Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na razmeni igara (tako se zove sajt) guest nalog na kom je kupljena FIFA 18. Računaj cca 2000-2500din.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Krenuo sam juce da igram Ratchet and Clank u 4k HDR i javio mi se jedan problem. Oci su odmah pocele da me bole jer je ekran mnogo osvetljen zbog HDR-a. Da li je jos neko imao ovakav problem i kako ga je resio? Na internetu preporucuju prelazak u neki drugi HDR mod ili smanjenje pozadinskog osvetljenja, naravno to utice na kvalitet slike. Ne bih da ga gasim jer slika izgleda dosta bolje sa HDR-om. TV je Sony 49XE9005

2017-a je godina. A ne 1997-a. To je sada normalna stvar.

Provera licence, šta tu nije jasno. U suprotnom imali bi smo koliko god hoćeš guestova na jednom nalogu.

Ne bi trebala da je normalna stvar za singel player igre.
To važi da nije normalno kada sama igra zahteva online, iako je SP. Ovo je sasvim druga stvar, jer se tako proverava licenca. Zato i košta 60% ispod svoje cene.

Sta od ovih novijih naslova vredi uzeti - Shadow of War, CoD WW2, SW Battlefront, AC Origins,

Trenutno ide neka akcija na amazonu buy "3 pay 2" pri cemu se cena za najjeftiniji proizvod u korpi odbija -> podelio bih sa drugom jednu ja, jednu on (+imam i vaucer) tako da bih prakticno 3 igre uzeo bez da platim...

Nesto me svrbi za Shadow of War i AC - ali deluje da je gameplay dobar dok je sve ostalo osrednje...

Ja imam nekih 50 sati (možda i više) u SoW i meni je igra ekstra, dosta veća igra od SoM u svakom smislu.

Bump, nadjoh Mazijev post za moje pitanje u vezi sa promenom email adrese, sorry na spamu
https://forum.benchmark.rs/showthre...enja-konzole&p=5295553&viewfull=1#post5295553

Takodje, trenutno za mene vaznija tema - gde kupiti PS+ pretplatu? Nisam siguran da cu se previse igrati online, hocu da skinem za klince Wormse i Kung-fu Pandu... Vidim na G2A za 43$ (bez G2A shielda, koji mi ne treba, koliko sam shvatio citajuci postove ovde) kod 3 prodavca sa 5 zvezdica i gomilom transakcija, verujem da je to sigurna varijanta? Pitam zato sto je na Amazonu 60$, razlika bas i nije zanemarljiva...

Nisam nikada imao problema na g2a.

Sta od ovih novijih naslova vredi uzeti - Shadow of War, CoD WW2, SW Battlefront, AC Origins,

Trenutno ide neka akcija na amazonu buy "3 pay 2" pri cemu se cena za najjeftiniji proizvod u korpi odbija -> podelio bih sa drugom jednu ja, jednu on (+imam i vaucer) tako da bih prakticno 3 igre uzeo bez da platim...

Nesto me svrbi za Shadow of War i AC - ali deluje da je gameplay dobar dok je sve ostalo osrednje...

Upravo. Shadow of War i AC.

Bump, nadjoh Mazijev post za moje pitanje u vezi sa promenom email adrese, sorry na spamu
https://forum.benchmark.rs/showthre...enja-konzole&p=5295553&viewfull=1#post5295553

Takodje, trenutno za mene vaznija tema - gde kupiti PS+ pretplatu? Nisam siguran da cu se previse igrati online, hocu da skinem za klince Wormse i Kung-fu Pandu... Vidim na G2A za 43$ (bez G2A shielda, koji mi ne treba, koliko sam shvatio citajuci postove ovde) kod 3 prodavca sa 5 zvezdica i gomilom transakcija, verujem da je to sigurna varijanta? Pitam zato sto je na Amazonu 60$, razlika bas i nije zanemarljiva...
Ako nećes igrati online sto ne kupis Wormse i Pandu :)

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Pa vidi - Wormsi su 25$, Panda 10$, to je vec 35$ a nema ih na RI. :) OK, mogao bih da uzmem na posebnim nalozima i prodam guestove, ali nije neki povracaj novca (ako bih uopste uspeo da prodam jer nije bas da se radi o narocito popularnim naslovima :D).

Za 8$ vise dobijam PS+ na godinu dana, odigracu ponesto online, a za narednih 12 meseci ce sigurno uleteti bar jos par igara koje me zanimaju.

@eufrat

Thx, sibnuo sam Nier, AC i SoW u korpu, izaslo me je prakticno 20e po igri.

Dok sacekam da se drug namoli prodje moda... :D

Ekstra, za te pare ne možeš omanuti!

Moram poceti da ganjam gostove i nosioce na RI, ne ide vise da dajem tolke pare :D Samo mi je problem sto Nosioci i slicno uglavnom se rade sa base igrom a ne svim dodacima. Bar nisam nasao za Nioh.

Nisam mislio na guest naloge, nego generalno da je igra SP i zahteva online verifikaciju svaki put kad se pokrene.
Ne traži igra verifikaciju, već sam Sony proverava licencu jer je isti PSN nalog na dve konzole. Drugo je kada SP igra zahteva always online, čak i za kampanju (poput Metal Gear Solid Survive) ili što je Sqare Enix u početku radio sa save progresom u Hitman-u. Ali takvih naslova je srećom veoma malo.

Kakav je jad ovaj novi NFS :krstise:

Obrnuo sam AC:Origins sa 100 posto progress. 140 sati ukupnog igranja. Doduse na hard,na medium bi bilo jedno 30-40 sati manje sigurno,ali ono...
Igra je super,steta samo sto nisu poradili malo na ovim sporednim zadacima. Isto kao u HZD,sve se svodi na isto. Spasi nekog i ubij onog koji je kriv za neko zlodelo. I tako oko 200 takvih zadataka.

@Mazi,kad pre si nabavio Sony ponovo :D ?

Ekstra, za te pare ne možeš omanuti!

Yep, a i ne verujem da ce moci da se nadju po toj ceni barem do leta. Taman planiram da obrnem oko novogodisnjih praznika ako stignem i bacim u oglase (osim Niera) -mogu komotno da ih ucipim za pre-order RDR2 ili TLOU2.

Kakav je jad ovaj novi NFS :krstise:

Obrnuo sam AC:Origins sa 100 posto progress. 140 sati ukupnog igranja. Doduse na hard,na medium bi bilo jedno 30-40 sati manje sigurno,ali ono...
Igra je super,steta samo sto nisu poradili malo na ovim sporednim zadacima. Isto kao u HZD,sve se svodi na isto. Spasi nekog i ubij onog koji je kriv za neko zlodelo. I tako oko 200 takvih zadataka.

@Mazi,kad pre si nabavio Sony ponovo :D ?

:beat: Jos sam fino i profitirao.

Dva noob pitanjca. Napravio sam i UK nalog zbog nekih dodatnih poena i dlc-ova za neke igrice sto sam kupio. Ono sto me interesuje da li treba da stavim neki nalog da mi je primaran jer imam i USA ili ne? I da li treba da se podesava nesto za online igranje? Jer imam placen psn+ na USA nalogu.

Stavi US da bude primarni (mada možeš i oba jer su tvoji lični) kako bi imao MP i na UK. Nema nikakvog dodatnog podešavanja.

Jel možda igra neko Battleborn? Stoji mi jedan kod za Battleborn Platinum VC ($9.99) još od avgusta sa Humble 2K PlayStation Bundle (mislim da je niskorišćen). Ako nekoga zanima, neka se javi. Ne znam šta bih drugo sa njim, na žalost, još nemam PS4.

Moram poceti da ganjam gostove i nosioce na RI, ne ide vise da dajem tolke pare :D Samo mi je problem sto Nosioci i slicno uglavnom se rade sa base igrom a ne svim dodacima. Bar nisam nasao za Nioh.

Kupi sam complete edition ili neki bundle (na popustu ili ne, to je vec na tebi), a na RI prodaj guesta ili nosioca, to ti je jednostavnije nego da cekas da se pojavi neko ko seruje bundle na RI. :)

Kupi sam complete edition ili neki bundle (na popustu ili ne, to je vec na tebi), a na RI prodaj guesta ili nosioca, to ti je jednostavnije nego da cekas da se pojavi neko ko seruje bundle na RI. :)

A tako zavrsim svaku svoju pricu na tu temu uglavnom :) Poslednja 2 puta sam imao okej iskustvo sa CoD WW2 i Destiny 2 bas u tom fazonu :) Nego ajde da se nadam da ce da se pojavi neki takav haha.

Da, ali ne na svoj primarni account vec na novi/fejk, u tome je poenta, da mozes kasnije da prodas (osim ako nemas kolekcionarske porive). :D

Stavi US da bude primarni (mada možeš i oba jer su tvoji lični) kako bi imao MP i na UK. Nema nikakvog dodatnog podešavanja.

Odlicno, to me je interesovalo, jer su oba naloga licno moja.

Jos jedno noob pitanjce. Da li moze Sony da mi banuje, blokira neki od naloga na konzoli jer sam iz Srbije nemam vpn, a imam dva razlicita naloga na konzoli jedan USA drugi UK? Ili ne treba da brigam brigu? :D

Onda će sve da nas banuje ako do toga ikada dođe.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno