Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Main igru, ne komplet igru.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Main, da... Veruj mi toliko reciklaze i ponavljanje jednih te istih (4-5 eventa) sporednih misija da je sramota, jos gore su i one mini-igre. Takodje tu je i otkljucavanje tornjeva kako bi se otkrila mapa, repetativno do bola... Jedino je interesantan lov na iteme koji daju lore i bacaju omaz na stripove, kao i "vesanje" kroz grad koji je zaista impresivan (ali me jedni te isti eventovi ubijaju u pojam i bukvalno nema sta da se radi)... Borba se svodi na par poteza koje ponavljas i verujem mozes da se izvuces sa istim skill setom (odnosno poenima) i onih par upgrade-a posle tutoriala do kraja igre...

Nema tu zelje da se grajnda do kraja, niti da otkljucavam dodatne skinove i gedzete jer sam u prvih 5 sati video skoro sve sto igra moze da ponudi i nemam neke motivacije da dalje istrazujem... Cak i ako ima dosta upgrade opcija jednostavno nemam neke zelje za grajndanjem repetativnih misija i skupljanjem poena...
Odradicu main pricu kad stigne novi TV i to je to.. 20h tops gameplay. Igra ostavlja gorak ukus u ustima 7/10 je neka realna ocena i to je malo velikodusno... Jos su izbacili sadrzaj i ubacili ga kao dodatni season pass, da su to ostavili mozda bi bila odlicna, ovako sve to deluje prosek...

Moja preporuka je da se eskivira kupovina dok ne padne ispod 30e jer ne vredi ovoliko hajpa i novca...

Poslednja izmena:
Igrao i ja Spiderman-a i dobar je ali su ga preterali sa ocenama, realno 7.5 bih mu dao. Malko je sve repetitivno i dosadno ali je gameplay odlican i borba zna biti zeznuta ako se samo jurisa. Taman izdegustiram ovo u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* i onda Red Dead 2 masterpiece :D

Ne znam zasto, ali mene i posle 3 godine od izlaska Arkham Knight po svemu mnogo vise impresionira od novog Spajdermena. Mislim, OK je, moze da se predje jednom, i to je to. Za grafiku svaka cast, ali sve ostalo, nista posebno.

Imaju jos vremena da ispeglaju i dodaju raznovrsniji sadrzaj (u sta cisto sumnjam osim one 3 dodatne epizode, jer ne verujem da idu na "game as service" model)... Mislim da su se ovde vise fokusirali na grafiku i grad pa onda copy-pasteovali jedne te iste stvari kada su skapirali da nemaju dovoljno sadrzaja... Igra i borba jesu zabavne ali brzo postanu dosadne jer su repetativne, a posebno kada vidim da mi apgrejdovanje zavisi od tih istih "random" events-a sa jednim te istim sekvencama. UH...:mad:

Kao Spajdi igra je ok ali sto kaze kolega gore, samo jednom da se odigra i to je to... Betmen igre su za ovu klasu ako ne i dve iznad u nekim elementima...

Definitivno valja izbegavati i pre-order kod Sonija i sacekati koju nedelju da se klincima i placenom hajpu na yt-u i kod recenzenta stisa... Ovo cak vise ostavlja utisak zbrzane i nedovrsene igre (u odnosu na GOW) i nadam se da to necemo videti kod naslova koji dolaze...

Poslednja izmena:
Da, potvrdjujem da je Arkham Knight dva koplja ispred ove igre ;)

Samo da RDR2 ne ispadne Brokeback Mountain R* version... :-devil-:

Rockstar je to... teško da može da omane.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Ja se ne sećam da je neka igra imala marketinšku podršku kao ovaj Spiderman. Većina filmova da mu pozavide sunce ti poljubim...

GTA V teško da će bilo koja igra da nadmaši...2013te skoro svi billboardi plaćeni mesec dana pred izlazak igre u većini gradova.Nikad nisam video ništa slično od tada.

Ako uzmem igru na indonesia ps storeu biti ce mi sve ok na engleskom? Ono jezik, subttiles i ostalo?

Watchdogs ste zaboravili, al' je to bila hajka

GTA V teško da će bilo koja igra da nadmaši...2013te skoro svi billboardi plaćeni mesec dana pred izlazak igre u većini gradova.Nikad nisam video ništa slično od tada.

Ja sam to isto video za GTA IV kada je svojevremeno bio - sto je cini mi se prvi put da sam video za neku igru... Ali cisto sumnjam da ce moci da nadmase zaradu i prodaju GTA V (a iskreno zaista ne vidim u cemu je tolika draz i pomama za online MP-om).
Neka RDR2 ima kvalitetan SP i 50+ sati gameplaya i ja sam srecan kamper... :)

Btw. Spajdi se malo popravlja, tj dobija na zaletu negde ne polovini i ima par dobrih momenta, ali sporedne aktivnosti/kvestovi bukvalno su na istu foru i bas ubijaju u pojam. Ostaje mi jos sutra par sati da ga predjem i to je to...

Kao prva igra u serijalu je ok i nadam se da ce im posluziti kao dobra platforma da ispeglaju greske u nastavcima... Borbe (iako repetativne) i "slinging" (kada se uvezba) su aspekti koji najvise pozitivno iskacu... Ali i dalje se utisak ne menja, sacekajte pad cene na <30e i uzmite za jedan prelazak.

Poslednja izmena:
Ja sam to isto video za GTA IV kada je svojevremeno bio - sto je cini mi se prvi put da sam video za neku igru... Ali cisto sumnjam da ce moci da nadmase zaradu i prodaju GTA V (a iskreno zaista ne vidim u cemu je tolika draz i pomama za online MP-om).
Neka RDR2 ima kvalitetan SP i 50+ sati gameplaya i ja sam srecan kamper... :)

Btw. Spajdi se malo popravlja, tj dobija na zaletu negde ne polovini i ima par dobrih momenta, ali sporedne aktivnosti/kvestovi bukvalno su na istu foru i bas ubijaju u pojam. Ostaje mi jos sutra par sati da ga predjem i to je to...

Kao prva igra u serijalu je ok i nadam se da ce im posluziti kao dobra platforma da ispeglaju greske u nastavcima... Borbe (iako repetativne) i "slinging" (kada se uvezba) su aspekti koji najvise pozitivno iskacu... Ali i dalje se utisak ne menja, sacekajte pad cene na <30e i uzmite za jedan prelazak.
Isti, ali bukvalno isti utisak imamo za Spajdija. Samo dve reči: overhyped i overrated.

^Mislim da je igra radjena za mladje narastaje, njima ce sigurno biti do 00... Kampanja je takodje maksimalno skriptovana sa QTE instacama... Igra igrace vodi za ruku - ima jedna sekcija u muzeju gde ne mozes da fejlujes (tj iako te vide i mozes da stojis na otvorenom AI nece odreagovali a prosetas mu se ispred nosa)...

U svakom slucaju gde su ocene za igru vece od 8/10 (koju donekle mogu da razumem zbog nekih ok aspekta igre) je 99% placen review ili pak strah od lose ocene da ne bi bili blacklistovani.

7- 7,5/10 (plafon)

Meni je ovo isto sedmica ali JAKA. U smislu da uživam u igri, nije da se u*ereš sjajna, ali mi je legla kao Mad Max pre par godina. Repetitivno, ali zabavno.

Pa i ti recenzenti daju svoj subjektivni review. Nema svrhe da im se zamera nijedna ocena. A nema ni svrhe obazirati se na njih.

Sam review volim da citam zbog radoznalosti, ali odrediti objektivni princip za ocenjivanje igara je nemoguc. Bas me zanima kako se odredjuje dal je igra za ocenu 84 ili 83... gluposti. Bitam je tekst jedino.

Spajdi mi je super na pocetku, odigrao sam jako malo na dan izlaska i otisao od kuce na par dana, u nedelju se vracam kuci i jedva cekam da nastavim, pocetak mi se bas svideo.

Da su posvetili onoliko pažnje priči i sitnim detaljima kao što su posvetili različitim kostimima, to bi već bilo puno bolje.

^ da su skresali neke (barem 50%) od onih side stvarcica bilo bi ok. Jer posle 5x ti dosadi da odradjujes jedan tip misije koji je copy-paste... Ima varijacija ali to nedovoljno kreativno deluje, samo napakovano da bi popunili mapu/lokacije... Muka mi je da vidim recimo neku pljacku u gradu ili jurnjavu za autom (kao i ono sa nalazenjem "zelenih/plavih" lokacija)

A sto se tice kostima - radije bih da je bila neka fora otkljucavanja/kraftovanje kroz pripreme za boss fight-ove i da pritom nema tolikog grinda za poene/elemente za iste. Da je broj odela pritom manji, odnosno da je osecaj otkljucavanja mnogo vise nagradjujuci, kao da je taj kostim zaista potreban - mada opet dobro je sto nisu naplacivali i sto je opciono otkljucavanje...

I prica je ok, ali moglo je to mnogo bolje, sa vise onako "epic moments" poput GoW-a jer im je endzin sposoban za tako nesto... I boss fightovi, primetio sam da imaju "faze", mogli su komotno jos 1-2 da dodaju jer zbog takoreci "visikooktanske akcije" imam utisak da prekratko traje...

Ako nista drugo imaju dobru prodaju i nadam se da ce nastavak biti bolji...

Poslednja izmena:
Stigao i zvanični 6.0 apdejt, upravo se instalira...

Znaci pravi je trenutak da se nabavi neki mršavko... zena ce me ubiti

Sony Playstation 4 Slim 1TB (PS4) CUH 2116
FW 5.55, KAO NOV, HDR funkcija, konzola sony 4 (ps4), 1 original dualshock 4 dzojstik i kablovi, nije otvaran niti popravljan, citanje diskova i online igranje radi savrseno.
CENA: 230e
GARANCIJA: 3 MESECA.
Ljudi isplati li se ovo kupovati?

Ako je stvarno u takvom stanju kao što čovek veli, što da ne. Nije kao da PS4 ima tendenciju da crkava, pogotovo slim verzije...

Pa nov sa 2 g garancije 2116b je 300 eurica na KP. 2116a je 260eur. Koloko kontam a je 500gb a b je 1tb..

Tako da tih 70 eurica nije za zanemariti. Jedino ako HDD nije presudan pa onda ti za 30 eur dobijas nov sa 2 g garancije ali ipak 500gb manje...

Pa nov sa 2 g garancije 2116b je 300 eurica na KP. 2116a je 260eur. Koloko kontam a je 500gb a b je 1tb..

Tako da tih 70 eurica nije za zanemariti. Jedino ako HDD nije presudan pa onda ti za 30 eur dobijas nov sa 2 g garancije ali ipak 500gb manje...

Iskreno nikad nisam imao soni samo xbox 360 pa se ne razumem koju ulogu igra veci hdd igrao bih mozda online fifu, pes, gta 5, call of duty, nba 2k ne nameravam da ga pretrpavam bas s igricama.

Igre se skladište na HDD (i sa diska i digitalne), tako je bitan nekome ko će igrati (ili držati smešteno) više igara. Tebi u tom slučaju je i 500GB dosta prostora...

Hvala na pomoci :) Postoji li neko proveren na kupujem prodajem da trazim kod njega ili kako na letim pa sta mi bog da :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno