Šta će meni Pro?I to sve za tebe, besplatno![]()
Hteo bi da uzme za 400 evra u Mađarskoj i da vrati 22% poreza i da ga izađe 312 evra.![]()
Ne izađe ti nigde 27% od bruto cene, ne računa se to tako ako gledaš koliko ćeš dobiti nazad.
Od 400 evra treba da ti vrate 88 evra ako daju u radnji pun iznos.
Sad ne znam koliko dobijaš ako ideš da ti vrate na granici ili u banci?
Izračunaj koliko si platio i koliko su ti vratili AFA-e i videćeš da nisi platio 27% manje. ;-)
Inače, nema povoljnije varijante od kupovine u HU i povrata poreza, pogotovu za nas sa severa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stigo je PSVR i do Istvana.
I tebi stize sutra?
Ja vec skidam RE 7![]()
Nema puno razmene VR igara, u stvari nema uopšte jer nas nema dovoljno sa kacigom. Do sada sam odradio samo jedan share sa članom foruma Razmena igara i to Robinsona i Wayward sky... ostalo sam kupovao sa svog naloga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Obavezno proveri internet konekciju zbog provere licence (moraš biti na netu all the time)...
Послато са Nexus 6P
Da nije neko drugi (nosioc ili posrednik koji je pravio share) menjao šifru? I da li ulaziš u igru iz tog naloga na kom je kupljena igra?
Послато са Nexus 6P
@John Cena
Ili je sifra menjana, proveri jel se mozes logovati sa istom, ili uradi restore licenses iz settings.
Sve je to lepo, ali je i cena prilično lepuškasta, tako da I'll pass
Послато са Nexus 6P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari