Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesu ako uzmes isti region digitalne igre, u ovom slucaju verovatno UK ce odgovarati ako si diskove uzeo kod nas

Pominjete PS Now free trial kao varijantu za igranje RD1, kako funkcioniše i koliko traje? :D

Offtopic
Neko je preporučio OffGamers za kupovinu PSN kodova. Delovali su jeftino, pa rekoh da probam. Odradio sam jednu kupovinu, delovalo je profesionalno, sigurno, brzo, u globalu sve super. Dobijem posle par dana mejl da sam postao bronzani član.
Spremim drugu kupovinu od 100$ (RDR2 preorder :)), probam PayPal dva puta - odbija, probam direktno preko kartice - šatro prođe. Ubrzo dobijem mejl da je uplata u procesu verifikacije i par minuta nakon toga da mi je uplata stornirana i da će sredstva biti vraćena. 2.5 dolara za obradu transakcije su naplatili.
Nakon duge prepiske sa njihovim suportom zaključak je da mi je njihov tim nadležan za uplate ukinuo sve načine online plaćanja iz nekih sigurnosnih razloga i da NEĆE DA KAŽU RAZLOG. Zabrana je nepovratna i izvinjavaju se na neprijatnosti. Predlažu mi da kupovinu obavim preko WESTER UNION-a, Wire Transfera i slično.

Je l' se susreo neko sa ovakvim *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izmom?

Upravo iz tih razloga se lepo držim g2a (proverenih prodavaca), cdkeys i kinguin-a i nisam do sada imao ovakvih problema, a kupujem kodove skoro pet godina.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jesu ako uzmes isti region digitalne igre, u ovom slucaju verovatno UK ce odgovarati ako si diskove uzeo kod nas

Thx, nigde ne mogoh da nadjem tacnu potvrdu - negde pise da mogu, negde ne jer disk verifikacija i kasnije digitalna igra ne koriste iste save fajlove. Samo iz EU regiona imam igre (odnosno AT i UK).

RDR1 mi je legao kao b... ali šamar. Danas prešao nekih 20% main story za jedno 4h, posle toliko godina me je igra ponovo oduševila. Prelepa grafika i za današnje standarde, na 55ici sa dva metra se vide pikseli ali ništa strašno niti iritira. Pravo uživanje jurcati ponovo dolinama, prelepe senke, promena vremena, akcije jurnjave, dovoljno velika mapa. Mogu misliti na šta će ličiti dvojka.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Napokon neka akcija vredna pomena na US store-u.

Attack of the Blockbuster Sale:

God of War 39.59$ (Deluxe 49.69$)
Gravity Rush™ Remastered 13.49$
Ratchet & Clank™ 8.99$

Ima za svakoga ponesto, ja sam samo upisao ono sto ja pazarim, ali bacite pogled, akcija traje do 28og.

Napokon neka akcija vredna pomena na US store-u.

Attack of the Blockbuster Sale:

God of War 39.59$ (Deluxe 49.69$)
Gravity Rush[emoji769] Remastered 13.49$
Ratchet & Clank[emoji769] 8.99$

Ima za svakoga ponesto, ja sam samo upisao ono sto ja pazarim, ali bacite pogled, akcija traje do 28og.
Još veći popusti ko ima PS plus... odlična akcija.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

A tek Horizon Zero Dawn complete edition... Smesne pare...

Momci, sta ima iz PS3 ere (a da nisu remasterizovali za PS4) sto ne bi bilo lose da se odigra, takoreci sta je "must play"? (Ne racunajuci RDR 1, MGS kolekciju i GOW 1-3 koja mi je na "wishlisti" da obrnem)

Vidim da ima akcija 2 za 1 mesec za 15e PS Now, tako da ako sljaka dobro ovaj trial uzecu za 2 meseca promo i da obrnem dobre naslove.

neka me neko ispravi ako gresim - demon's souls i MGS4 jos,nemam pojma kakva je situacija sa quantic dreams naslovima...

16$ bez PS+ pretplate

Yep, 14e mu dodje...

Gledam koliko su pale cene igrama i na EU Store-u u odnosu na proslu godinu (one koje su se pojavile prosle godine), i onda jos iskoci ovakva akcija na US PS store-u... Tacno da se "Kurt Kobejnuje" covek....

Misiim da sam zavrsio sa ovom akcijom u Gamestopu sto se pre-ordera i kupovine za ovu godinu tice. Taman cu da uplatim svotu za RDR2 pre-order i sacekam lepo prolece, pored iste u nekom GOTY izdanju mogu da uzmem verovatno jos 1-2 preko na snizenju "gratis"...

Tehnicki gledano, posto uzimate sa g2a/kinguina/cdkeys-a, sta se desava ako se ispostavi da je dopuna kupljena kradenom karticom i dodje do povlacenja koda?

Za Steam mi se dogodilo jednom i mislim da je kljuc bio kupljen sa kinguin - i to posle mesec dana. Na svu srecu samo sam dobio prozor sa upozorenjem da je kljuc povucen iz biblioteke.

Ne znam bas da li je Sony toliko dobrocudan, posebno ako se dopuna potrosi na igre...

Za sada mi se nije desilo.

Imam komsiju koji ima PS4 i on i jos 2 lika dele igre. Tipa njegov nalog je glavni i sve igre su na njemu i PS plus. Sva 3 naloga su italijanska. Zbog spajdija, ubacio bih se i ja s njima, ali bih voleo da napravim US nalog. Da li bi to bio problem? Da je njegov glavni nalog kod mene evropski, a moj americki? Hvala unapred

Tehnicki gledano, posto uzimate sa g2a/kinguina/cdkeys-a, sta se desava ako se ispostavi da je dopuna kupljena kradenom karticom i dodje do povlacenja koda?

Za Steam mi se dogodilo jednom i mislim da je kljuc bio kupljen sa kinguin - i to posle mesec dana. Na svu srecu samo sam dobio prozor sa upozorenjem da je kljuc povucen iz biblioteke.

Ne znam bas da li je Sony toliko dobrocudan, posebno ako se dopuna potrosi na igre...

Ne desi se nista, ako odmah aktiviras key cim ga kupis. Ako pokusas da aktiviras vecinu cd key-eva posle nekoliko dana dobices poruku da je blacklistovan. Na osnovu toga, sumnjam na to da su svi do jednog kradeni. G2A koristi rupu u sistemu, ocigledno je "brzi" od procedure za refundaciju, a ostecene verovatno pokrivaju osiguranjem depozita maticna Banka, Visa ili MC dok Sony i MS i ostale gaming kompanije ne zele nista da urade tim povodom. Pokojni Total Bisquit je pokretao kampanje da se zabrani njihov rad ali ne vredi. "Kradeni" kljucevi su ogromno trziste a verovatno nisu oni ti koji na kraju moraju da vrate pare jer samo blacklistuju key pa ako je aktiviran aktiviran je, ako nije eto, uradili su nesto. Godinama kupujem na G2A, i osim problema sa aktivacijom posle nekoliko dana, nisam nikada naisao na probleme kasnije na nalozima sa kupljenim igrama. Naucio sam lekciju i odmah sada uvek aktiviram kljuceve. Inace i u tim slucajevima je trgovac provajdovao zamenski key, ali procedura malo traje i smara i na kraju ne znas da li ces morati da eskaliras ili ne. Dodatno, uvek koristim posle tih problema sheild+paypal. Nikada vise bez shield-a i direktno kartice. Od kada nema vise US kodova na Amazonu prakticno ti ostaje samo G2A i slicni.

Poslednja izmena:
Jedno noob pitanjce. Ako imam account za GTA V koji je instaliran preko diska i mislim da je disk za EU trziste, da li mogu posle da ga koristim na USA? Kupio bi GTA V sa USA ps store , tu imam napravljen vec account, pa da mogu sve da iskoristim sa ovog mog vec starog naloga.

Neće ti se (najverovatnije) preneti Save od igre obzirom na različite regione.

Ova Mafia 3 je najvece smece koje sam igrao godinama unazad...

Pocetak price je dobar, zanimljivo je... nekih 2 sata. Sve posle toga je mucenje.

Mrtav svet, nestabilan AI, repeticija koja boli, ugasim konzolu i ne secam se sta sam upravo odigrao koliko je sve isto i na isti fazon. A grafika koja je losija nego u drugom delu je tek posebna prica, kako li su u tome uspeli 10 godina kasnije, nije mi jasno. Jos mnogo je mana, da ne smaram. Igra je zarobljena u neko doba GTA SA otprilike...

Ako kupim igru na koju imam ps+ popust,da li ce ostati i nakon sto mi istekne ps+ i hocu li je moci igrati i nakon isteka ps+ ili vazi isto kao i one free igre sto dolaze svaki mesec?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Naravno da će ti ostati igra.

Free igre koje dobiješ uz PS+ su free jedino dok traje pretplata.

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Ali igre koje kupi na popustu koji dobije uz PS+ ce mu ostati, bez obzira na status pretplate.

Malo si zakasnio na zurku... Mislim da je shopto nudio prilicno dobru cenu do pre nedelju dana, nekih ~55e ako se ne varam...

Ja bas gledao kod njih cene za Spajdija, TR i RDR2... Na kraju uzeo u Gamestopu prve dve...

+edit

Baci pogled na Base (.com)

+imaju izuzetno povoljnu cenu za novi TR

Poslednja izmena:
na base-u je prosle nedelje bio 52evra valjda... sad je vec malo porasla cena, uglavnom nista znacajno jeftinije...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno