izvanredno prirodan prikaz boja! Obrati samo pažnju da podešavanja treba primeniti za svaki izlaz odvojeno, kao i na to da postoje dve kategorije internih aplikacija, "Apps" i "Apps Video", pa i za te dve kategorije treba odvojeno primeniti podešavanja.Izvoli:
Mogu li da pitam šta nije bilo u redu sa A80 u garanciji? Ja sam pre nekoliko godina takođe imao situaciju da mi je Sony više klase kupljen u Tehnomaniji crkao pred kraj garantnog roka. Tehnomanija uopšte nije htela da razgovara, samo su mi rekli da mogu da pošalju kurira da ga odnese u servis, što sam naravno odbio. Odneo sam ga lično u servis na NBG, preko puta Sava centra i to mi je jedno od najboljih iskustava sa servisom ikada, sve preporuke! TV je tada bio star skoro dve godine, a dobio sam novi zamenski iz aktuelne godine, koji je čak bio više klase od pokvarenog. Taj i dalje radi kao sat 🙂Nije boja, imao sam rapravu sa Tehnomanijom jer nisu hteli da mei zamene TV u garanciji. Kazu XR-65A80JCEP
i XR-65A80JAEP nisu isti model. Posle duze rasprave ipak su mi zamenili i poslali XR-65A80JCEI koji se kod njih na sajtu nigde ne pominje. Otuda i moje pitanje.
Vidim na redditu da se pominje na više mesta baš taj problem, ali brzim preletanjem ne videh neko konkretno rešenje 🙁Da li neko na xh9096 ili sličnom modelu primećuje sledeću stvar - kao da "fps" padne na sekund.
Jedan od HDMI portova je prestao da radi, kako je proslo manje od 6 meseci od kupovine uredjaja ja sam trazio zamenu. Problem je sto je trenutno cena visa od one koju sam ja platio tako da su mi cak i doplatu trazili. Najsmesnije od svega sto su me ubedjivali da XR-65A80JCEP i XR-65A80JAEP nisu isti model i na kraju i poslali XR-65A80JCEI koji cak nemaju ni na sajtu u ponudi.Takođe sam podesio A80 prema uputstvu iz Classy videa i izuzetno sam zadovoljan rezultatima - izvanredno prirodan prikaz boja! Obrati samo pažnju da podešavanja treba primeniti za svaki izlaz odvojeno, kao i na to da postoje dve kategorije internih aplikacija, "Apps" i "Apps Video", pa i za te dve kategorije treba odvojeno primeniti podešavanja.
Mogu li da pitam šta nije bilo u redu sa A80 u garanciji? Ja sam pre nekoliko godina takođe imao situaciju da mi je Sony više klase kupljen u Tehnomaniji crkao pred kraj garantnog roka. Tehnomanija uopšte nije htela da razgovara, samo su mi rekli da mogu da pošalju kurira da ga odnese u servis, što sam naravno odbio. Odneo sam ga lično u servis na NBG, preko puta Sava centra i to mi je jedno od najboljih iskustava sa servisom ikada, sve preporuke! TV je tada bio star skoro dve godine, a dobio sam novi zamenski iz aktuelne godine, koji je čak bio više klase od pokvarenog. Taj i dalje radi kao sat 🙂
Vidim na redditu da se pominje na više mesta baš taj problem, ali brzim preletanjem ne videh neko konkretno rešenje 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari