Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima vas ovde sa Pro konzolom. Danas je cistio malo, ajd ko moze informativno kad je ingame nek osluhne na prednjoj strani sa desne strane da li fan radi ovako

https://m.soundcloud.com/namikazeburst/ps4-noise

Izoluje ga plastika sa leve strane tako da samo sa desne se cuje.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Kod mene se tako cuje u donjem levom i desnom cosku.Mislio sam da nesto ne valja u pocetku,ali rekose mi neki ovde da je normalno sto se malo jace cuje.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Opet vi 😀 😀 😀

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pa dobro ja samo da mu prenesem da je to ok 🙂

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ja moram da nadjem za nesto da se cimam ****s mi sve 🙂

Ok onda, taj rattling zvuk me istripovao jer imam losa iskustva na.. khm khm PC hardveru.

Izvinjavam se ! Necu vise 🙂

^ je l' to usisavac ili PS konzola? xD

Nije moj snimak 🙂 Ali iz bliza tako ispada na mobu.

Ako može mala pomoć prijatelja......
Imao sam stari PS4 sa 500 Gb, i nalog na UK....
Međutim, na U4 sam stalno imao pad od 4 frejma na trećem nivou što me je užasno nerviralo.....
Kupio sam PS4 slim i promenio na DE nalog....
Ali onda sam imao problem sa zvukom ventilatora, jer nije hladio ( mene, ne PS4 )....
Pošto to nisam mogao da izdržim, uzeo sam PRO, sa US nalogom.....
ALI!!!!!!!!
Izbijao mi je stalno osigurač zbog potrošnje, a i žena je počela da ga koristi kao šporet....
Moje pitanje je: ako imam seks sa švalerkom, dok nosim VR naočare, ona nikako ne može da zatrudni????? :d

Hocete li bataliti 30 postova o tome kako vam se čuje konzola, da li je to normalno itd. Svakako to ne podleže garanciji, neće vam je niko zameniti, batalite se toga

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dodaj u naslovu teme na kraju "igre". Koliko vidim tema je o konzoli tako da je I diskusija vezana za hardver, fps, zvuk I fanove normalna. Pa da otvorimo zasebnu. To sto 10 posta uslede kao *******cija I pametovanje regulisi.

Moram da primetim da jaja ispržena na PRO-u imaju posebnu aromu.....
Sad, Labello kaže da su na drugoj konzoli lepša, nisu iseckana, nego prosto klize......
@Mazi, sa CAD nalogom će ona biti trudna ili neće?
Pošto već imam dvoje dece, a doktor mi kaže da sam sterilan, pa se pitam da to nije do framepace-a?

Dodaj u naslovu teme na kraju "igre". Koliko vidim tema je o konzoli tako da je I diskusija vezana za hardver, fps, zvuk I fanove normalna. Pa da otvorimo zasebnu. To sto 10 posta uslede kao *******cija I pametovanje regulisi.

Ja nisam moderator, pa ne mogu da obrišem te stvari. Ali nema. Potrebe opterecivati se tim stvarima. Konzola radi kako radi, čak i da nekome radi drugačije onda se samo dodatno nervirate.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nisi u pravu.Igre su izašle kao uvek prvog utorka u mesecu znači 4 Jul.Barem u Evropi možda su menjali za USA nešto.
Nisu još izašle, izgleda da će šestog (Until Down i Game of Thrones)

Sent from my P10 using Tapatalk

Meni i dalje stoje Killing Floor 2 i Life is Strange

Sent from my P10 using Tapatalk

Igre su vec free i na USA store. Nadao sam da ce druge nedelje Mid Year rasprodaje makar ubaciti neke nove naslove...

Pa ne znam, da pitamo tvoju ženu?

Legitimno je covek pitao za kulere.. A i oko ostalog ne vidim zbog cega se bunis i tripujete pricu o (PC) hardware sekciji.

@Mazi

Procackaj na netu malo, Ja sam naleteo na nekom teardown-u da su Pro verzije ubacili tj da dolaze sa 2 tipa kulera. Jedan brend je iz Tajvana, drugi iz Japana... Japanski su naravno tisi, takodje i krilca su im veca...

Inace za ove free igre.. U DE regionu su pustili Until Dawn i GoT... Pokupio sam pre pola sata...

Poslednja izmena:
Legitimno je covek pitao za kulere.. A i oko ostalog ne vidim zbog cega se bunis i tripujete pricu o (PC) hardware sekciji.

@Mazi

Procackaj na netu malo, Ja sam naleteo na nekom teardown-u da su Pro verzije ubacili tj da dolaze sa 2 tipa kulera. Jedan brend je iz Tajvana, drugi iz Japana... Japanski su naravno tisi, takodje i krilca su im veca...

Inace za ove free igre.. U DE regionu su pustili Until Dawn i GoT... Pokupio sam pre pola sata...
I ja nasao to. Samo eto taj zvuk me asocira na vent koji nije kako treba na svom mestu pa oravi vibracije. Gotovo.

Epa bilo mi je bas drago da odigram TLOU,Uncharted serijal i Horizon,ostalo manje vise .Iskreno,brzo me je i smorio Soni i dobio sam neku enormnu zelju da se vratim PC-u ...
Vreme je da se PRO zapakuje i da hvata put pod noge 🙂 . Bojao sam se da ce 300 evra da bude previse,zato sam i hteo da konsultujem vas prvo,ali eto..ispalo je da za kupca nije mnogo 🙂

Citamo se i dalje,ali na nekim drugim temama ... pozdrav 🙂

Ne vidim drugu temu za ps4 osim ove pa moram da pitam - kako se može dobiti audio ako je ps4 slim bez opt. izlaza povezan na monitor hdmi kablom na dvi, a zvučnika nema.
Poor man's solution sam otkrio - usmeriti all audio na sekundarni kontroler na koji su spojeni zvučnici, a da li postoji drugo rešenje osim hdmi audio extractora i ako ne - gde ima da se kupi ta nesreća?

Poslednja izmena:
Optički izlaz, treće nema.

slim, nema optički... editovao sam gore post

Onda to ti je, što ti je.

To su ti drž ne daj third party rešenja, a govorimo o načinima kako konzola može da daje audio out.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno