I ja sam se igrao na mišu i tastaturi od svoje pete/šeste godine, sve do pre 10 godina kada sam batalio i prešao na džojped. Ne bih se sada vraćao na M&K nema boga.Sve to stoji ali 15 god kad igraš samo na mis i tastaturu nije lako preci na džojstik.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Zar ne reče da ćeš sačekati sa RDR2 da vidiš kako ce igra ispasti? Kod mene jos od 19tog skinuta igra i ide odbrojavanje. Jos nekoliko dana...
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Amin!RDR2 ako ne bude vanserijska igra zovite me Meri Popins 😀 Pred nama je jedna od najboljih igara generacije... blago rečeno 🙂
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
RDR2 ako ne bude vanserijska igra zovite me Meri Popins 😀 Pred nama je jedna od najboljih igara generacije... blago rečeno 🙂
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Jesi li igrao stari RDR?
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Jednostavno jer na analog ne mogu da igram pucacine. I za pucacine nema preko misa i tastature. Evo na gta V se mučim. Pa me interesuje da li moze ovo ovako da radi bez nekih adaptera?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jedno pitanje:
Kako u Srbiji instalirati Playstation app na Android?
Ma jok, ja samo digitalu uzimam 🙂Eu cemu digitalna verzija, neces valjda MP da cepas? 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari