Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ništa ja tebe ne razumem 🙂
Konzola daje audio out isključivo preko hdmi. Ja hoću da uzmem taj signal, iskoristim ga kako mi treba da bih upotrebio i monitor i zvučnike i nemam problem što je nešto 3rd party.
Problem - rešenje koncept...

^ dabome i ja sam to tek skapirao kada sam uzeo slim... Jedina mogucnost je da izvuces audio ako imas Audio out na uredjaju na koji je Slim ukljucen (jer zvuk ide preko HDMI-ja) ili da ga izvuces preko dzojstikovog audio out jacka... Ili neka vrsta prikljucka/boxa na HDMI-ju koji ulazi u monitor/tv i koji moze da izvuce/splituje audio

A nemas neki audio izlaz sa TV-a?

Neću TV da koristim uopšte...

A jeste sad, 16k cu da igram 😀
Ne opterecujem se tim,a i monitor mi je 1080p,tako da... Sto se tice vracanja na PS4... no no.. 😀

@Mazi
Pa ja sam imao samo dve tri igre moje koje sam konstantno "privremeno menjao",tek poneku trajno. Tako da i ovo malo sto sam imao prodao sam ispod cene,samo da uzmem koju paru. (mada WD2 recimo moram da sacekam da mi vrati lik sa pozajmice,ali vec sam ga obecao jednom decku itd...)

To može da se upotrebi verovatno ali su ove cene velike.
Postoje i jeftinija rešenja:
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?402050-Hdmi-to-VGA-adapter-(audio)&highlight=hdmi
https://www.avmarket.rs/spliter-hdmi-1-na-2-mh-0-3m-3576.html

mada nešto razmišljam, verovatno je bolje uzeti ovaj skuplji powered splitter, da ne zablja u prikazu slike...

Poslednja izmena:
Gomila offtopica obrisana. Vratimo se natrag na temu.

Rešeno je ovo za zvuk
hdmi spliter , 1 to 2, 1900 din
vga/audio(3,5mm), 1200 din
2 dodatna hdmi kabla 600 din
reče čovek da oba trebaju da budu powered, i da ps4 neće da radi sa pasivnim pa am takve, malo skuplje, i kupio.

^to je to...ja sam digao ruke od cele te gangule i koristio on-ear slusalice, a kako se igram nocu mozda je i najbolja opcija... 40 Ohma lagano izgura audio jack na dzojstiku (cak i kada nije preko kabla nakacen).

Ali mi totalno nisu jasni koja je logika iza izbacivanja porta na Slimu dok su kod Pro verzije vratili...

Pogledajte prilog 232469

:banana:

Ali u PM sto je dvojka teza u odnosu na keca. Na kecu sam uglavnom imao 60-80 life-a, nabio 99 lock sa relics-ima, ovde drzao od 5 do 15 plafon. Izgleda da sam ga najmanje igrao ranije. Sad pauza par dana, mora se God of War konacno pa onda trojka 🙂

Bravo! Ja jedva čekam da nabavim Crash-a i ponovo odigram Warped.

Ja jedva cekam da izbace Crash Team Racing

Mislim da hoce, i mp i online i sve. Ovaj Trilogy im je bio test.

Ajoj malopre sam izvalio da postoji Micromachines za PS4...

TOOOOP!!!

Ima li kakvih naznaka za neki sale na PS store-u uskoro?

Sale traje na oba regiona.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Bio sam u pokretu i bukvalno mi posle par minuta nakon sto sam ovde postavio pitanje o sale-u stigao mail ovde. Koja verovatnoca...

Mada osim MGS 5-ice, ne vidim ja ovde nista toliko povoljno...

Kao što rekoh, ima sale u oba regiona, znači i u US. Nisu iste igre u ponudi.

Šta kažete, vredi li uzeti Killzone Shadow Fall za $5.99? Eventualno LittleBigPlanet 3?

Vrede obe igre

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno