Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nismo se razumeli, nebitno, mislio sam da kažeš da to "Mađar" uradi.

Hteo bi da uzme za 400 evra u Mađarskoj i da vrati 22% poreza i da ga izađe 312 evra. :D

Upravo to,mada u mediamarkt-u vracaju punih 27% pa vi racunajte da li se isplati uzeti sad za "ekstra cenu" od 390e.
Tu sam na manje od 30km od Segedina i isplati mi se da odem po nju.
Da ne ulazimo u raspravu,ima li neko info kad stizu Pro modeli u Hu?

Ne izađe ti nigde 27% od bruto cene, ne računa se to tako ako gledaš koliko ćeš dobiti nazad.
Od 400 evra treba da ti vrate 88 evra ako daju u radnji pun iznos.
Sad ne znam koliko dobijaš ako ideš da ti vrate na granici ili u banci?

Tri konzole sam za svoje potrebe doneo od Novembra 2014 do danas i svaka je bila na zadnjem sedistu prekrivena sa jaknom.Od ta tri puta,dvaput su mi otvarali gepek i nista...
Pre par dana sam isto za svoju dusu doneo sebi akusticnu bass gitaru na istu foru.Da ne spominjem sto je ta ista gitara kod nas u Bgd. 460e a u Segedinu celih 500e i opet mi je jeftinije bilo da odem preko po nju (do Beograda imam 200 km u jednom pravcu).Uzeo sam jos i futrolu i nove zice i vracam sledeci put 105e od poreza.

Ne izađe ti nigde 27% od bruto cene, ne računa se to tako ako gledaš koliko ćeš dobiti nazad.
Od 400 evra treba da ti vrate 88 evra ako daju u radnji pun iznos.
Sad ne znam koliko dobijaš ako ideš da ti vrate na granici ili u banci?

Najozbiljnije drugi put sam konzolu uzeo upravo u Mediamarkt-u i sam bio iznenadjen sa 27%.Da li se nesto menjalo ne znam.

sad za gitaru ide 21,6% isto kao i za zadnju konzolu u 576byte sto sam uzeo.

Poslednja izmena:
Izračunaj koliko si platio i koliko su ti vratili AFA-e i videćeš da nisi platio 27% manje. ;-)

Inače, nema povoljnije varijante od kupovine u HU i povrata poreza, pogotovu za nas sa severa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Izračunaj koliko si platio i koliko su ti vratili AFA-e i videćeš da nisi platio 27% manje. ;-)

Inače, nema povoljnije varijante od kupovine u HU i povrata poreza, pogotovu za nas sa severa.

Moguce,nemam racun sacuvan da proverim.

Nazalost ne. :-/ Uzivaj u igri i javljaj utiske.

Kreni lagano sa VR-om, isprobaj prvo malo laganija VR iskustva. RE7 je igra u kojoj hodas bez teleporta, to setup koji daje najvise potencijala za mucnine [ali na svu srecu, utisci online su veoma pozitivni].

Ne, čisto sumnjam da trenutno ima bar troje ljudi na razmeni koji poseduju PSVR. Al' biće ih sigurno više vremenom...

Послато са Nexus 6P

Nema puno razmene VR igara, u stvari nema uopšte jer nas nema dovoljno sa kacigom. Do sada sam odradio samo jedan share sa članom foruma Razmena igara i to Robinsona i Wayward sky... ostalo sam kupovao sa svog naloga.

Nema puno razmene VR igara, u stvari nema uopšte jer nas nema dovoljno sa kacigom. Do sada sam odradio samo jedan share sa članom foruma Razmena igara i to Robinsona i Wayward sky... ostalo sam kupovao sa svog naloga.

Pa dobo, sad mozes da racunas na mene.....
Elem, prvi utisci......
Dobar je :)
Nije problem nositi ga na glavi ( stane cak i nama glavatima ), a ne oseca se tezina......
Drugacije sve izgleda...... Za pocetak je ok, ima poneka mana, ali je ovo definitivno buducnost......
A RE7... je u najmanju ruku boles' :d
PS. Ovo nikako ne koristiti u kombinaciji sa nekim stvarima :d :d :d

Ja sam za, ako bi neko da deli igre. Cenim da cu uzeti sredinom sledeće nedelje.
A sto se ps tice...jok i necu :)

Ostalo je da vidim jos samo kako izgleda VR prono..... :d

Moze li neko da mi objasni zasto mi je igra koja je guest nalog cesto zakljucana tj. ne mogu da udjem uopste?
Nekad zna 3-4 dana zaredom da bude tako.

Obavezno proveri internet konekciju zbog provere licence (moraš biti na netu all the time)...

Послато са Nexus 6P

Da nije neko drugi (nosioc ili posrednik koji je pravio share) menjao šifru? I da li ulaziš u igru iz tog naloga na kom je kupljena igra?

Послато са Nexus 6P

Jeste da ne volim Activision i COD, ali ovaj demo sto su uradili sa jackal assault VR je stvarno vrh...........
Ako sada neko ne napravi Colony Wars reboot....... :(

@John Cena

Ili je sifra menjana, proveri jel se mozes logovati sa istom, ili uradi restore licenses iz settings.

Da nije neko drugi (nosioc ili posrednik koji je pravio share) menjao šifru? I da li ulaziš u igru iz tog naloga na kom je kupljena igra?

Послато са Nexus 6P

Pitao sam nosioca, nije menjao sifru. Igra mi radi 3 dana, pa ne radi 2-3 i tako u krug. Ulazim sa tog naloga.

@John Cena

Ili je sifra menjana, proveri jel se mozes logovati sa istom, ili uradi restore licenses iz settings.

Radio sam restore licenses.

Samo jedna stvar mi nije potpuno jasna. Mozda znate odgovor. A to je: Da li ja treba da stavim taj nalog "set as primary console"? Mislim da to treba ako je nosilac u pitanju ali treba li za guest nalog?
A palo mi je na pamet da PSN nekim danima blokira moju IP adresu iz nekog razloga

Samo ako je nosilac to stavljas.

Jednostavno ti je problem do neta 100%

Net i mene zeza strašno ovih dana. U stanu mi je Pro, kući mi je običan. Na istim su nalozima, Pro je primary konzola, a matori sam nedavno resetovao na nulu. Svaki dan mi oni katanci iskaču, te problemi sa PSN-om, pa onaj WS 37939 error. I na kraju mi totalno rikne ruter juče, neki Totalov ADSL krš TP Link ...

E ovo bi trebalo ugraditi u PRO. SSHD koji inteligentno kešira najčešće korišćene fajlove. Nakon 5 pokretanja igre radi skoro isto kao i SSD :O

[YOUTUBE]hftHjOvcUtc[/YOUTUBE]

Sve je to lepo, ali je i cena prilično lepuškasta, tako da I'll pass :D

Послато са Nexus 6P

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno