Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao sto rekoh odradio sam factory reset (completan wipe drajva)...morao bih da unosim ponovo nalog da bih usao u opcije u konzoli? Kako sada to utice na sledecu Pro konzolu na kojoj zelim da svoj nalog aktiviram kao main?

Trenutno sam ulogovan na PC-u na nalogu i tamo imam opciju deactive all devices

Ok, hvala.

Znaci fak, ne mogu preko neta... moram sve da raspakujem sada i ponovo zapakujem...

Mazi al' si ga zamazao, uzmi alkohol, malo prebrisi to. Moj Gaming Beast PC svako jutro dobije tretman a kad stigne Pro, mazicu ga i pazicu ga i zvacu ga Dzeki! :D

Mazi al' si ga zamazao, uzmi alkohol, malo prebrisi to. Moj Gaming Beast PC svako jutro dobije tretman a kad stigne Pro, mazicu ga i pazicu ga i zvacu ga Dzeki! :D
Ma jesam ne moze :) Nemam od sta da ga umastim hahah.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Kupi onda nov dzojstik! :D Nzm samo kako si zalizao touch, rapavi prsti ili previse tenzije u rukama od farmanja platine.. :p

Premisljam se da naparvim glupost...

PS4 pro sa jednim dzojstikom na nemackom amazonu trenutno 346e... Moj slim je uzet preko Amazona, mogu da ga vratim do 13. jula i doplatim 115e za Pro... Nisam pametan da li da povucem obarac...

A jel isporucuje uopste nemacki Amazon za Srbiju i eventualno koliko bi bili troskovi transporta ?

zaboravi na to... imao bi porez, carinu i sve ostalo, a i ne šalju to konkretno.

Poslednja izmena:
^taman sam hteo da napisem, odrali bi ga na granici, tako da se ne isplati. Bolja ti opcija uzeti u Srbiji od proverenog "distributera"... Posebno kasnije i oko garancije, tako da bolje da zaboravi cimanje. Ako ima nekog u Nemackoj onda neka mu direktno pazari i donese, video sam da tamo dosta cesto udaraju na snizenja ispod 350e

Moracu sutra da se zezam oko ovoga sa nalogom, trenutno nemam vremena. Preko neta deaktivacija ne moze (izbacuje mi poruku kako da odradim preko konzole).

Verujem da je onda aktivacija/deaktivacija primarnog naloga povezana sa ID-jem konzole na kojoj je odradjeno logovanj tj aktiviranja kao primarni nalog? Sto znaci ako se ne odradi direktno na konzoli (kao sto je eufrat naveo) jedino Sony support...
Cela procedura je malo tupava jer sam vec odradio formatiranje hdd-a i obrisao sve sa konzole dok je nalog ostao povezan sa doticnim uredjajem.

Poslednja izmena:
Ne znam cemu Amazon u EU zamlacivanje kad je KP elita tu na dohvat ruke.. Naravno ko zeli pure sigurnost i garanciju, tu su nasi pilicari..

Juce sam gledao na KP je Pro 360-370e. Znaci cena svuda ide dole, i nadam se jos da je snize jer Pro ne vredi uopste toliko..

^ Ja nisam ocekivao pad konzole na 350e do kraja godine i praznika... Mozda na nekoj akciji oko Sonijeve konferencije...

Cene za slim su pale na 220-230e i odmah skocile nazad na 300e.

Ali da, trenutno za 350e i ispod je ok za uzeti. Naravno Slim za 250e sa nekom igrom i dodatnim dzojstikom je bolja kupovina.

Pa da, onda svakako bolje uzeti od Istvana , a i nije neka razlika u ceni , mozda 10,20 evra.

Matori ti posto si vec uzeo tamo i ides na tu loptu zamene i doplate, odradi to, ne isplati se nikako da prodajes Slim pa da uzimas Pro. Za sve ostale KP ko planira novo, mada ima ljudi kogi su ogavni na sam KP i sigurnost kupovine, pa teze ka nasim "pouzdanim" lepo ugradjenim prodavcima..ali to je za mene RIP oFF, ne uzimam kod nas vise ni najgluplje sitnice osim ako nisam primoran..

Pro mozda legne na 350 i tu se zadrzi, da ide gore nema poente.. Sa izlaskom X konzole, mozda za praznike bude veoma povoljno pa se nadam tada da uskocim ako u medjuvremenu ne zalomim za Slim, ali nagovorice me Mazi, osecam. :D

^ Ma da, meni je vracanje Slima u sklopu 30 days return policy i vracaju mi kes nazad, samo dodajem 115e razlike za Pro, sto trenutno nije puno. A opet dobijam novu konzolu sa garancijom... Neka kombinacija prodaje/zamene kasnije mi se tek ne isplati jer ce vrednost Slima samo da pada.

I Slim u bundle-u je i dalje odlicna opcija ako je povoljan... Ali... Sada mogu i cross-platformske naslove da odigram i uopste nije u planu nabavka PC-ja za igranje dok PS4 ne ispusti dusu ili udje u EOL za 3 godine...

Da li sutra mozemo da ocekujemo nove igre na PSN Mid Year rasprodaji ili ostaju iste do kraja?

Vec treci put uspevam da za****m neke save pozicije i to dok sam u pohodu na platinu. Danas sam zapoceo challenge mode u Racthetu i odem na new game da bi pokupio nesto sto mi promaklo,kad ono nije new game u challenge mode-u nego normalan new game bez mogucnosti da zapocnem challenge mode.

Vise od 5-6 godina nisam imao nikakav kontakt sa externim hard diskovima. Jel ima neka marka koja se izdvaja trenutno?
Posto moram da kupim neki za save pozicije,ovako ne ide vise.

Zasto ne usb flash ? Uzmi 8gb par stotine dinara I reseno :)

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Pa planirao sam eksterni da mi posluzi i za poneku igru,a to je ustartu preko potrebnih 50ak gigabajta :D ,ali primarno ce mi biti za save.

Moracu sutra da se zezam oko ovoga sa nalogom, trenutno nemam vremena. Preko neta deaktivacija ne moze (izbacuje mi poruku kako da odradim preko konzole).

Verujem da je onda aktivacija/deaktivacija primarnog naloga povezana sa ID-jem konzole na kojoj je odradjeno logovanj tj aktiviranja kao primarni nalog? Sto znaci ako se ne odradi direktno na konzoli (kao sto je eufrat naveo) jedino Sony support...

Nema potrebe za Sony podrškom.
Možeš sa kompa da deaktiviras i ta opcija ti je dostupna cim napraviš novi nalog tako da opušteno.Zato i postoji ta ekstra opcija deaktivacije sa kompa/naloga bez konzole bas zbog kradje/prodaje konzole i sl. Može i sa mobilnog chroma cekiranjem desktop opcije. Izgleda upravo ovako :
983061db3ef5c10c8ae1ff33fbf6992f.jpg

Kao sto vidiš kod mene nije dostupna opcija za deaktivaciju, kod tebe ce biti prozorcic za klik deactivate all.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@fain2daniel

Hvala puno! Upravo sam odradio. Postedeo si me raspakivanja i zapakivanja konzole iz kutije vec spremljene za slanje Amazonu! :)

Ja sam se zeznuo sto sam isao na devices (pored accounta u padajucem meniju) pa mi nije nudio opciju za deaktivaciju svih uredjaja...
I to je znaci to? Sada na Pro mogu da aktiviram kao main nalog kada se budem ulogovao?

Naravno druže kao i prvi put, aktivacija nove konzole će ići bez greške. Ali ćeš od današnjeg dana sačekati 6 meseci do sledeće upotrebe iste deaktivacije ukoliko ti je UK/US nalog . Kod mene na EU nalogu mi je ta opcija dostupna jednom godišnje.

EU/DE nalog imam... Moracu da proguglam da li i mene pogadja isto jednom u 12 meseci.

Ja sam isto mislio da napravim DE nalog umesto USA, jedino sto mi dojce nije trenutno high level.. Da li ima razlike? RS sumnjam da ce ikad doci, ili mozda staviti bivse SFRJ zemlje?

Igram danas division demo i iskoči mi misija za koju treba ps plus. E sad, ja gledam šta ću jer naravno nemam ps plus i tu primetim opciju "try ps plus for 2 days free". Kliknem to a u sebi mislim " ma treba kartica za to", kad ono iskoči mi da je ps plus aktiviran. Odmah sam izašao iz divisiona i skinuo free igre za ovaj mesec a posto je danas 4ti mozda me zahvati i sledeci mesec free igre. Sve u svemu prijatno iznenađenje [emoji2]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Samo te mame sa svim tim igrama koje nećeš stići ni da probaš kako treba pre nego ti stave ključ na njih. Dva dana je premalo.
Ja iskoristio onu ponudu od 33% popusta na godišnju pretplatu, odmah uzeo dve godine i sada sam miran do 2020.

Poslednja izmena:
EU/DE nalog imam... Moracu da proguglam da li i mene pogadja isto jednom u 12 meseci.
Onda je i kod tebe vrv isto. Mada to kod tebe ne igra nikakvu ulogu ako ne planiraš da das nekome fantoma sa igrama sa tvog naloga.

Igram danas division demo i iskoči mi misija za koju treba ps plus. E sad, ja gledam šta ću jer naravno nemam ps plus i tu primetim opciju "try ps plus for 2 days free". Kliknem to a u sebi mislim " ma treba kartica za to", kad ono iskoči mi da je ps plus aktiviran. Odmah sam izašao iz divisiona i skinuo free igre za ovaj mesec a posto je danas 4ti mozda me zahvati i sledeci mesec free igre. Sve u svemu prijatno iznenađenje [emoji2]

Nove igre stizu 6. jula.

Meni je malo *****ski što ne možeš da igraš te igre koje dobiješ nakon što ti istekne PS+. Da bar stave da ti ostanu ukoliko si ih aktivirao dok si imao godišnju pretplatu

Zašto? Pa nisi ti njih kupio pa da ti ostanu, već si ih dobio na korišćenje dokle god si pod PS+ pretplatom.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pa da,ali te igre ce ti trajati samo dva dana,a onda katanac :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno