Samo sto će mu za guest uvek trebati net da bi igrao ..Na razmeni igara (tako se zove sajt) guest nalog na kom je kupljena FIFA 18. Računaj cca 2000-2500din.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
To važi da nije normalno kada sama igra zahteva online, iako je SP. Ovo je sasvim druga stvar, jer se tako proverava licenca. Zato i košta 60% ispod svoje cene.Ne bi trebala da je normalna stvar za singel player igre.
Sta od ovih novijih naslova vredi uzeti - Shadow of War, CoD WW2, SW Battlefront, AC Origins,
Trenutno ide neka akcija na amazonu buy "3 pay 2" pri cemu se cena za najjeftiniji proizvod u korpi odbija -> podelio bih sa drugom jednu ja, jednu on (+imam i vaucer) tako da bih prakticno 3 igre uzeo bez da platim...
Nesto me svrbi za Shadow of War i AC - ali deluje da je gameplay dobar dok je sve ostalo osrednje...
Ako nećes igrati online sto ne kupis Wormse i PanduBump, nadjoh Mazijev post za moje pitanje u vezi sa promenom email adrese, sorry na spamu
https://forum.benchmark.rs/showthre...enja-konzole&p=5295553&viewfull=1#post5295553
Takodje, trenutno za mene vaznija tema - gde kupiti PS+ pretplatu? Nisam siguran da cu se previse igrati online, hocu da skinem za klince Wormse i Kung-fu Pandu... Vidim na G2A za 43$ (bez G2A shielda, koji mi ne treba, koliko sam shvatio citajuci postove ovde) kod 3 prodavca sa 5 zvezdica i gomilom transakcija, verujem da je to sigurna varijanta? Pitam zato sto je na Amazonu 60$, razlika bas i nije zanemarljiva...
Provera licence, šta tu nije jasno. U suprotnom imali bi smo koliko god hoćeš guestova na jednom nalogu.
Ne traži igra verifikaciju, već sam Sony proverava licencu jer je isti PSN nalog na dve konzole. Drugo je kada SP igra zahteva always online, čak i za kampanju (poput Metal Gear Solid Survive) ili što je Sqare Enix u početku radio sa save progresom u Hitman-u. Ali takvih naslova je srećom veoma malo.Nisam mislio na guest naloge, nego generalno da je igra SP i zahteva online verifikaciju svaki put kad se pokrene.
Ekstra, za te pare ne možeš omanuti!
Kakav je jad ovaj novi NFS :krstise:
Obrnuo sam AC:Origins sa 100 posto progress. 140 sati ukupnog igranja. Doduse na hard,na medium bi bilo jedno 30-40 sati manje sigurno,ali ono...
Igra je super,steta samo sto nisu poradili malo na ovim sporednim zadacima. Isto kao u HZD,sve se svodi na isto. Spasi nekog i ubij onog koji je kriv za neko zlodelo. I tako oko 200 takvih zadataka.
@Mazi,kad pre si nabavio Sony ponovo?
Moram poceti da ganjam gostove i nosioce na RI, ne ide vise da dajem tolke pareSamo mi je problem sto Nosioci i slicno uglavnom se rade sa base igrom a ne svim dodacima. Bar nisam nasao za Nioh.
Kupi sam complete edition ili neki bundle (na popustu ili ne, to je vec na tebi), a na RI prodaj guesta ili nosioca, to ti je jednostavnije nego da cekas da se pojavi neko ko seruje bundle na RI.![]()
Stavi US da bude primarni (mada možeš i oba jer su tvoji lični) kako bi imao MP i na UK. Nema nikakvog dodatnog podešavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari