Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sada preciznije, pošto je sestrić poslao štrumfovima da mu štrumfuju DLC :)
Ne razumem se još toliko, a našao sam neke oprečne informacije pa nisam još siguran.

Na disku je oznaka za Region 2 i CUSA 11993 pa ispod još 9416173.
Na ovom linku https://ogdb.eu/index.php?section=title&titleid=40502 mi se uklapa pod Evropa višejezički omot.
Kontam da je i UK u ovoj grupi.

Uzeo bi mu ceo DLC, ali ne bi baš i da bacim pare. Nije problem da namestimo novi nalog ali ne znam koji da napravim.
Reako sam mu da proba da ubaci igru i kroz meni igre vidi da li može da dođe do prodavnice i vidi cenu u funtama za DLC.
Nisam pametan :)

Evo sada preciznije, pošto je sestrić poslao štrumfovima da mu štrumfuju DLC :)
Ne razumem se još toliko, a našao sam neke oprečne informacije pa nisam još siguran.

Na disku je oznaka za Region 2 i CUSA 11993 pa ispod još 9416173.
Na ovom linku https://ogdb.eu/index.php?section=title&titleid=40502 mi se uklapa pod Evropa višejezički omot.
Kontam da je i UK u ovoj grupi.

Uzeo bi mu ceo DLC, ali ne bi baš i da bacim pare. Nije problem da namestimo novi nalog ali ne znam koji da napravim.
Reako sam mu da proba da ubaci igru i kroz meni igre vidi da li može da dođe do prodavnice i vidi cenu u funtama za DLC.
Nisam pametan :)
Ma to preko menija ti nece otkriti jer sa kojeg ti je regiona akaunt na taj PS store te vodi nevazno koji region je igra

Ali sto se tice te tvoje ona je francuska verzija
https://store.playstation.com/fr-fr/product/EP9000-CUSA11993_00-MARVELSSPIDERMAN
Tu je cusa 11993

Moras napraviti francuski akaunt, kupiti dopunu za francuski ps storea i onda uzeti DLC sa tog akaunta

Poslednja izmena:
Hvala ljudi.
Samo da preciziramo, da li pod EU pripada i UK ili treba da napravimo nov nalog (hrvatski, francuski, nemački, austrijski...).

UK je odvojen region.

Kao što mare kaže

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Yakuza Kiwami i Bulletstorm: Full Clip Edition su PS Plus igre za novembar.

Stoji da je za USA, tako da jeste. Ako ti se ne žuri, sačekaj malo, biće popusta u novembru.

Ima za male pare da se uzme Tom Clancys the Division, jel vredi igrati solo? Ne volim multiplayer.

Poslednja izmena:
Po meni, vredi. Ja sam igrao Division solo i bilo mi je zanimljivo.

jel ima na psn-u ozbiljnijih popusta i kad su obicno? i jel ima jos nekih sajtova za novajlije gde treba juriti igre?

Ima često popusta. Krajem meseca će i Black Friday akcije, tako da će biti lepe uštede.

jel ima na psn-u ozbiljnijih popusta i kad su obicno? i jel ima jos nekih sajtova za novajlije gde treba juriti igre?
Šta spada pod ozbiljnijim popustom? Igra koja je redovno 60$, da padne na 10$? Taj film nećeš gledati. Imaš stalno neke akcije/popuste na US i EU/UK psn-u. Sve se svodi na šta te zanima i koliko si spreman da se isprsiš ili čekaš da (još više) padne cena nekom naslovu.

@mare037 fala, ceka se BF to zaboravih da je uskoro
@eufrat necemo preterivati, ozbiljniji popust je da igra koja je izasla pre pet godina ne bude 60$ kao i kada je izasla (diablo3, overwatch npr)... ozbiljan popust je 40-50% :p ai vidim da je npr horizon zero dawn 19$ sto je eto npr jako lepa cena obzirom da je proslogodisnji hit

Poslednja izmena:
Imate RDR2 za 34-35e na spejsnet-u (šerovana nalog varijanta) fercera odlično, ja uzeo juče...

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Imate RDR2 za 34-35e na spejsnet-u (šerovana nalog varijanta) fercera odlično, ja uzeo juče...

Od njih, neka fala. A i zašto bih to radio kada se opušteno mogu naći kodovi 1:1 (60$ za 6000din). Kupiš igru, podeliš nalog itd.

Pa imaš na razmeni igara kod pouzdanih ljudi za 4000 nosilac :) A ovo si uzeo mačku u džaku... može sutra da stane.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Fazon: žali se upravi vodovoda ako prestane da radi ( što ne mora da znači da će se desiti ali postoji verovatnoća )
Dok je na razmeni kod pouzdanih organizatora druga priča.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nisam čuo negativna iskustva sa njima, znam par ljudi da su uzimali bez ikakvih problema...

Ne razumijem, kakvi su ovo nalozi uopšte, mislite da su kradeni?

Drugari planiram da uzmem ps4, neki polovan....inače nikad nisam imao nikakvu konzolu, nikada nisam kupovao igre preko neta i to....sve mi je ovo baš strano (kartice, nalozi, ludila)
1. Zanima me, bez obzira što mi je prioritet singleplayer (igranje pes-a, nba sa drugarima, kampanje u igrama) da li se može igrati multiplayer (ako ikada poželim) bez te pretplate godišnje, šta li je već, sa polovnim igricama koje kupim na kupujemprodajem...?
2. Dalje, da li mogu igrati uopšte singleplayer samo (na pr. GTA V), u igri koja ima i SP i MP ako nemam pretplatu?
3. Kakva su iskustva vaša sa polovnim igrama sa KP, koja je bitna razlika izmedju njih i novih, šta, kako, MP-SP, da, ne...?
4. Vidim na KP u opisu mnogih oglasa za igre na CD-u piše engeska verzija, koji nalog treba praviti na konzoli da bi igra radila (SP)?
Hvala unapred na odgovorima, mnogo bi mi značili, potpuni sam novajlija u svemu ovome....Veliki pozdrav.

Drugari planiram da uzmem ps4, neki polovan....inače nikad nisam imao nikakvu konzolu, nikada nisam kupovao igre preko neta i to....sve mi je ovo baš strano (kartice, nalozi, ludila)
1. Zanima me, bez obzira što mi je prioritet singleplayer (igranje pes-a, nba sa drugarima, kampanje u igrama) da li se može igrati multiplayer (ako ikada poželim) bez te pretplate godišnje, šta li je već, sa polovnim igricama koje kupim na kupujemprodajem...?
2. Dalje, da li mogu igrati uopšte singleplayer samo (na pr. GTA V), u igri koja ima i SP i MP ako nemam pretplatu?
3. Kakva su iskustva vaša sa polovnim igrama sa KP, koja je bitna razlika izmedju njih i novih, šta, kako, MP-SP, da, ne...?
4. Vidim na KP u opisu mnogih oglasa za igre na CD-u piše engeska verzija, koji nalog treba praviti na konzoli da bi igra radila (SP)?
Hvala unapred na odgovorima, mnogo bi mi značili, potpuni sam novajlija u svemu ovome....Veliki pozdrav.

1. Ne
2. Da
3. Baci oko na razmenaigara forum, tamo većina kupuje igre/naloge/kodove
4. Radiće igra na bilo kom regionu, al što se mene tiče napravi US nalog zbog povoljnijeg kursa $-€

Koja je prica oko ovih cipovanih PS4 pro konzola na KP?
Kako se to cipuje i koliko kosta?
Nesto sam video da to ime veze sa verzijom SW-a,kako da znam koja je verzija SW-a na novoj konzoli?
Ne bih da kupim kozolu a da ne moze na nju...
Pitaj u PS4 jailbreak temi

Nema možda veze s temom striktno... imam Hyperx Cloud Stinger slušalice i naravno morao sam da ih kačim na gejmpad. Sad uzeh Hyperx 7.1 usb zvučnu kartu... em je zvuk lepši znatno, em je glasniji, bez preterivanja, duplo :) Vrhunska stvar...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno