Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle odigranih oko 6 sati RE7 na normal težini ni jednog momenta nisam imao problema sa mučninom. Igru prelazim lagano i poprilično sve doživljavam što igram. Suvišno je da napomenem koliko mi je igra strašna u VR varijanti. Probao sam malo i preko projektora, ali bez preterivanja, to su dve različite igre.
Pored Batmena, London Heist-a i drugih (par kvalitetnih) VR naslova, ovo je prva igra koja je apsolutno ispunila moja očekivanja vezana za virtuelnu realnost. Posle razočarenja sa Robinsonom ovo me je ubedilo da Sony ipak zna šta radi. To je to!

Resident Evil VII u VR varijanti je jedan izuzetan doživljaj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemam ni ja problem sa drugim igrama, ali ovde je fov očajan, a to mi jako smeta, čak i kada igram na tv-u.
Na kompu to moze da se podesi, ali Ps4 nema dovoljno snage, pa sam prinudjen da igram kao kepec.

Iskreno, nisam najbolje razumeo tvoj problem.
Još nešto...da li si igrao punu verziju ili pričaš o demo verziji RE7. Možda je do mene, ali...kako si posle VR-a mogao da se vratiš na TV? To je kao da posle par minuta na stadionu npr. finale LŠ ustaneš i odeš kući da gledaš tekmu preko TV-a.
Mada...ko što rekoh...možda je i do mene...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Puna verzija.
Nismo se razumeli, nisam pricao samo o RE7. Meni suzeni vidokrug smeta i u igrama koje nisu VR.

Post iz frustracije: stvarno im skidam kapu za ovaj Bloodborne , napravili su igricu koja je mnogo dobra i koju toliko mrzim u isto vreme da cu da razbijem konzolu. Jedina igra iz koje izlazim direkt na Power off, *** u pm... Mislim da cu da odustanem ja ne mogu ovo bez Save da igram

Hahaha, noob alert! [emoji14]

Post iz frustracije: stvarno im skidam kapu za ovaj Bloodborne , napravili su igricu koja je mnogo dobra i koju toliko mrzim u isto vreme da cu da razbijem konzolu. Jedina igra iz koje izlazim direkt na Power off, *** u pm... Mislim da cu da odustanem ja ne mogu ovo bez Save da igram

Svi smo to prosli. Ali kada ti krene ...

Zvonce je spas ;) Ringing bell

Ja sam probao BB kad je bila na popustu i to samo čitajući svuda oduševljenje istom, ali nisu te mazohisticke igre za mene kao ni Dark souls, demon souls serijal. Na silu sam je igrao satima da provalim zašto i šta mi se konkretno ne svidja.Onaj svet i borbe su ektra odradjene ali nerviranje oko bezbrojnog umiranja su me odbile i ubile zelju za daljim napredovanjem.
Not my cup of tea.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Ja sam probao BB kad je bila na popustu i to samo čitajući svuda oduševljenje istom, ali nisu te mazohisticke igre za mene kao ni Dark souls, demon souls serijal. Na silu sam je igrao satima da provalim zašto i šta mi se konkretno ne svidja.Onaj svet i borbe su ektra odradjene ali nerviranje oko bezbrojnog umiranja su me odbile i ubile zelju za daljim napredovanjem.
Not my cup of tea.

Sent from my D6603
+1 Same here.

Послато са Nexus 6P

Meni su Souls igre dečja igra.
Kao najteža igra u sećanju će mi ostati Lion King sa Sege. :D
Jao kad se setim stampeda, vodopada i šta je još bilo nenormalno teško za mene i ortaka kad smo igrali kao klinici.

Ako vam je to previse tesko, probajte Nioh.
Odlicno je ovo sto sam odigrao.

Not my cup of tea.

Eto razloga zašto danas imamo dečje, same se prelaze, 7-77 igre... :)

Volim da se opustim i razonodim uz igre.Stres, nerviranje, i ostale negativne stvari izbegavam i ne pada mi na pamet da sebe mučim bez razloga ili zato sto je to muški ☺️.
Radije bih da kliknem X puta na x/o nego da psujem, razbijam dzoj i pokazujem ukućanima kakvo mi je pravo zadovoljstvo igrati igre ☺️.
Manite se ljudi... ukusi su različiti i tačka.

Sent from my D6603

Nemam ja više ni živaca, a ni vremena da dozvolim sebi da me neka igra *****ava svojom težinom i "git gud" forama. Mazohisti i ostali koji imaju konjske živce samo izvolite, a što se mene tiče, neka hvala.

Послато са Nexus 6P

Nemam obicaj da igram igre na hard, drzim se normale kao pijan plota, ali sam sa uzivanjem presao Dark Souls 1 i 3, kao i Bloodborne. Ko voli Souls igre, Nioh je obaveza. To su igre zbog kojih na drugi nacin posmatras gaming. Imas osecaj da mozes sve.

Nemam ja više ni živaca, a ni vremena da dozvolim sebi da me neka igra *****ava svojom težinom i "git gud" forama. Mazohisti i ostali koji imaju konjske živce samo izvolite, a što se mene tiče, neka hvala.

Послато са Nexus 6P

Problem je što Souls serijal uopšte nije mazohistički, već samo treba razmisliti pre svake akcije i naučiti kretnje protivnika, a uglavnom svi su spori i imaju svega dve-tri varijacije u arsenalu. Nije to naslov poput recimo Super Meat Boy-a gde moraš da imaš reflekse profesionalnog kineskog stonotenisera, pa da se priča o mazohizmu. :)

Nisu Souls igre teske, pogotovo ove novije. Teske i mazohisticke igre su nesto poput Super Meat Boy i onih bullet hell igara. Mada vecini danasnjih igara su sve igre iz 80-tih preteske, ti ne bi ni Super Marija mogli igrati jer je surovo teska igra.

Ove igre sa snaznim narativom sto bi rekli moderni opisivaci igara aka gaming novinari, su vise interaktivni filmovi nego igre.

Resi Evil 7 se prodao u preko tri miliona primeraka za ovo kratko vreme koliko je na trzistu. Sto znaci da je trziste veliko, ali da igraci nisu nesto odusevljeni igrama koje se izdaju. Kad jedan GTAV ubije 75 miliona primeraka, to znaci da je trziste mnogo poraslo. Realno svaka AAA igra koja ne prebaci 2 miliona primeraka je tezak fejl. Pa Mafija 3 se prodala u 6 miliona...

Edit: Hahha, procitao sam pola Ramine poruke i krenuo da pisem svoju, nisam ni provalio da je i on spomenuo Super Meat Boy.

Poslednja izmena:
Osećaj da si nešto stvarno uradio kad pređeš Souls igre je upravo ono zbog čega ja i igram igre. Uvek sam SP igrao na hard i zadnjih par godina igre su postale polu retardirane, prelaki quick time event ovi koje jedva sebe nateram da igram. Volim ja Uncharted serijal, ali nemoj da se lažemo da je ona komedija koliko su to smešno prelake igre.
Meni u casual gamingu zadovoljstvo predstavlja uvek izazov i kad toga ne bude u igrama ja bataljujem zauvek.

Bome Uncharted na crushing težini nije uopšte naivan...

Послато са Nexus 6P

Nije merilo težine kad te ubije jedan metak. Kao ni u kodačinama kad protivnici imaju magical auto guided metke.
Meni je regeneration health uništio žanr FPS I TPS igara, dovoljno je da igraš kao ***** štekarska i sve možeš preći, ne traži se nikakav skill ni preterano strateško razmišljanje.

Poslednja izmena:
Ajde igrajte Destiny solo

Sto Miloš reče, vožnje... Dirt rally je bilo pravo uživanje igrati, nadam se da će Dirt 4 da valja.

Sent from my D6603

Jel igra neko For Honor betu ovih dana?
Ovo je teže i od Dark Souls-a i Bloodborne-a zajedno, ali ne mogu da ukapiram jel igra nenormalno glupa ili nenormalno teška za igranje.
Uglavnom, nakon par partija sam rage quit-ovao i obrisao, čisto da ne porazbijam sve u sobi. Mrzim ovakve igre.

Igra je samo za okorele no lifere koji je igraju 24/7.. Za normalne nije zanimljiva uopste, odigraces je sa ortakom ili solo dok ne dodje lik i usere te u 3 poteza, onda odradis to sto si upravo odradio i to je to. ShitSoft.

Igra je samo za okorele no lifere koji je igraju 24/7.. Za normalne nije zanimljiva uopste, odigraces je sa ortakom ili solo dok ne dodje lik i usere te u 3 poteza, onda odradis to sto si upravo odradio i to je to. ShitSoft.

A bukvalno se to desilo, idem sa vitezom na viteza dva-tri quick napada, svaki ga potrefi i ukupno mu skine tri crtice. Lik uradi isto to meni, tačno tri poteza, bez heavy napada jer to bih izbegao koliko je sporo i ubije me.
Isti oklop, isti level. Meni staminu sredio na nulu, njemu ostala full. Mora bar malo otići kad zamahne. Baš sam se iznervirao jer sam bio u fazonu tokom vežbe sa botovima da imam sve glavne cake u malom prstu :D i onda krenem ovo, ne stignem ni da zamahnem iseku me na 5 delova :D. A odziv kontrola me podseća na one Nintendo Wii igre gde igraš tenis pa prvo zamahneš Remote-om i čekaš dok lik na ekranu na shvati koji si potez rukom napravio i onda tek posle par sekundi prihvati komandu.

Zamislite samo, igra sa krivom učenja, a ne press X to win od prvog paljenja mp-a :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno