AndroidTV sam po sebi nije los, ako je nesto lose radilo, to je bilo do njihove implementacije. GoogleTV je tezi od AndroidTV-a.Tako je. Noviji Sony modeli klize kroz meni, komentari su uglavnom pozitivni, sto je ogroman plus u odnosu na Android Tv.
Nije boja, imao sam rapravu sa Tehnomanijom jer nisu hteli da mei zamene TV u garanciji. Kazu XR-65A80JCEPVerovatno samo boja.
Apsolutno nista, to mi je jos veca misterija. I sta uopste znace te oznake iza modela.Šta je drugačije?
Mozes li da postavis sva podesavanja koja si primenio ili neki link da probam i ja da podesim. Ima supernova Move nakcen i nisam bas zadovoljan slikom.Da se pridružim Sony brendu sa prvim oled tv-om 65A80J. Iz prve ruke pošto mi je soba svetla mi se činilo da je baš taman na standard pic modu dok nisam podesio(warm kalibrisan sdr, hdr i dv na oba inputa googletv & shield) prema savetima kombinacije Vincent Theo i Classy tech. Kako se dan privodio kraju us*o sam se kad sam pustio Faces, DV i ostali sadržaj. Najveće iznenađenje je koliko je dobar prikaz 720p i 1080p sadržaja u odnosu na LED, a pogotovo sport. To mi je bilo bitno. Motion handling(smoothness 2/clearness 1) je odličan, tenis ovih dana i fudbal nema trag lopte i utegnuto je sve kako treba.
OS je sasvim solidan, mana je storage. Doduše nisam probao Kodi, ali ovo ostalo radi bez greške. Wifi mi daje 280/60 na deklarisanoj 400/60. Kapiram da je to chipset limit. Sve u svemu prezadovoljan.
mislim da sam negde odavno procitao da su drugaciji kodovi za retailere tipa wallmart itd.Apsolutno nista, to mi je jos veca misterija. I sta uopste znace te oznake iza modela.
Izvoli:Mozes li da postavis sva podesavanja koja si primenio ili neki link da probam i ja da podesim. Ima supernova Move nakcen i nisam bas zadovoljan slikom.
Da li neko zna razlike u oznakama modela?
Na primer:
XR-65A80JCEP
XR-65A80JAEP
XR-65A80JCEI
Takođe sam podesio A80 prema uputstvu iz Classy videa i izuzetno sam zadovoljan rezultatima - izvanredno prirodan prikaz boja! Obrati samo pažnju da podešavanja treba primeniti za svaki izlaz odvojeno, kao i na to da postoje dve kategorije internih aplikacija, "Apps" i "Apps Video", pa i za te dve kategorije treba odvojeno primeniti podešavanja.Izvoli:
Mogu li da pitam šta nije bilo u redu sa A80 u garanciji? Ja sam pre nekoliko godina takođe imao situaciju da mi je Sony više klase kupljen u Tehnomaniji crkao pred kraj garantnog roka. Tehnomanija uopšte nije htela da razgovara, samo su mi rekli da mogu da pošalju kurira da ga odnese u servis, što sam naravno odbio. Odneo sam ga lično u servis na NBG, preko puta Sava centra i to mi je jedno od najboljih iskustava sa servisom ikada, sve preporuke! TV je tada bio star skoro dve godine, a dobio sam novi zamenski iz aktuelne godine, koji je čak bio više klase od pokvarenog. Taj i dalje radi kao satNije boja, imao sam rapravu sa Tehnomanijom jer nisu hteli da mei zamene TV u garanciji. Kazu XR-65A80JCEP
i XR-65A80JAEP nisu isti model. Posle duze rasprave ipak su mi zamenili i poslali XR-65A80JCEI koji se kod njih na sajtu nigde ne pominje. Otuda i moje pitanje.
Vidim na redditu da se pominje na više mesta baš taj problem, ali brzim preletanjem ne videh neko konkretno rešenjeDa li neko na xh9096 ili sličnom modelu primećuje sledeću stvar - kao da "fps" padne na sekund.
Jedan od HDMI portova je prestao da radi, kako je proslo manje od 6 meseci od kupovine uredjaja ja sam trazio zamenu. Problem je sto je trenutno cena visa od one koju sam ja platio tako da su mi cak i doplatu trazili. Najsmesnije od svega sto su me ubedjivali da XR-65A80JCEP i XR-65A80JAEP nisu isti model i na kraju i poslali XR-65A80JCEI koji cak nemaju ni na sajtu u ponudi.Takođe sam podesio A80 prema uputstvu iz Classy videa i izuzetno sam zadovoljan rezultatima - izvanredno prirodan prikaz boja! Obrati samo pažnju da podešavanja treba primeniti za svaki izlaz odvojeno, kao i na to da postoje dve kategorije internih aplikacija, "Apps" i "Apps Video", pa i za te dve kategorije treba odvojeno primeniti podešavanja.
Mogu li da pitam šta nije bilo u redu sa A80 u garanciji? Ja sam pre nekoliko godina takođe imao situaciju da mi je Sony više klase kupljen u Tehnomaniji crkao pred kraj garantnog roka. Tehnomanija uopšte nije htela da razgovara, samo su mi rekli da mogu da pošalju kurira da ga odnese u servis, što sam naravno odbio. Odneo sam ga lično u servis na NBG, preko puta Sava centra i to mi je jedno od najboljih iskustava sa servisom ikada, sve preporuke! TV je tada bio star skoro dve godine, a dobio sam novi zamenski iz aktuelne godine, koji je čak bio više klase od pokvarenog. Taj i dalje radi kao sat
Vidim na redditu da se pominje na više mesta baš taj problem, ali brzim preletanjem ne videh neko konkretno rešenje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari