Ja igram samo nesto sto nisam do sada i sto je stvarno dobro. U prevodu, nista.
Da vidimo sta ce Kodzima da skuva sa onom njegovom igrom, ostalo je presipanje iz supljeg u prazno. Jeste da produkcija bude vrhunska (tipa Uncharted 4 ili GTAV) ali ja sam to vec odigrao u nesto ruznijoj grafici i sa losijim animacijama. Prica je ionako kopija neke budjave americke serije ili filma a ni to vise ne gledam (jer nema nista novo za videti).
Dosao sam u situaciju da sa 31-om godinom i 20 godina "staza" igranja igrica nemam zelju vise da se igram. Uvek sam mislio da prestario igrice znaci da se kao nesto uozbiljis, ali u stvari to je momenat kada probas sve sto industrija igara ima da ponudi. A imam 450 igara na Steam-u koje necu nikada odigrati... jedino sto me svakih par meseci uhvati nostalgija da odigram nesto matoro sto obicno nemam na Steamu lol
Ljudi kao nesto cekaju novi GTA ili The Elder Scrolls jer ce to biti kao najbolje igre ove generacije konzola (mada to vise ne postoji), a ja znam da ce GTA da bude isti kao treci deo a TES isti kao Morrowind. Nemam vise ni zelju da probam. Nije da se nema vremena, nema se interesovanja.
Nesto gledao neki Vive klip gde su omogucili full body scanning kao Kinect. Kada naprave tako neku DOBRU igru, jos kada bi se igrala u posebnim arenama kao painball mozda mi se zelja za igranjem vrati. Ovako, ostavljam klincima da se igraju i otkrivaju "nove" stvari u gejmingu.
Svi vi koji imate backlogove i kao ne stizete od obaveza ste u slicnoj situaciji, samo necete sebi da priznate. Jos gore ako ste se navukli na neki multiplejer, i to sam prosao vise puta i realno nema veceg gubljenja vremena ma koliko zavisnost koju stvara grind delovala kao zabava,