Evo dam ti hint za start, pa ako te ne mrzi, eksprimentisi dalje, meni ga je dosta za danas 🙄
Pre nego sto kreneš, ako imaš neka podešavanja na home screen, postoji mogućnost da će deo ili sve da ti se resetuje.
Stisni Home i dok si na home ekranu kucaj
Info (taster ispod broja 7)
Mute
Volume up
Home
Brzina kojom pritiskaš ta 4 tastera, jedan za drugim, je otprilike 1.5s za sva četiri. Ako stisneš brže, ne radi, ako stisneš sporije, ne radi.
Prva dva puta nisam uspeo, nakon trećeg sam ulazio bar još 5-6x i uvek prodjem iz prve.
Kada udje u Pro Podešavanja mod, tu nađeš ovaj ekran i izabereš aplikaciju.
Onda u meniju "aplikacije", na spisku naidješ EON, pa udješ i klikneš "uključi" inače neće raditi u pro modu.
Na početku menija ima prebaci u Pro Mod.
Nako resetovanja se TV butovao, prikazao Home ekran i pokrenuo EON, na Eonov home screen. Ali pošto sam samo EON uključio, nisam imao pristup čak ni podešavanjima, jer ih nisam uključio za pro mod.
Da bi se vratio u normal mod, opet je potrebno ukucati ona četiri tastera, pa preći u Pro Podešavanja mod, gde se može sve podesiti i biraš da li ideš u Pro Mod ili Normal Mod.
Sad sam se vratio u Normal mod.
Trebalo bi u pro mod uključiti sve potrebne aplikacije.
Mada, jednog trenutka u pro mod mi se uključio Open VPN (video sam obaveštenje na dnu ekrana), a sama aplikacija nije bila dostupna.
Znači da može da pokrene aplikaciju po želji, ali dobio sam da se pokrene na home screen EON aplikacije, ali ono što sam ranije imao je da pokrene poslednji kanal koji je korišćen.
Anyway, mnogo ga zakomplikovaše za prokleti TV, dosta za danas.