Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
God dammit treba mi godisnji od jedno dva meseca samo da predjem igre koje sam pokupovao na raznim praznicnim popustima, taman dotle da malo spadne cena ovim novim xD

God dammit treba mi godisnji od jedno dva meseca samo da predjem igre koje sam pokupovao na raznim praznicnim popustima, taman dotle da malo spadne cena ovim novim xD
Istu muku mučimo

Послато са Nexus 6P

Ja ne kupujem više ništa dok ne odigram sve što mi se nakupilo.. nema smisla više.

Sent from my D6603

Najgore je kad imas 30 igrica, poceo si 2-3 a ostalo ti jos 5-6 da pocnes hahaha Ja ne znam gde cu pre!!!

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

I pored toga i dalje kupuješ dobre naslove na popustu kao ' da iskoristiš ponudu ' a to je samo stres jer nema šanse da se odigra sve zbog premalo vremena.

Sent from my D6603

@fain2daniel
Kada bi tako radio kupio bi prvu igru tamo 2020 najranije xD

Na ps4 gde jelte kupujemo samo originale imam pozamasan backlog.

A na PCu kada sam stavio na papir sta bi sve valjalo barem probati samo sam rekao fuck no, a bitno je da sam uzeo ovu rx 470 da bi se igrao i nista nisam od tada pokrenuo na kompu xD

A ja uz sve to uzeo jos jedan Xbox One i hackovao WiiU.
Jedino da se kloniram 🙂.

Ja igram samo nesto sto nisam do sada i sto je stvarno dobro. U prevodu, nista.

Da vidimo sta ce Kodzima da skuva sa onom njegovom igrom, ostalo je presipanje iz supljeg u prazno. Jeste da produkcija bude vrhunska (tipa Uncharted 4 ili GTAV) ali ja sam to vec odigrao u nesto ruznijoj grafici i sa losijim animacijama. Prica je ionako kopija neke budjave americke serije ili filma a ni to vise ne gledam (jer nema nista novo za videti).

Dosao sam u situaciju da sa 31-om godinom i 20 godina "staza" igranja igrica nemam zelju vise da se igram. Uvek sam mislio da prestario igrice znaci da se kao nesto uozbiljis, ali u stvari to je momenat kada probas sve sto industrija igara ima da ponudi. A imam 450 igara na Steam-u koje necu nikada odigrati... jedino sto me svakih par meseci uhvati nostalgija da odigram nesto matoro sto obicno nemam na Steamu lol

Ljudi kao nesto cekaju novi GTA ili The Elder Scrolls jer ce to biti kao najbolje igre ove generacije konzola (mada to vise ne postoji), a ja znam da ce GTA da bude isti kao treci deo a TES isti kao Morrowind. Nemam vise ni zelju da probam. Nije da se nema vremena, nema se interesovanja.

Nesto gledao neki Vive klip gde su omogucili full body scanning kao Kinect. Kada naprave tako neku DOBRU igru, jos kada bi se igrala u posebnim arenama kao painball mozda mi se zelja za igranjem vrati. Ovako, ostavljam klincima da se igraju i otkrivaju "nove" stvari u gejmingu.

Svi vi koji imate backlogove i kao ne stizete od obaveza ste u slicnoj situaciji, samo necete sebi da priznate. Jos gore ako ste se navukli na neki multiplejer, i to sam prosao vise puta i realno nema veceg gubljenja vremena ma koliko zavisnost koju stvara grind delovala kao zabava,

@G@W
Slazemo se u razmisljanju, u principu vreme i nije toliki problem vec nezainteresovanost, mada ja mislim da to definitivno ide s godinama, zasicenje nastupi i dzabe, mogu da izbace ko zna kakve igre jednostavno nije vise to to.

Elem:
@shin-bojan
Daj neki tutorijal za hack Wii-U konzole, ili mozda neka sticky tema da se napravi.

That's the point, nema 😀

Послато са Nexus 6P

Na US store-u je poceo ps4 Essential sale, izmedju ostalog, Batman je 9$ i Titanfall 2 je 30$....prava sitnica za gamere 🙂

Jel ima neki info hoce li skoro biti neki pro model u beloj boji?

Biće garant.

Послато са Nexus 6P

Sasvim ok cena za domaću radnju.

Ima li neko informaciju kad ce biti PS4 PRO na stanju u Madjarskoj?
Nema ga nigde po radnjama u Segedinu dobrih 2-2.5 meseca.Znam da ga ima na KP ali mi ne odgovara cena od 390e to je najeftinije sto sam nasao.
Trenutno je preko cena 450e ali ga i pored tog nema,sve nesto ocekujem da ce se cena normalizovati na 400e (kad stigne nova "tura") kao sto je svugde u EU ako se ne varam.

Ma ta Mađarska je nadrkala cene ko da su im nabavka Gigatron i Win win. Kad uporedim cene u Nemačkoj i Mađarskoj vrlo često su drastične razlike.

Preporučena maloprodajna cena za Pro je 400$€, a ti možeš da je uzmeš (novu uz garanciju) za 390€ na kp i opet ti nije dovoljno niska cena? Šta ti očekuješ?

Послато са Nexus 6P

Hteo bi da uzme za 400 evra u Mađarskoj i da vrati 22% poreza i da ga izađe 312 evra. 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno