- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 1,145
Main igru, ne komplet igru.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Main, da... Veruj mi toliko reciklaze i ponavljanje jednih te istih (4-5 eventa) sporednih misija da je sramota, jos gore su i one mini-igre. Takodje tu je i otkljucavanje tornjeva kako bi se otkrila mapa, repetativno do bola... Jedino je interesantan lov na iteme koji daju lore i bacaju omaz na stripove, kao i "vesanje" kroz grad koji je zaista impresivan (ali me jedni te isti eventovi ubijaju u pojam i bukvalno nema sta da se radi)... Borba se svodi na par poteza koje ponavljas i verujem mozes da se izvuces sa istim skill setom (odnosno poenima) i onih par upgrade-a posle tutoriala do kraja igre...
Nema tu zelje da se grajnda do kraja, niti da otkljucavam dodatne skinove i gedzete jer sam u prvih 5 sati video skoro sve sto igra moze da ponudi i nemam neke motivacije da dalje istrazujem... Cak i ako ima dosta upgrade opcija jednostavno nemam neke zelje za grajndanjem repetativnih misija i skupljanjem poena...
Odradicu main pricu kad stigne novi TV i to je to.. 20h tops gameplay. Igra ostavlja gorak ukus u ustima 7/10 je neka realna ocena i to je malo velikodusno... Jos su izbacili sadrzaj i ubacili ga kao dodatni season pass, da su to ostavili mozda bi bila odlicna, ovako sve to deluje prosek...
Moja preporuka je da se eskivira kupovina dok ne padne ispod 30e jer ne vredi ovoliko hajpa i novca...
Poslednja izmena: