Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav je ovaj lords of fallen, jel igrao neko? I on full edition 7$

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Ako volis Dark Souls igre ili Bloodborne, LoTF je super igra. Malo je spora ali ima slican level sistem, bossovi, tri klase, skroz ok. Meni se svidja zvuk pa i generalno dizajn likova, borba ima tezinu, ima svoj smek.

Ljudi su je hejtovali zbog losih performansi uglavnom, ona je bila na ps+ prosle godine. Vredi i 20 dolara, tako da preporuke.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Prethodna stranica.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pitanje, ako bih dao drugaru podatke svog naloga i on se uloguje na njega na svojoj konzoli. Jel bi mogao da skine igre koje sam kupio i da igra pošto ja neću biti pri konzoli neko vreme?
Pritom on veći ima US i UK nalog na svojoj.
Hvala na odgovoru.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Naravno. Slobodno mu zajmi, samo budi siguran da ti je dobar drug 😉

Može, samo da kod sebe aktivira konzolu tvojim nalogom, pa će moći da pokrene tvoje igre sa svojim nalogom.

Haha ma dobar je al naporan [emoji1]
Hvala na brzom odgovoru

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

Napravi PayPal, u čemu je problem?

Evo gledam sad ovaj da naručim PS+ https://www.kinguin.net/category/4800/playstation-network-card-plus-365-days-uk/ jeftinije 13e nego Amazon ali ne znam kako ne pise u opcijama plaćanja nigde ovo za preko VISE nego BitCoin,PayPal,KinguinWallet,SkinWallet ?

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Vrati se korak unazad i ponovo idi na checkout i drugi put bi trebalo da ti dozvoli da editujes payment methods, pa ce biti i mogucnost placanja karticom.

Iselih se iz dnevne sobe, sada sam na 25" monitoru ali imam i 1440p, moram da priznam daleko bolji uzitak nego na 1080p ⁴³". Mislio sam da cu da se razocaram.

Najvise zbog rezolucije, 43" je definitivno preveliki TV za 1080p ako igras kao ja iz fotelje na 50-100cm od ekrana, a mislim da smo kao ustanovili da treba da se igra ispred monitora dok ti sa strane nista ne odvlaci paznju, tako da je to daljina na kojoj sam bio. Kontam zavisi i od televizora, ali je sve daleko ostrije, hteo bi ja 43" 1440p+ TV naravno, ali u mom slucaju izmedju ove dve stavke, monitor mi je bolji za promenu 😀 Dakle, kao da je AA na MSAA zbog ostrih ivica, dosta ostrije boje i slika na malu daljinu i to je to.

Ja nikada nisam jurio monitor/TV tako da necu nikad ni dati vise para za tako nesto, samo eto prijatno se iznenadih.

Poslednja izmena:
Eee da vidiš kako li tek izgledaju pojedine igre na 4K HDR TV-u 🙂

Verujem ! 🙂 Ali sam u procesu gde KAO ostavljam igranje za po koji sat dnevno, posao mi jede vise vremena, ide zima a to je moje godisnje doba, pa mi ovako dodje skromno a lepo kad se skrasim u tihu sobu sa malim monitorom haha 😀 Ako uzmem 4K TV opet cu nolife 😛 Tako da to otpada bar do PS5.

Nece admini zameriti nadam se. Koji se sad 4k tv predlaze sa HDR 10bit koji ide dobro uz Sony?

Drugo pitanje, da li je neko resio dilemu sta ciniti ako bi zvuk poslao u receiver koji ne podrzava 4k, a sliku bi poslao na tv? Funkcionise samo kombinacija hdmi na tv, opticki kabl na receiver?

Onaj kao što ima DieH@rd. Sony XE9005

Da li je dobra kupovina danas ps4 pro 1tb preko box-a za 50k dinara sa 1 dzojstikom. Igrao bi se samo gran turismo sport na lg 4k hdr tv-u. Nasao sam igru za 8k dinara.

Na kp može da se nađe Pro za 350€ (nov). Igre koje su tek izašle su ~45-50€ (isto novo). Do the math.

Morala bi kupovina na rate zato otpada kp a sto se igre tice neznam sta je bolje da li digitalno izdanje ili disk.

Ako preprodajes, neka bude disk. Ali povoljnije je digitalno.

To je već stvar navike. Kupljene digitalne igre ti se vezuju za nalog sa kog ih kupiš. Nema preprodaje. Ali možeš deliti igru tj nalog sa još jednom osobom tako da ima svoje prednosti i zbog cene...

ma kupio bih i ne bih preprodavao jer gt igram jos od soni 1, neznam samo sta je bolje sto se tice cuvanja, sta ako hard rikne, da li cu moci da povratim ili skinem ponovo igru a za disk vec znam sta i kako.

Igre se svakako skladište i pokreću sa HDD-a u oba slučaja. Disk ti stoji u konzoli samo radi provere licence. Ne pokreće se igra sa diska kao nekada pre.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno