Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ovde pazarim ds2 I 3. Nisam video nize ds3 do sada na uk.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Hleb im poljubim... Gledam cene u US store-u i EU (UK/DE) trziste... Mnogo je povoljnije kod amera plus mnogo vece popuste daju...

Zato valja imati oba naloga, pričamo tu priču u ovoj temi n puta.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kada je tema vec malo aktivnija...

Ima li kakvih dobrih alternativa za DS4 v2 kontroler/dzojped? Ne mora da bude DS oblik ali je pozeljno da je boljeg kvaliteta i kompatibilno sa PS4 konzolom tj ovom poslednjom verzijom.

Fina cena za msg5 definitive experience. Pazario ga da se nadje.

Sent from my D6603 using Tapatalk

^ yep. Otkazao porudzbinu na Amazonu danas jer im krece Amazon prime day u ponedeljak (nesto kao black friday) i iskocio istog dana vrlo povoljno na PS storu -> insta buy...

Ja uzeo GTA V za 29.99$ i Star Wars Battlefront Ultimate Edition za 9.99$. Sve u svemu zadovoljan ( na US storu popusti).

Ajde ko ima malo vise iskustva sa Pro-om i hardverom, neka mi se javi na PM da ne vodim diskusiju ovde, mislim da je defekt u pitanju pa mi se ne prolazi kroz *******ciju, da reklamiram to sto pre.

Ostali iskulirajte.

Hteo bih da kupim konzolu pa vas molim za savet. Da li neko ima info o prodavnici u BG (Brankova), gde je cena za slim 1TB 295 eur? Ima li neko iskustva sa njima?

Ja kupio prekjuče dosta jeftinije, u BG, u prodavnici.

Kada je tema vec malo aktivnija...

Ima li kakvih dobrih alternativa za DS4 v2 kontroler/dzojped? Ne mora da bude DS oblik ali je pozeljno da je boljeg kvaliteta i kompatibilno sa PS4 konzolom tj ovom poslednjom verzijom.
Scuf inpact po meni najbolji konteler za ps4 ,pocetna cijena od 140€

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Videh... Fina cena... Kao i za onaj Razer Kaiju... Koliko god da su dobri ne verujem da su 3x bolji od ove v2 verzije sto sam drzao u rukama

Vise mi se isplati da upecam onaj docking station za 2 kontrolera + 2. kontroler za ~50e i swapujem po potrebi... 🙂

Ako misliš sa uzmeš rezervni ds4 samo zbog bojazni od prazne baterije u toku igranja zašto ne bi uzeo neki power bank i nakačiš po potrebi na ds4 kada je na rezervi? Ja isto skoro uzeo ds4 v2 jer mi je ispao smešno para. Eto sada čekam da Knack 2 izadje da ga obrnem sa klincem, inače nema baš puno dobrih co-op kids friendly naslova na ps4 koji mi odgovara.Nadam se da ce izbaciti CRT remaster sa co-op i mp. Inače meni kada ds4 bude na jednu ili dve crte odmah ide na punjenje.

Poslednja izmena:
Ovako nesto?

iskreno mi nije palo na pamet nesto tako i ne znam koje su dobre opcije? (da li odgovaralo za v2 ako ide i na v1 ds4?)

Vise sam za neku ovakvu opciju, naleti naravno... 🙂

2 Igre+DS4 kontroler+docking charge stanica za 51e

Ja kupujem na mygiftcardsupply. Odgovara mi jer primaju Skrill

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

cdkeys (UK) i g2a (US).

Stigao Pro... Stavio sam da skida igre... Po bucnosti isti (u standby) ali bih rekao da je malo topliji i da je to vise rasireno...
Za vikend krece zavrsnica Uncharted fransize :-devil-:

A posle toga TR1 ili odmah TLOU. Witcher 3 ostavljam za kraj... Uzeci u obzir da nisam odigrao ni GTA 5, vredi li to kao "prilog" odigrati?

Meni je sad G2A skinuo sa računa 100 evra, a dobio sam K.... Ne odgovaraju na tiket, nema nikakvih potvrda na mail!!!😡

GTA V pod obavezno !

Gde da kupim PSN gift codes?

Možeš preko GreenManGaming koristeći US VPN (na našem nisu dostupne kartice za dopunu). Prolazi plaćanje PayPalom. Kod za popust od 10% na kupovinu PS4 sadržaja mislim da je i dalje aktuelan: 10OFFPS4

Meni je sad G2A skinuo sa računa 100 evra, a dobio sam K.... Ne odgovaraju na tiket, nema nikakvih potvrda na mail!!!😡
Nikad nisu omanuli tamo barem meni a redovno sam kupovao I prodavao. Sad neke promene uveli, moguce da su nesto skenjali. Ako si sa bankovnog, cekaj mail da stigne, ako ne onda ce odg tiket ili idi u live chat. Nadalje uzimam na kinguin, danas dopunio 75 funti.

Btw ovaj GoW3 predobar s obzirom da nisam nikad igrao mnogo ovaj zanr.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Ja vec godinama uzimam sa g2a kinguina i cdkeys igre za pc i nikada nikakav problem.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Gde nađe dopunu od $3?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima na g2a.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno