Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Troll detected !

Sent from my D6603 using Tapatalk

Moderacija spava u ovoj sekciji?!

pc master race se ne druzi sa konzolaskom bagrom? xD

Sta ti je zivot.
Ostane mi samo da resim jedan trofej u Unchartedu 4 za platinu i to onaj najlaksi i ja ne mogu da ga resim 🙂
U pitanju je onaj tutorial za multiplejer kad se prvi put udje u multi,samo treba da se isprate koraci i to je to. Medjutim ja sam jos kad sam uzeo igru i dok nisam znao za taj trofej,usao u multi i jednostavno skipovao taj tutor jer me nije interesovao.
Reinstalirao sam igru,brisao save,user sam brisao,ma sve sam uradio kako bi mi opet ponudilo taj tutor,al dzaba,ne nudi.
Haos !

^ Koja je svrha tih trofeja, dobija se sta uz te "platine" ili je cista patkometrija?

Moj jedini razlog je sto volim da istrazim igru do kraja i odradim sve sto se odraditi moze. (doduse ne u svakoj igri)
Platina dodje kao slag na tortu i nagrada za ulozeni trud i desetine sati igranja.

Poslednja izmena:
Uzmi platinu u Witcher 3 🙂

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nike tesko. Na pc sam imao 100%, sta vise lako je 🙂 148h sa svim dlc-evima. Ali posto je igra vrh osigracu je I na ps definitivno za platinu.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Igra je vrh vrhova ali mene npr. nekako ne vuče da igram opet toliku igru pored svih ostalih igara.

Igra je vrh vrhova ali mene npr. nekako ne vuče da igram opet toliku igru pored svih ostalih igara.

Ma to se slazem, ali mora da se odigra u jednom trenutku 🙂 Ja pored svih kupljenih igara igram Alienation koji je bio free za psn+ korisnike. Sto aleksandrinjo96 rece, pored zadovoljstva i lepe liste sa platinama, igranje za njih ti otkrije najsitnije detalje i imas utisak da si se naigrao za svaki placeni cent. Recimo Phantom Paina bih presao na brzaka zbog repetivnosti, Ratchet & Clank bih samo projurio, Division bih obrisao posle 2-3 sata.. Ovako 150h u Phantomu, 30 sati u Ratchetu i oko 80h u Divisionu. Sto je najgore sada pozelim da odigram jos koji sat u njima.

Neko igra da bi "presao" igru, neko voli mp da igra svakodnevno, neko da uziva u grafici pa odigra linearnu igru par puta a ima i onih (i to nimalo naivan broj) koji imaju uzitak u sticanju trofeja 😀

Ja se razmisljam izmedju Vicera i Andromede sta da odigram posle ovog Uncharteda.

Znam da je Wicer mnogo bolji,tu se ne dvoumim,ali svakako imam nameru da odigram obe.

E sad,hebe me cinjenica da su obe igre bas dugacke ako se odigraju temeljno,(narocito Vicer),jer ide leto i jako malo sam uz konzolu,a za Vicera znam da treba minimum 120+ sati sa ona dva DLC-a pride,tako da ako krenem od sledece nedelje da igram,ima da zavrsim Vicera negde oko januara :d
Zato mislim da cu da se odlucim za Andromedu prvo,a Vicera dugo ocekivanog da obrnem oko zimskog raspusta.

Narocito mu se radujem jer ga nisam nikad igrao ,ni na PC niti malo u igraonici dok je imalo kod mene.

Poslednja izmena:
Meni su trofeji jedino bitni za neku igru koja mi se baš svidja i želim da istražim svaki ugao i odradim sve sto se traži u trofejima, to mu dodju kao ekstra misije ili zadaci od tvoraca igre.
Odigrao tonu naslova na ps3/4 i imam samo 11 platina čini mi se. Pravo je uživanje platinirati omiljene igre. Ovo ostalo, cim padne kampanja ide u kantu.
Inače preporuka za jedini indie naslov 'Ether One' koji me je oduševio i završio ga na 100% ali bez platine jer je nema.
Trenutno przim HZD i ovo je miljama ispod U4 po svim aspektima. Šuma i predeli mogu na trenutak da oduševe bojama ali pored toga je igra nezanimljiva i dosadna.Likovi su smešno loše uradjeni pogotovo facijalna animacija. Ogromna mapa, previše jurcanja u prazno da li pešaka ili na konjima. Priča je jako slaba ali da ne pljujem jer sam tek nekih 30% odigrao. Ovo šta sam do sada video je preveliki hajp i reklamu za 4K HDR i boost prodaje PRO konzole. Ako je to jedini razlog da se ovaj naslov odigra onda je promašaj. Nije mi se svidela cela ova 'ancient man vs futuristic robot machines' ideja od početka ali sam naterao sebe da je probam. Definitivno neću više početi igre koje mi ne leže samo zato sto je veliki hajp oko njih ili su jake ocene kritike.

Trenutno przim HZD i ovo je miljama ispod U4 po svim aspektima (netačno). Šuma i predeli mogu na trenutak da oduševe bojama ali pored toga je igra nezanimljiva (netačno) i dosadna (netačno). Likovi su smešno loše uradjeni (netačno) pogotovo facijalna animacija (tačno). Ogromna mapa, previše jurcanja u prazno da li pešaka ili na konjima (imaš fast travel). Priča je jako slaba (netačno) ali da ne pljujem jer sam tek nekih 30% odigrao. Nije mi se svidela cela ova 'ancient man vs futuristic robot machines' ideja od početka ali sam naterao sebe da je probam.

Četiri netačna i jedan tačan. Možeš ti to mnogo bolje i ako se tebi (subjektivno) igra od starta nije dopala, to ne znači da je igra loša, već jednostavno tebi nije legla. End of story.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Znam za fast travel ali za to moram da kupim uslugu što mi je bzvz. Naravno subjektivno mišljenje. Moguće da ja tako vidim ovu igru jer mi nije legla ali verujem da nisam jedini.
Nadam se boljoj priči do kraja kampanje.

Poslednja izmena:
Imas onu opciju da uzmes beskonacnan broj fast travela. Sad mi je stao mozak kako se to radi. Ne moras stalno da kupujes,ubijes par zivotinja,odes kod nekog prodavca i imas neki "pack" veliki i kad ga uzmes imas beskonacno fast travela.
Ja sam to otkrio na nekih 70% igre,hteo sam da se utepam sto nisam ranije nasao jer sam cesto bio u nestasici haha

Sto znaci da trofeji nisu nista drugo do achievmenti poput onih na steamu... 🙂

Takodje pratim situaciju oko cena PS4 Slim/Pro varijante i sve vise iskacu za oko 219e/330e, tako da je vrlo moguce da ce da se i ustale po tim cenama tokom leta ili jeseni (sto ujedno i ne daje izgovore da se ne kupe po toj ceni 🙂 )

@Aleksandrinjo

Sta TW3 120h... Kako mislis da odigras 3jku ako ne odigras 1 i 2?! Ne moze to bez kab.. ovaj prelazenja nekog serijala ako se ne odigra sve odjednom... 🙂

Meni je u planu ovo tamo oko Jula da obrnem ceo Uncharted serijal, odmah potom Last of Us i jedan od HZD/MGS5/TR1. A potom sledi ME 1-2-3 na PC-u, pa Witcher 1 i 2 i onda 3jku na PS4rci... 🙂

Taman imam materijala da drljam do oktobra...

Na Xboxu mislim da znace trofeji, snizavaju ti cene nekih igara u prodavnici. Na PSN-u to nije slucaj.

^ na to sam i mislio - da li mozda donose neke bonuse u PS store-u, ili neke avatare...

Elem kada sam vec spomenuo serijale odredjenih igara - koliko su bitni (i da li je potrebno odigrati) prethodni delovi MGS (1-4) za MGS 5? Da li je moguce pohvatati radnju u MGS5 bez prethodnog znanja ili je ona vise kao standalone verzija u tom univerzumu?

Za mgs samo ground zero osigraj, pc ili ps4. To je jedna misija, ima elemente koji su uvod u phantom pain.

Witcher moze solo trojka be problema, nije da zavisi previse.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

^ Za Witchera znam da sam keca odigrao pre xy godina i nesto malo od knjiga citao tako da sam donekle upoznat sa univerzumom. Ali dobro je znati da nije TW3 ne ide direktno na desavanja iz 2jke.

Odlicno i za MGS5, taman mogu da iskopam negde definitive edition. 🙂

Ja kao ljubitelj MGS serijala bih ti preporucio ako imaš mogućnost da odigras ceo serijal, jer je to po meni must!
Time mislim na sve koje su izlazili za konzole, bez ovih delova sto su izasli za PSP. Nisam ih ni ja odigrao mada je Peace Walker isto pravi masterpiece! 🙂

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Slažem se da je od prvog dela sa Solid Snakeom luda vožnja do kraja.Meni su bas ti prvi delovi najjači.

Koji PS4 imate,FAT ili SLIM verziju?Dva drugara imaju SLIM i zale mi se na overheating problem.Sad sam u dilemi,da li da uzmem obican PS4 ili SLIM?

Pa stari ti vuce vise struje, tako da se i vise greje, mada cudno je da se Slim greje.. Gde mu stoji konzola? Neka proba sa vertikalom ili da je podigne na tipa zatvarace od flase i slucno..

Uzeo rođaku slim prosle nedelje i kad sam pustio U4 zujao je za nijansu jače od mog starog što nisam mogao da verujem jer sam čuo ovde od vas da su slim verzije tiše.

Nov Slim imam.. Definiši pod šta podrazumevaju da im se pregreva?
Radio mi nekih 3 dana po 6h u igrama, inače nije gašen jer su skidale igre... Jeste bio topao/mlak na dodir , samo sam jednom čuo kuler da radi (koji je inače tih) I to noću, kada dam skinuo slušalice...

Edit :
Moguće je da zapinje sa nekom zahtevnijom igrom poput U4, što reče fain2daniel... Meni U4 stiže u ponedeljak ali neću moći da se zezam sa konzolom do polovine jula

Ne vidim kako bi mogao da se pregreje kada je pravljen u novijem procesu izrade pa samim tim ima manje emisije toplote i potrošnju..

Poslednja izmena:
Ovako,stoji mu na nekoj polici blizu TV-a.Kaze da se greje tokom igranja a zatim se ugasi sam od sebe.Pominje neki blue light of death(ne znam sta je to ali sam malo google-ao).

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Prvi put da cujem da se konzola kvari, to je retkost. Ako je u garanciji, neka ode po nov.

Hvala na predlozima,prenecu mu.Ipak cu da uzmem uskoro od Istvana na KP Slim verziju,pa sta bude-bice.Vidim da on daje garanciju,pa se toliko i ne brinem(valjda garancija pokriva ovaj problem).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno