Ukoliko često nemaš nikoga kod kuće, TV će se masu puta uključiti i sam se isključiti nakon isteka perioda neaktivnosti. Nećeš ni provaliti da je radio.
Prva 2-3 puta sam prozvao ženu da je ostavila TV uključen, a onda se na moje oči, VIŠE PUTA, ponovilo. Za dve godine se možda 1-2 puta uključio noću, sreća nije bio pojačan. Po danu, xx puta.
U jednom od apdejtova je pisalo da baš to rešava, ali nije rešio.
Drugi problem je da se na isključenom TV povremeno čuje delić sekunde zvuk sa poslednje gledane TV stanice. Kao da je TV uključen, stisnut mute i na deo sekunde se uradi unmute/mute. Evo sinoć, za 10 minuta 3x se čulo. Vrlo iritantno.
Navikli smo se kada putujemo da ga isključimo iz struje.
Većina tekstova koje sam našao o tome kažu da je problem do BT daljinskog jedna od ideja je bila da izvadim baterije i ostavim tako, ali je problem što su događaji potpuno random i ne mogu da ih reprodukujem.
Model je KD-65XH8077.
Sad sam se logovao na portal, piše samo datum kupovine, ne piše mi do kada je garancija, ali nadjoh taj dokument o servisiranju na mail. Piše da je garancija 5 godina, do 2025.
Da li je za servis potrebno odneti TV kod njih? Baš taj servis kod Sava Centra je svojevremeno izlazio na teren za popravku CRT 29", čak su bili u fazonu "gde to da nosite?!". Za taj problem je imao spisak i kada je zamenio deo kaže, e vi ste mi poslednji na ovoj strani. Bio je opoziv, ali nije bilo načina da se to sazna. TV je kupljen na crno, a taj deo posle nekoliko godina zamenjen bez troškova.