Rhisonicus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.02.2014
- Poena
- 225
Jesu ako uzmes isti region digitalne igre, u ovom slucaju verovatno UK ce odgovarati ako si diskove uzeo kod nas
Jesu ako uzmes isti region digitalne igre, u ovom slucaju verovatno UK ce odgovarati ako si diskove uzeo kod nas
Još veći popusti ko ima PS plus... odlična akcija.Napokon neka akcija vredna pomena na US store-u.
Attack of the Blockbuster Sale:
God of War 39.59$ (Deluxe 49.69$)
Gravity Rush[emoji769] Remastered 13.49$
Ratchet & Clank[emoji769] 8.99$
Ima za svakoga ponesto, ja sam samo upisao ono sto ja pazarim, ali bacite pogled, akcija traje do 28og.
Momci, sta ima iz PS3 ere (a da nisu remasterizovali za PS4) sto ne bi bilo lose da se odigra, takoreci sta je "must play"? (Ne racunajuci RDR 1, MGS kolekciju i GOW 1-3 koja mi je na "wishlisti" da obrnem)
Vidim da ima akcija 2 za 1 mesec za 15e PS Now, tako da ako sljaka dobro ovaj trial uzecu za 2 meseca promo i da obrnem dobre naslove.
Koja cena?A tek Horizon Zero Dawn complete edition... Smesne pare...
Na g2a gledas broj pozitivnih ocjena i to?Upravo iz tih razloga se lepo držim g2a (proverenih prodavaca), cdkeys i kinguin-a i nisam do sada imao ovakvih problema, a kupujem kodove skoro pet godina.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Tehnicki gledano, posto uzimate sa g2a/kinguina/cdkeys-a, sta se desava ako se ispostavi da je dopuna kupljena kradenom karticom i dodje do povlacenja koda?
Za Steam mi se dogodilo jednom i mislim da je kljuc bio kupljen sa kinguin - i to posle mesec dana. Na svu srecu samo sam dobio prozor sa upozorenjem da je kljuc povucen iz biblioteke.
Ne znam bas da li je Sony toliko dobrocudan, posebno ako se dopuna potrosi na igre...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari