Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ugrade se nešto ispod 10% ako uzimaš putem Paypal-a. Ako uzmeš da ti direktno skine pare s kartice, onda skine tačnu sumu koliko i košta.

Послато са Nexus 6P

Poslednja izmena:
Ja uzimam na amazonu, cdkeys se ugradjuje prilicno. £20 naplate £24-25. Na Amazonu kod takodje dobijas odmah na mail i u Games Library, primaju nase kartice i do sada nisam imao ni jednom neki problem. Ni na US ni na UK.
Jel može na istom sajtu i psn plus godisnja pretplata, isto se dobija odmah?
Jel treba da kreiram Amazon nalog za kupovinu ili mogu da kupim kao guest?
Jel to ovo za uk nalog?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0...+months+uk&dpPl=1&dpID=51O43uf3oQL&ref=plSrch

Poslednja izmena:
Ima UK (s vremena na vreme) da se uzme za 40$ na G2A.

Послато са Nexus 6P

Ugradi se nešto ispod 10% ako uzimaš putem Paypal-a. Ako uzmeš da ti direktno skine pare s kartice, onda skine tačnu sumu koliko i košta.

Послато са Nexus 6P

Dopuna od £20 na cdkeys kosta £25, sto je 25% skuplje nego na Amazonu. Svakako neka izabere sta mu vise odgovara, meni licno vise odgovara Amazon.

Jel može na istom sajtu i psn plus godisnja pretplata, isto se dobija odmah?
Jel treba da kreiram Amazon nalog za kupovinu ili mogu da kupim kao guest?
Jel to ovo za uk nalog?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0...+months+uk&dpPl=1&dpID=51O43uf3oQL&ref=plSrch

Da, mozes i PSN pretplatu da uzmes preko Amazona, to je taj link ali moras da kreiras nalog, ne mozes kao guest i ne moze PayPal samo direktno sa kartice. Zato kazem, izaberi sta ti vise odgovara.

Amazon neće raditi sa tek otvorenim nalogom koji je vezan za kartice iz Srbije, stari nalozi će raditi. Tako je bilo do pre neki dan bar, sad jedino ako se nešto nije promenilo. Meni radi ali je nalog od pre xxx godina...

Imate i na razmenaigara igre, kodove, dopune, ps plus pretplate... Pogledajte tamo a ako vam treba neki savet ili info o clanovima pitajte ;)

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Dopuna od £20 na cdkeys kosta £25, sto je 25% skuplje nego na Amazonu. Svakako neka izabere sta mu vise odgovara, meni licno vise odgovara Amazon.
25£ kažeš a?

a63f1654df5360daf723fd5fdc37f1f5.jpg

Послато са Nexus 6P

Amazon neće raditi sa tek otvorenim nalogom koji je vezan za kartice iz Srbije, stari nalozi će raditi. Tako je bilo do pre neki dan bar, sad jedino ako se nešto nije promenilo. Meni radi ali je nalog od pre xxx godina...

To je tacna informacija. Amazon je pre mnogo godina dozvoljavao svima da koriste usluge, pa su to poostrili zbog Mechanical Turk servisa na koji su nagrnuli "gladni" iz Indije, Pakistana. Tada je promenjena politika i za koriscenje odredjenih usluga je neophodan broj americkog socijalnog ili kako se vec to zove. Nalozi koji napravljeni od tog momenta imaju problema sa placanjem domacim karticama, dok ti stari nalozi nemaju problema.

Amazon je odavno trebao da se prosiri i kod nas, ali je to iz nekog razloga stopirano. Nisam pratio odavno sta se tom pricom desava ali znam da su imali velike planove da udju dublje na globalno trziste kao sto je to uradio PayPal.

Malo ste to prepumpali, novi amazon nalog sa američkom adresom napravljen samo za ovo i nekom od naših kartica prolazi 'ladno.

Ja samo na amazonu i uzimam us kodove...

Najjeftinije je i najbrže moguće.

Pozdrav drustvo, na odmoru sam u Svajcarskoj, sony nisam ni igrao ni imao od ps 1, i opet me nesto vuce da uzmem i igram kada imam vremena..
Nasao sam ovde novi ps 4 slim od 500gb sa gta v igricom i jednim dzojstikom.. recite mi na sta da obratim paznju, razlika izmedju 500 i 1tb memorije ( osim memorije ) i je l igra neku ulogu memorija ako sve igre igram sa cd-om? Nisam uopste u toku oko funkcija i to.. samo imam zelju da ponovon zaigram na ps-u :)

Pozdrav drustvo, na odmoru sam u Svajcarskoj, sony nisam ni igrao ni imao od ps 1, i opet me nesto vuce da uzmem i igram kada imam vremena..
Nasao sam ovde novi ps 4 slim od 500gb sa gta v igricom i jednim dzojstikom.. recite mi na sta da obratim paznju, razlika izmedju 500 i 1tb memorije ( osim memorije ) i je l igra neku ulogu memorija ako sve igre igram sa cd-om? Nisam uopste u toku oko funkcija i to.. samo imam zelju da ponovon zaigram na ps-u :)

Najvise obrati paznju koji je sam model PS4 konzole, da li je launch [reflektujci crni HDD cover], prvi HW change CUH 12xx [sivi ne-reflektujuci HDD cover] ili Slim. Sto noviji, to je bolja konzola [mada svaka ce raditi posao OK].

500GB/1TB hard disk ne igra ulogu, brzine su im iste.

Ako cena nije problem uzmi Pro, mada ako nemas velike zelje za bas max max grafikom u novijim igrama, onda ce ti i base PS4 biti vise nego odlican.

Uzeo bih neku tabacinu za ps4.
Sta preporucujete?
[emoji846]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad sam bas htio da kazem da je UFC 2 od danas na popustu od nevjerovatnih 75%, sa 60$ na 14.99$, uzimaj to trceci! :)

XL

SFV je isto na popustu 20$(ko ima PS Plus) inace je 30$.

Poslednja izmena:
Odlican je SFV, ali je tanak sto se tice singleplayer sadrzaja. Igra je veoma posvecena online igranju, sto je maltene bila i jedina zavrsena sekcija igre kada je igra bila lansirana.

Uzeo bih neku tabacinu za ps4.
Sta preporucujete?

Zavisi sta te zanima.
MKX - ako ti je bitan single player (mada je losiji od MK9)
SFV - ako hoces da igras online (takodje ima story mode, ali je smesan)
UFC - ako hoces da pritiskas buttone i da se zanimljive stvari desavaju :)

Sledece godine izlazi Tekken 7 i po svemu vidjenom, bice odlican.

Poslednja izmena:
Kad izbace novi Soul Calibur onda cu konacno kupiti neku Vs tabacinu :D

Tuče nikako da se pomere iz 16-bitnog i PS1 vremena, osim kad je grafika u pitanju.

Toliko toga bi moglo da se proba na neki novi način sa današnjom tehnologijom, ali oni se drže isključivo istog recepta.

Sad može neki znalac da kaže da ima tu mnogo toga novog, ali ja mislim na revoluciju.

I ne mislim da su to loše igre ni danas, ali nema šanse više da ih igram ovakve kakve su.

Odlican je SFV, ali je tanak sto se tice singleplayer sadrzaja. Igra je veoma posvecena online igranju, sto je maltene bila i jedina zavrsena sekcija igre kada je igra bila lansirana.
Meni to i odgovara, samo online se piči u svim igrama, prošlo je vreme igranja igara u offline na Segi 90-ih :D Tada mi jeste bilo zanimljivo :D

Poslednja izmena:
Nisam nešto igrao online od izlaska Destiny-a. Niti bih. Not my cup of tea...

Послато са Nexus 6P

Druže to je za respekt :D

Kratko pitanje: ako nemam 4k TV, koju konzolu preporučujete? Slim ili Pro?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad može neki znalac da kaže da ima tu mnogo toga novog, ali ja mislim na revoluciju.

Ima novog, ali se mora dobrano zagrebati ispod povrsine.
Ako mislis na nesto totalno drugacije, UFC je skroz ok igra (a i na snizenju je). Cudi me da niko nije napravio neki dobar boks u poslednjih par godina.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno