Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li USB sluske rade sa PS4? Konkretno imam Plantronics Gamecom 788. U slucaju da ne rade, razmisljao sam da mozda pazarim (iako malo izlaze iz onoga sto sam bio spreman da izdvojim, ali bio bih sa njima miran par godina sigurno) SONY PlayStation 4 Wireless Stereo Headset. Da li je neko ovdei mao iskustva sa istim?

Ja imam Genius Cavimanus i Kingston HyperX Cloud II... rade ko zmaj :)

Preporuka za Kingston HyperX Cloud (i kec i dvojka), odlicne sluske i nude dosta vise od onoga koliko kostaju.

Canyon CNR-HS07N, oko 1000 din. Koristio sam i jeftine i skupe, kako na PC-u tako i na PS-u. Ove su cisto zlato i po pitanju zvuka, i te neke 'izolacije' a i mikrofona. Jos imam 3 neotpakovane od pre 3 godine u steku :D

Verujem, jer ja sam npr imao neke Canyon Stealth bubice, 600 din plaćene, aluminijum, a zvuk brutalan (inače koristim JBL i AudioTechnica). Moraću ponovo da ih potražim, taj brend je dragulj kada su sluške u pitanju.

Ne treba ti PRO ako nemas 4k TV.

Nije bas tacno. Pro na duplira framerate u nekim igrama, plus "Boost Mode" zna fino ispeglati neke starije igre . Bas je uzivanje igrati The Surge u 1080p60 [30fps je na obicnoj PS4 konzoli], a i druge MP igre dobijaju fin boost framerate-a [pogledajte BF1 poredjenja na DF-u].

Zahvaljujem se korisnicima Ivan i DieH@rd. :)

Morao sam Uncharted 2 da uhvatim da peglam sinoc i nisam stajao bas do kasno u noc, hbm ti igru koliko me je odusevila. Stigao na nekih 85% (u hramu kada se predje ono "krljanje" sa onih pet oklopljenih) i mogu reci da me je igra izuvala sa celokupnom prezentacijom i gameplayom. Pogledajte prilog 231309 Hands down najbolja akciona igra/avantura/platformer koji sam igrao.

Cak su i Vault level uspeli da nadmase sa U2, onim "co-op" nivoom koji se igra sa Taizenom kao sidekickom. Mnogo mi je bacao omaz na Indianu Jones and the Infernal Machine. :beat: Mada je cela igra Indiana Jones filmovi na heavy duty steoridima i iskreno nisam ocekivao ovakvu rollercoaster voznju... :beat: Ovo definitivno mora jednom godisnje da se obrne, jer su neverovatno odradili igru...

Ima li ovih "natprirodnih" elemenata i u 3jci i 4orci? U principu mi odgovaraju sa jedne strane jer daju onako posebnog smeka (nekako sam ocekivao u 2jci sta ce ubaciti kada sam video tematiku) a sa druge strane nekako mi deluje da u kecu taj tvist bolje uspeo (ali da su u oba genaralno ubaceni kako bi "vestacki" podigli tezinu igre).

I kakva je dalje situacija sa Uncharted serijalom, jesu li stavili klapnu i ovaj predstojeci offspin sto rade je neka kraca verzija/ekspanzija kao omaz fanovima ili se planira novi serijal? (verovatno bez ND-a u glavnoj ulozi?)

Natprirodnih pojava i takvog tipa "teskih" neprijatelja nema samo u cetvorci, tako da ocekuj ih i u U3

Ja sad baš razmišljam znam šta je u kecu i dvojci bilo, ali ne mogu da se setim trojke. I onda ukapiram da trojku nisam nikad ni prešao :D. Uzeo je još na PS3, negde na nekom brodu zapeo bez municije i nikada se nisam igri ni vratio. Moraću sad ovaj Remaster krenuti. Bemti posao, ne stižem više ni da se igram ....

Ako zanemarimo prvi deo koji je bas star,meni je nekako trojka najslabija u serijalu(slabija u odnosu na 2. i 4. deo ,ali i dalje odlicna sama za sebe)

Da ne drljamo previse u off na ovoj temi...

Ali ja iskreno cisto sumnjam da je moglo da se topuje ovo sto sam do sada odigrao u 2jci... Kec im je bio dobar start sa nekim idejama (uz ocajno puskaranje), ali su sve to unapredili i podigli na potpuno visi nivo u drugom delu. Koliko mi se cini Naughty Dog je imao za svaki deo serijala malo drugaciji pristup, ili je pak 3jka pokusala da bude na istoj formuli 2jke pa je zato prosla losije kod fanova ("vec vidjeno" - faktor)?? Ili je generalno sve u losoj egzekuciji ispalo?

Odakle ti ideja da je trojka loša? Jednostavno je malko kraća i nije izazvala toliki skok kao što je to uradio U2 spram U1. Ništa više. Svakako je odlična igra.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Trojka je vrhunska igra,ne znam kako je prosla kod fanova jer to ne pratim,ali meni je sela samo tako,uzivao sam. (iako su mi drugi deo i cetvrti drazi i bolji)

Elem,jedno pitanjce. Mogu li nekako da povratim save file koji sam obrisao,s'tim sto sam tu igru nekad igrao kao "guest" ,pa me zanima mogu li da vratim save file jer imam istu tu igru opet samo je nosioc u pitanju. Racuna li mi se uopste taj save file sad za moju igru i moze li da se povrati uopste?

Probaj sam... Mada baš I ne ide da se igraju takve igre jedna za drugom.

Meni su i ti razmaci od par godina bili mali, mada ja I nisam neki primer za gaming danas.

Sve to je drugačije kad se igra u svoje vreme, mada verujem da ni sad nije loše.

Čini mi se da će Assasins Creed Origins biti fenomenalan... nisam igrao sto godina ni jedan deo niti sam imao želju ali ovo obećava. Novi kombat sistem mi se mnogo sviđa, seting ne može biti bolji, izgleda da izbacuju pentranje po kulama da bi se otkrila mapa, drugačiji je sistem sticanja iskustva i levelovanja. Apgrejdovanje oružja, osam tipova+četiri tipa ranged, oružja sa efektima(bleed, fire, poison). 27. Oktobar je datum izlaska, to bi trebalo da znači da su igru praktično priveli kraju i da sad sledi peglanje... nadam se napokon dobrom delu :)

Da,rekli su da nece biti mini mape u AC kao i u Far Cry 5.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Zahvaljujem se korisnicima Ivan i DieH@rd. :)

Morao sam Uncharted 2 da uhvatim da peglam sinoc i nisam stajao bas do kasno u noc, hbm ti igru koliko me je odusevila. Stigao na nekih 85% (u hramu kada se predje ono "krljanje" sa onih pet oklopljenih) i mogu reci da me je igra izuvala sa celokupnom prezentacijom i gameplayom. Pogledajte prilog 231309 Hands down najbolja akciona igra/avantura/platformer koji sam igrao.
:) Lagano samo, nemoj da preteras sa gamingom. :D

Natprirodnih pojava i takvog tipa "teskih" neprijatelja nema samo u cetvorci, tako da ocekuj ih i u U3

Zapravo NE.

U3 je namerno sve prevrnuo naopako koje su se desile u U2. Seti se, bili su otrovani pred kraj igre. :D

Ako zanemarimo prvi deo koji je bas star,meni je nekako trojka najslabija u serijalu(slabija u odnosu na 2. i 4. deo ,ali i dalje odlicna sama za sebe)
Jos jedan pozitivan glas za U3, fantasticna je igra koja nazalost nije bila revolucionalna kao U2. Imala je jako male probleme oko toka price [prvo su dizajnirali set-piece momente pa su onda pokusali da napisu pricu koja bi ih povezala] kao i par bitaka koje su mi bile dosta teze [al na PS4 i 60fps je dosta lakse].

Yojinbo, igraj nesto drugo posle U2 da se odmoris od Drake-a makar malo.

Poslednja izmena:
^ Verovatno cu napraviti pauzu od par nedelja a onda jedno dobrih nedelju-dve dana idem na "rampage" naslova koji su mi u planu da odigram. :) (doduse sve zavisi sta ce mi bit na raspolaganju). Ali moracu da zavrsim Uncharted u jednom cugu i posle odmah prelazim na TLoU. :d Problem je sto ima par serijala (poput MGS-a koje zahtevaju donekle i igranje prethodnih delova da bi dozivljaj bio potpuniji).

Prakticno evo liste igara koju planiram da obrnem u narednom xyz vremenskom periodu (bez nekog posebnogredosleda, listu sam napakovao onako):

-Horizon Zero Dawn
-The Last of Us Remastered
-Persona5
-Nier Automata
-God of War 3 remastered
-DMC
-Uncharted 4+ Collection remastered
-GTAV
-Witcher 3
-Ratchet and Clank
-Final Fantasy XV
-Metal Gear Solid V
-Bloodborne
-Titanfall 2
-Shadow of Mordor
-Batman Arkham Knight

The Last Guardian
Journey
Metro Redux
Rise of The Tomb Raider
Rayman Legends
Nioh
Dishonored 2
Yakuza

Dodaj tu darksiders ovaj nov edition :) ako nisi mozes heavy rain, beyond two souls remastere pa I ds2/3.

Ja danas zavrsio Order za platinu, juce Division I sada pocinjem Alienation.

Pitanje za one zqmajotke koji su kao ja po pitanju trofeja.. Da li se na psnprofiles, hidden trofeji I H ikonica na profilu smatraju kao da si neka vrsta citera ? Sa kobzole sam sakrio Overwatch, Paladins I Fifu, nekih 18 trofeja jer nemam volje da grindam te igree.. kapiram da sajt racuna njihov low % I kvari prosek ali ja samo hocu pregledan profil sa platinama.. Videh negde da se takvi nazivaju citerima, pa da vidim misljenje nasih domacih :)

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Imam GTA 5 nosioc nalog. Hocu da ga pozajmim drugaru da ga predje pa me interesuje jel ja moram da brisem igru i user dok on odigra,ili je dovoljno da samo deaktiviram profil i trofeji ce ici na njegov nalog?

Dobio juce Order za platinu, meni je igra legla samo tako jer nisam igrao ni jednu linearnu do sada, osim Titanfalla ali je drugi fazon.

Igra neko Alienation ? Narednih par dana makljacu se njime, poceo hardcore char da levelujem pa ako neko zeli nek se javi :D

Dodaj tu darksiders ovaj nov edition :) ako nisi mozes heavy rain, beyond two souls remastere pa I ds2/3.

Vidis zaboravih i te DS 1 i 2 remastere, a stoje mi na wishlisti zajedno sa Metro redux na amazonu (gledam i nesto da uzmem od fizickih kopija jer mi je brza instalacija).

Inace nisam nesto veliki fan mazohistickih "grind & repeat" igara poput DS fransize (iako Bloodborne tu spada, ali mi se kao prezentacija vise svidja od DS xD ), jer mi ubija flow igre. Praktikujem da odigram nesto sa dobrom grafickom prezentacijom, odlicnim gameplayom i da je bas story-driven igra - tako mi je najlakse da se opustim i "pustim mozak na ispasu".

Ionako ne igram cesto tj ne u kontinuitetu vec imam "burstove" od nedelju-dve-tri max (par sati dnevno i retkim slucajevima kada me igra odusevi onda gledam da je prekucam za par dana) i onda pauzu mesec ili vise... Tako da barem kada odvojim vreme da odigram nesto ocekujem da i uzivam u istoj a ne da mi se igra pretvori u frustraciju.

Mazi predji sve, il' uzimas sve trofeje il' ne, nema pussy moda i sakrivanja! :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno