Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi smo se mi u nekom periodu mučili, pa se vremenom usavršiš. Vežbaj, vežbaj. Mani se tastature i miša, nije to PC.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Sve to stoji ali 15 god kad igraš samo na mis i tastaturu nije lako preci na džojstik.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sve to stoji ali 15 god kad igraš samo na mis i tastaturu nije lako preci na džojstik.

I ja sam se igrao na mišu i tastaturi od svoje pete/šeste godine, sve do pre 10 godina kada sam batalio i prešao na džojped. Ne bih se sada vraćao na M&K nema boga.

Zar ne reče da ćeš sačekati sa RDR2 da vidiš kako ce igra ispasti? Kod mene jos od 19tog skinuta igra i ide odbrojavanje. Jos nekoliko dana...

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Ortak pustio SMS tvrdi da dolazi sa fizickim pakovanjem (goodies) + digitalnim kljucem/kodom za istu, ja sam ubedjen da je verzija bez istog, da je u pitanju samo goodies izadnje...

Ja cekam jedno nedelju-dve da se prasina slegne i ljudi podele utiske, ako ispadne vanserijski mozda i razmotrim kupovinu. If not, backlog je tu i cekam pad na ispod 50e. 🙂

Jesi li igrao stari RDR?

RDR2 ako ne bude vanserijska igra zovite me Meri Popins 😀 Pred nama je jedna od najboljih igara generacije... blago rečeno 🙂

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

RDR2 ako ne bude vanserijska igra zovite me Meri Popins 😀 Pred nama je jedna od najboljih igara generacije... blago rečeno 🙂

Amin!

Okej Meri Popins... 😀

Hvalospevi su stizali i za novi GOW - koja je da se razumemo odlicna igra, za sada bolja od ostatka ponude ove godine ali hajp je ucinio svoje i tu su utisci/ocene malo napumpane. Jos bolji primer marketinga je za novog Spajdija - daleko je to 90/100 ocena koje su prstale na sve strane...

Jesi li igrao stari RDR?

Probao na PS Live-u, nije izgledalo najsrecnije a ni radilo bas najbolje tako da sam batalio posle jednog popodneva. Tako da mi je u razmatranju da uzmem rodjakov XBOS i odigram onaj "4k remaster".

+edit
Imam utisak da mislite da pljujem po igri koja tek nije izasla a u stvari sam suzdrzan jer ne zlim da podlezem hajpu iz gore navedenih razloga... 🙂

Poslednja izmena:
Nema tu hajp, kome se svideo prvi taj ce obavezno uzeti i drugi deo, kome nije, naravno da je bolje da se sačeka. Ja sam skoro obrnuo keca na ps3, mogu misliti kako izgleda remaster [emoji4].
Ovakvi naslovi su ultra retki i ako mp odrade kako treba biće tu igranja i do godine.

Jednostavno jer na analog ne mogu da igram pucacine. I za pucacine nema preko misa i tastature. Evo na gta V se mučim. Pa me interesuje da li moze ovo ovako da radi bez nekih adaptera?

Pa ako se mučiš vrati se na PC. Za Fortnite nije potreban adapter za ostale jeste.

Vratio bih se ja ali stalno sam u pokretu a Pc ne mogu da nosim sa sobom iz Cg do Srb pa onda nazad i tako u krug. Hvala svakako na odgovoru.

Days Gone pomeren 2 meseca za drugu polovinu Aprila... Sto potencijalno znaci nista od TloU-a do kraja godine vec i kao launch title za PS5 (krajem 2020).

Pitanje je gde ce da uglave Death Stranding i Ghost of Tsushima i sta dobijamo za kraj/drugu polovinu 2019 posto im dva veca naslova izlaze u prolece (Sekiro i DG)

Kasniš kasniš. I mani se nagađanja, samo sebi praviš bespotrebnu sekiraciju 🙂

Mislim da ce sve to za PS4 da izadje, jer mislim da se vise isplati da je izbace dok su na trzistu koliko miliona PS4 konzola, nego kao launch za PS5 koji ce vrv da obori rekorde ali vise love ce biti sa postojecim. Nagadjam samo.. 😀

^ma bice paralelno za PS4 i kao launch naslov za PS5. Nekako mi se javlja i onaj FF VII remaster u toj prici i mislim da ce DS biti za PS5, odnosno pomerice ga za kasnije......

^^ iskreno ocekivao sam potajno makar jedan od Death Stranding/Ghost of Tsushima za kraj 2019 jer mi deluje "susna" ta druga polovina... 🙂

Neka "pokidaju" u 2020. (i najave backwards compatibility za PS5) 😛

Poslednja izmena:
Ma biće to sve dobro 😉

Najcrnje je kad cekas ovih zavrsnih par dana pred izlazak neke igre.

Imao bih dozu opreza da je bilo ko drugi, ali kad je Rockstar u pitanju, ne sumnjam ni najmanje.

Waiting...
346558c8c3d4637ca86414503baaf2f7.jpg

Jedno pitanje:

Kako u Srbiji instalirati Playstation app na Android?

Jedno pitanje:

Kako u Srbiji instalirati Playstation app na Android?

Skini na PC ili telefonu aplikaciju kao što je tunnel bear ili sličnu. Uključi je i staviš neku zemlju za koju je app podržana. Uđeš na google play prodavnicu.Staviš aplikaciju u svoju biblioteku. I posle možeš da je brišeš i skidaš koliko hoćeš nije potrebno da koristiš tunnel bear. Znači treba ti samo za prvi put

@Yojinbo 😀 😀 😀

Za one koji imaju rodbinu ili su u De/AT - svi lanci MM-a i Müller nude - 20% na sve verzije RDR2 (Müller čak nudi isto na celokupan asortiman igara).
Tako da Special može da se nabavi po ceni standardne edicije a Ultimate po ceni special...
Dok standard ide ispod 50e

Poslednja izmena:
/\ Valjda je 48€ ako je 20% sniženo [emoji14] U svakom slučaju super cena.

Ma swiftkey zeznuo, nisam ni video...
Odlične cene jer ispod ovoga teško da će da ide u narednih godinu dana (eventualno za praznike ako ponove).
Ja dobio nalog od kolege da isprobam RDR2 za vikend, večeras ide preload.
If it's good as they say I'll be throwing money at the screen...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno