Šta je novo?

Sony televizori

Kako se aktivira dodatnih 3 godine garancije na Sony televizore? Trazi mi neki aktivacioni kod. Kako se on dobija?

Rekli su mi u Tehnimediji da će mi poslati sms porukom ali još uvek nisu. Zvao sam juče, rekli mi da još uvek nisu stigli kodovi. Inače pre nedelju dana kupljen tv.

Meni u Gigatronu na licu mesta poslali kod na mejl sa sve linkom gde treba da registrujem TV.

Ne znam kako vam nisu prevelike te dijagonale. Prema razmaku kod sebe, ja bi trebalo da sam kupio 65', ali mi je ovih 55' na granici komfornog, sve veće bilo bi preveliko.

jutros mi je prvi put blokirao tv... x90j
zablokiran na screensaver-u... vrti ih normalno, ali ja ne mogu nista da uradim... jedino settings popup menu otvara i to je to... morao sam da ga restartujem...

Na A80J nikad ništa slično.

Rekli su mi u Tehnimediji da će mi poslati sms porukom ali još uvek nisu. Zvao sam juče, rekli mi da još uvek nisu stigli kodovi. Inače pre nedelju dana kupljen tv.
I ja sam kupio u Tehnomediji, 29.11. Rekli su da ce poslati kod na email kada bude dostupan. Javi kad ti posalju.

Poslali mi na viber malo pre, zvao sam pre toga da ih pitam kada će stići. Problem je što sa ovim kodom ne mogu da registrujem dodatnu garanciju, kada ukucam kod kaže: 'navedite važeći aktivacioni kod'. Zvao sam ih ostalo je da odem do njih da vidim šta je u pitanju.

Poslali mi na viber malo pre, zvao sam pre toga da ih pitam kada će stići. Problem je što sa ovim kodom ne mogu da registrujem dodatnu garanciju, kada ukucam kod kaže: 'navedite važeći aktivacioni kod'. Zvao sam ih ostalo je da odem do njih da vidim šta je u pitanju.
I sto su zakomplikovali

Mislim da nije isto registracija proizvoda i produzena garancija, al opet nisam siguran.
Moraš da se registruješ da bi mogao da dobiješ dodatne tri godine.
Mozda meze i da se cima preko prodavnice, meni je lakše ovako.
Ja sam tako uradio, dobio mejl i odstampao ga.

Planiram da uzmem XR-55X90JCEP. U Tehnomaniji je 130 000. Da nije ovo vec malo zastareli model za ove pare? Ili mozda ima nesto bolje za iste pare... ? :)

mnogo je to za 55" i taj tv

Taj TV je do prošlog ponedeljka u Tehnomediji bio na akciji i koštao je 107.900 dinara za 55".
Akcija je bila za skoro sve Sony televizore i trajala je 10-15 dana.
134.000 je koštao Oled 55A80J, tako da je po meni mnogo sad da se daje toliko para za X90.

Taj TV je do prošlog ponedeljka u Tehnomediji bio na akciji i koštao je 107.900 dinara za 55".
Akcija je bila za skoro sve Sony televizore i trajala je 10-15 dana.
134.000 je koštao Oled 55A80J, tako da je po meni mnogo sad da se daje toliko para za X90.

Mozda je ta cena bila za Black Friday....mozda mada mi zvuci previse lepo da bi bilo istina....
U ovom trenutku, koliko ja vidim, cene su znatno vise. E sad, da li to vredi tih para ili ne, zavisi verovatno od vise faktora...

Ne vredi ja sam tu 65icu uzeo za manje pare od severnih suseda. Pogotovo sto je to model od prosle godine.

Da da jede malu decu ja sam prezadovolja n ali ako nije presvetla soba uvek treba oled uzeti u obzir.

Mozda je ta cena bila za Black Friday....mozda mada mi zvuci previse lepo da bi bilo istina....
U ovom trenutku, koliko ja vidim, cene su znatno vise. E sad, da li to vredi tih para ili ne, zavisi verovatno od vise faktora...
Ja ti kažem koje su cene bile a tvoje je da veruješ ili ne.
Ja sam se se dvoumio između 65X89 koji je koštao 119.000 i 55X93 koje je koštao 107.900.
Na kraju nisam kupio ni jedan jer nisam prodao mog Samsunga dok je trajala akcija u Tehnomediji.

Поздрав!
Нисам дуго био у ТВ темама, мој w75 још увек одлично служи да га не урекнем.
Колега купује тв па прослеђујем питање. Двоуми се између 2 сони модела, који су то недостаци у ових 30к која је разлика отприлике.

SONY KD55X89JAEP
SONY KD55X80JCEP

Нажалост изгледа да ће пасти куповина у нашим радњама због гаранције.
Наравно, ако шта има боље за ових неких 100к ту сам, тј. ту је. Није неки захтеван корисник, нити је соба нешто незгодна, гледање под правим углом, биће доста сбб-а, спорта, наравно и филмови.

Planiram da uzmem XR-55X90JCEP. U Tehnomaniji je 130 000. Da nije ovo vec malo zastareli model za ove pare? Ili mozda ima nesto bolje za iste pare... ? :)
Ako nisi iskorisito BF popuste sacekaj jos malo jer prethodnih godina su bili odlicni popusti u drugoj polovini decembra. Ne mozes nista da izgubis jer ova cena moze da ide samo dole.

U subotu zvao G….. za produzenu garanciju od 5 godina, danas mi poslali na mejl. Završio za pet minuta garanciju.
Samo postoji jedna glupost, kad pošalju mejl nigde u njemu ne pise taj broj, ni u PDF koji pošalju. Broj koji se kuca na onom sajtu za registraciju je u nazivu PDF fajla?

Vrh Dno