Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamislite samo, igra sa krivom učenja, a ne press X to win od prvog paljenja mp-a :d

Naravno, ali nije baš izbalansirana dobro niti su kontrole dobro osmišljene, a izlazi za 3-4 dana. A i ta kriva učenja je zeznuta stvar kad te igra u startu kao lvl1 igrača ubaci sa lvl13, lvl5, itd. A levelovanje nije baš brzo. Em pukne server pa izgubiš sve, em ne dobiješ bukvalno nikakav XP ako nikoga ne ubiješ, sto i jeste fer ali je prebrutalno za sam početak igranja tako nečeg. Obeshrabruje poprilično, osim ako je osoba mazohista.

Za Bloodborne nema pomoći...

Poslednja izmena:
Naravno, ali nije baš izbalansirana dobro niti su kontrole dobro osmišljene, a izlazi za 3-4 dana. A i ta kriva učenja je zeznuta stvar kad te igra u startu kao lvl1 igrača ubaci sa lvl13, lvl5, itd. A levelovanje nije baš brzo. Em pukne server pa izgubiš sve, em ne dobiješ bukvalno nikakav XP ako nikoga ne ubiješ, sto i jeste fer ali je prebrutalno za sam početak igranja tako nečeg. Obeshrabruje poprilično, osim ako je osoba mazohista.

Meni je beta legla, mozda zato sto sam sadista :)

Apropo VR-a, sin je od svojih prijatelja dobio Until Dawn rush of blood..... Kako je to dobra igra!!!!
I igrati sa dva dilda je neponovljiv osecaj :d

I ja bas krenuo da igram. Isplatilo se kupovanje move-a već.

Neko od vas sto prati te strane forume zanima me dal se ikad From Software obratio igracima po pitanju tog usranog frame pacinga koji im unistava igre?!
Neverovatno koja lenjost, nesposobnost da takvu tehnicku glupost srede.

Koliko ja znam, nije.
Srecom, to mi nije drasticno pokvarilo utisak jer je ostatak vrhunski.

Zamislite samo, igra sa krivom učenja, a ne press X to win od prvog paljenja mp-a :d

Kad sam ja pricao da su Souls igre boza za M&B. For Honor je lajt, konzolska verzija M&B. Pet puta sporija sa tri pravca za napad i blok u odnosu na cetiri u M&B plus gomila stvari koje postoje u M&B a u For Honor ne postoje. Neki nasi momci (slovenacki studio ali su devovi iz Srb) rade jos kompleksniji kombat sistem, igra se zove Mordhau, 360 stepeni je kombat a ne u cetiri pravca i brzi od M&B. Tek ce tu da bude plakanja.

Meni je trebalo oko dve nedelje da udjem u stos sa M&B a oko dva meseca da postanem solidan. Da bi se igra masterovala treba biti stvarno nolifer a i jako spretan.

Vecina igraca proba, vidi da im ne ide i batale. Jer je multiplayer zaista surov. Realno jedan koji zna moze 20-toricu koji ne znaju sam ko u kung fu filmu da naslaze a da ga ne pipnu.

Poslednja izmena:
Ali zar ne bi trebalo dobar matchmaking to da sredi?
Valjda je sustina da igrac svakog nivoa moze da uziva u MP.

Jako me nervira sto nisam uleteo u betu. Par 3d BR diskova mi stoji na polici, a bas bih radio gledao u VR :).

Jako me nervira sto nisam uleteo u betu. Par 3d BR diskova mi stoji na polici, a bas bih radio gledao u VR :).

Ako govoriš o For Honor betu možeš skinuti slobodno, pošto je open ovaj vikend.

Ne znam za For Honor ali u M&B nema matchaking, vec server browser pa igraj tamo gde su igraci tvog skil nivoa. Iskren da budem ja nisam proveo vise od 10 sati u tim MP igrama sto rangiraju igrace na osnovu nekog koeficijenta. Vise od pola je u Clash of Clans a tu me opet tovare neki muslimani iz naftaskih zemalja sto su potrosili 30000 dolara na glupu igru za mobilni :D

Poenta MP igre je ti omoguci da napredujes i kada stignes do nekog nivoa da uzivas u sposobnosti koju si stekao i u odmeravanju sa drugim igracima. Bar je tako nekad bilo. MP koji stvara privid takmicenja za one sa specijalnim potrebama (Special Olympics) je glupost ako mene pitas. Sta ce kome takmicenje u ubijaju gnomova prog nivoa u WoW startnoj zoni na primer? Zna se sta je krajnji cilj i end game, do tada guljas ko u stvarnom zivotu dok ne postignes nesto. Instant gratifikacija je zlo, ne utice to samo na igre, takvi igraci posle ocekuju sve u zivotu na tacni kada potrose detisnjstvo igrajuci CoD i slicno.

Poslednja izmena:
Evo da dodam za For Honor, probao sam malo na XBO večeras. Bio je neki mali update igre gde su izgleda rešili problem sa matchmaking-om. Sada je MP mnogo više fer u smislu levela protivnika koje ti bira za partiju. Nešto me je vuklo da probam opet, majku joj njenu :D. Mora da i u meni čuči mazohist. I dalje je brutala u smislu preciznosti biranja stava prilikom napada i odbrane i ne toleriše puno grešaka, ali sada bar stigneš i da pobegneš malo, da se stamina regeneriše. A ne ono ranije, dođe lik lvl 12 npr. baci neki stun ti stojiš i gledaš kako te tamani i ne možeš da mrdneš, ne znaš ni šta te je snašlo. A da ne govorim koliko se sa loot-om nakon bitaka dobije resursa i opreme za nadogradnju upravo gubljenja stamine, jačine udaraca, brzine promene stava pri napadu itd itd.
I onda staviti takvog lika sa nekim ko je tek pokrenuo igru prvi put :D

Može li neko na pm da mi pošalje link / kontakt proverenog čoveka koji se bavi iznajmljivanjem PS4 na par dana ? :) Naravno u BG

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pozdrav ljudi, sutra mi stize ps4 slim, nazalost sa jednim dualshock-om. Zna li neko gde se moze nabaviti posebno dualshock za ovaj CUH Slim model? Gledam po kp, nigde nema.

Ne gledaš dobro, imaš ih na kp koliko hoćeš. Oko 50€ su.

Послато са Nexus 6P

Sad nasao jedan crni, pogledacu ima li jos koja boja. Oko 55€ su.

Sent from my du_oneplus3 using Tapatalk

Ima ih Ištvan za 50€. I stoje u rubrici dodatna oprema.

Послато са Nexus 6P

Da li je neko kupavao igre preko http://gameshop.spacenet.rs
Prilikom aktivacije i instalacije igrica menjaju sifru i tu se sve zavrsava. Igrice mogu da se igraju sa svog naloga i ima online pristup. Nije mi jasno koji je tu nalog tj u kom obliku

Kradeni nalozi, bataljuj.

Послато са Nexus 6P

Nije mi jasno kako to legalno prodaju. I kako su vezane igre za online.

^Verovatno što im ide dobro prodaja :D

50000 din je skroz korektna cena zbog 2 godine garancije, jedino što na sajtu ne vidim tu akciju.

50000 din je skroz korektna cena zbog 2 godine garancije, jedino što na sajtu ne vidim tu akciju.
Nasi iz madjarske nabavljaju i prodaju vakuum za oko 30k daju sa god dana garancije.

Nasi iz madjarske nabavljaju i prodaju vakuum za oko 30k daju sa god dana garancije.

PSVR za te pare nećeš naći ni kraden u vakuumu :) Mislim da si nešto pobrkao :)

Poslednja izmena:
Da li je neko kupavao igre preko http://gameshop.spacenet.rs
Prilikom aktivacije i instalacije igrica menjaju sifru i tu se sve zavrsava. Igrice mogu da se igraju sa svog naloga i ima online pristup. Nije mi jasno koji je tu nalog tj u kom obliku
Verujem da je mutno nesto, ali drug je uzeo 10ak igrica tu, nije imao problema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno