Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to nista novo, SSHD postoji vec par godina, poslednji put kada sam gledao kod nas, cena je bila oko 12k za 1tb 2.5". Ali nisam bas ubedjen koliko to moze da bude efektivno, posto je flash memorija obicno jako mala na SSHD, 8GB.

Poslednja izmena:
I 8GB je dovoljno za one koje se duze drze istih igara [dok ih ne predju ili se ne zasite se MP-om]. Posle par paljenja igre, najbitniji fajlovi ce biti kesirani na tih 8gb.

U svakom slucaju, bolje ista nego nista.

Jel pogledao neko klip uopšte? Bilo je testova i ranije sa SSHD-ovima, ovaj Firecuda je drugačiji.
Xbox One Elite ima neki stariji Barracuda SSHD u sebi standardno npr. pa opet ovaj u nekom eksternom kućištu dosta brže učitava igre nakon što iskešira to što treba (nakon tih 5 puta).

Fora kod ovog SSHD je taj kontroler na ploči, on odvaja fajlove koji se najčešće koriste.

Ghost recon beta bas ispod prosjeka kontrole,grafika,napucavanje nzm sta su radili 4 god....

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Koliko bolje radi pCARS u ovom boost modu tacno se primecuje u ovim ekstremnim uslovima kada je kisa i puno vozila.Isto i AC bolje radi,jos samo da stigne update pa da i ja probam 🙂

Kad nekome stigne kod, napravite novi PSN account i aktivirajte kod na preko njega... i onda krenite da delite taj account kome god treba. Tako gomila ljudi moze brzo da dobije pristup beti. Samo se uloguje u taj account i pokrene download beta FW-a. 🙂

Malo posla za dosta zabave. 😀

Kad se očekuje final?

Sent From My Galaxy S7

Slabo šta od novih dilova danas, kakav je Division?

Sent From My Galaxy S7

Da li je neko odavde dobio uopste beta kod za 4.50? Ja sam se prijavio jos na samom pocetku i nista.

Ne, ali ne znam zasto su svi toliko nestrpljivi, sacekajte oficijalni apdejt. Ako vam je 10 dodatnih frejmova toliko bitno, onda najbolje prodajte konzole i kupite PC.

Mislim da je DieH@rd dobio.

Послато са Nexus 6P

Ako vam je 10 dodatnih frejmova toliko bitno, onda najbolje prodajte konzole i kupite PC.

Nije 10 FPS-a malo pogotovo kada vozis npr. Assetto Corsu na stazi sa dosta vozila, pada to i vise od tih 10, a sa ovim 4.50 FW je stabilnih 60, meni to znaci. Za voznje je izuzetno bitna ta stabilnost i da ne secka 🙂 Zato bi voleo da probam ranije.

Dobio sam ja, isprobao sam samo BB i Until Dawn. Obe rade bolje. Pro nisam kupio zbog starih igara vec zbog novih [i veoma dobre cene pri upgrade-u], tako da mi je ovo samo cherry on top of a very good cake.

Da li je neko odavde dobio uopste beta kod za 4.50? Ja sam se prijavio jos na samom pocetku i nista.
Kodovi se daju u talasima, ja sam jednom dobio 2-3 nedelje posle pocetka beta testa. Also, mislim da moras imati aktivirano da dobijas promo emailove od PSN-a [vesti o popustima i novim igrama i sl]. Takodje, mozes i iscimati da ti neko ko vec ima aktiviran 4.50beta fw pozajmi nalog na 10 sec da i ti povuces taj fw na svojoj konzoli.

Poslednja izmena:
Ne, ali ne znam zasto su svi toliko nestrpljivi, sacekajte oficijalni apdejt. Ako vam je 10 dodatnih frejmova toliko bitno, onda najbolje prodajte konzole i kupite PC.

Ja sam nestrpljiv jer sam kupio PSVR i nisam zadovoljan kvalitetom cinema mode-a.
Malo mi je neverovatno da makar mi nismo dobili kodove.
Bila je organizovana sharing tema na GAFu, islo je ok, dok se nije nasla neka ****** i pokvarila akciju.

Čekček, ovaj boost mode važi i za "obične" konzole? Može li neko u dve rečenice da kaže šta donosi, da ne jurim sad info svuda? Tnx

Važi što je 2-10 FPS. Gledao sam ceo video od DF i u nekim igrama podiže FPS i skoro 50%. Pogotovo ove trke.

Važi što je 2-10 FPS. Gledao sam ceo video od DF i u nekim igrama podiže FPS i skoro 50%. Pogotovo ove trke.
Ja sam lepo rekao razlika je velika da li neko broji fps sa zaglavlja DF filmcica ili samo igra igre.. konzole bar do sada nisu pravljene sa namerom da se broji fps kao na pc-u

Pravljenje su da se normalno igraju igre, ali ni to nije moguće u dosta igara. Primeri su Bloodborne, Dark Souls 3 koji sramotno loše rade na PS4. Tu ne onda AC Unity. Nisam PC freak ali brate kad jednom navikneš na 60FPS ovo ispod 30 izgleda očajno i što je najgore igrivost je jako loša. Probaj npr Dark Souls 3 na PS4 pa na PC na 60 FPS, na PS4 sem kamere ti je seckanje najteži neprijatelj. Ne kažem da je to do Sony već From software ne zna da napravi ljudski engine. Ima tu jos primera, PS3 neću ni da pominjem, tek je ono bila sramota.

Donosi 2 do 10 framova vise, nekome je to veliko ko kuca, a nekomo neprimetno, u zavisnosti jel brojis fps dok igras ili samo igras 🙂

2-10 fps-a poput stabilnih 30 u AC:U u odnosu na 22-24 znači razliku između mučnine, glavobolje i povraćanja sa jedne strane i minimalno podnošljivog igranja sa druge strane 🙂

Kako li su do sad konzolasi igrali igre, obecavali im 30fpsa, a oni igrali na 19-22.. lol..

Pro se drzi na 60, ali opet sve zavisi od igre, nivoa optimizacije i podrske samog proizvodjaca, dali ce da odrade patch itd. Boost koliko vidim je fina opcija, to su mogli odavno da omoguce obicnoj verziji, cisto eto, neka omoguci koliku toliku fluidnost, ali dobro.. Pro valjda treba bez boosta da ima boost, i da jede te starije igre, ali dobro..
Switch muti pamet svima.. 😀

Posle nekoliko dana sa PSVR mogu da kazem da su mi utisci pomesani.
Sa jedne strane je ocigledno da konzola (ps4pro) nije dovoljno snazna da ovo istera, a sa druge, ja bih ipak radije igrao i ove skrnave verzije, nego cekao par godina.
Od svega sto sam probao, RE7 je ostavio najbolji utisak, ali ne mogu da ga igram duze od 15-20 minuta i da mi ne bude muka.
Upravo sam odgledao Allumette i odusevio se. Neverovatno je koliko je ovo bolje iskustvo od gledanja 3d filmova.

Siguran sam da za vecinu ljudi ovo ne vredi 450e, ali ja sam zadovoljan kupovinom. Ovo je za mene licno najveci napredak jos od Maria 64.
Doduse, meni ne treba mnogo da bih bio zadovoljan hardverom. Wii mi se isplatio zbog WarioWare-a, Kinect zbog Dance Central, a 3d tv zbog Killzone 3.
Sutra nosim konzolu na posao. Bas me zanimaju reakcije "obicnih" ljudi ,).

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno