Ne može kako sam čuo. Ja nisam uspeo.Moze li se daljinski od tv uprariti sa daljinskim od mts iris uredjaja?
На колико ти је осветљење? Ако иде до 50 као на XH90 пробај да смањиш на 15 ионако је прилично јако...Bas mi smeta na x90j kada se pojavi prevod na tamnoj sceni, pola ekrana zasvetli bukvalno - zbog onih zona zamracivanja... bas mi nekako cudno deluje... Na ips je crna bila siva na celom ekranu pa se nije ni primecivalo toliko 🙂
forum.benchmark.rs
Kao što kolege rekoše, taj kod traži od prodavca, meni su ga posalali imejlom kao PDF dokument, pa sa njim ideš ovde:Uzeo sam ovaj Sony KD-50X80JCEP ali nigde ne mogu da pronadjem aktivacioni kod za produzenu registraciju na Sony site-u. Da li znate gde se nalazi ovaj kod?
Resenje je veoma prosto ako imate ovaj problem.Bas mi smeta na x90j kada se pojavi prevod na tamnoj sceni, pola ekrana zasvetli bukvalno
Ako pod Basic režimom podrazumevaš ovaj Apps Only režim (gde ima samo jedan red aplikacija na početnom ekranu), mislim da mogu da se dodaju i uklanjaju aplikacije. Taj red može da primi fiksni broj aplikacija, ali kada odeš na poslednju ikonu u redu, otvori se ekran sa svim aplikacijama, s tim što su one koje su na početnom ekranu u prva dva reda, a preostale ispod. Samo duže zadrži željenu aplikaciju i idi na Move, pa je premesti gde želiš. Ja sam tako dodao Plex, koji nije bio fabrički instaliran.Pretpostavljam da nije izvodljivo, ali da pitam:
Postoji li način da se doda aplikacija u Basic Mode-u X90J modela?
Znam da je taj mod "osakaćen" i da ima YT i još par aplikacija, pa me zanima postoji li neka solucija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari