Jel može na istom sajtu i psn plus godisnja pretplata, isto se dobija odmah?Ja uzimam na amazonu, cdkeys se ugradjuje prilicno. £20 naplate £24-25. Na Amazonu kod takodje dobijas odmah na mail i u Games Library, primaju nase kartice i do sada nisam imao ni jednom neki problem. Ni na US ni na UK.
Ugradi se nešto ispod 10% ako uzimaš putem Paypal-a. Ako uzmeš da ti direktno skine pare s kartice, onda skine tačnu sumu koliko i košta.
Послато са Nexus 6P
Jel može na istom sajtu i psn plus godisnja pretplata, isto se dobija odmah?
Jel treba da kreiram Amazon nalog za kupovinu ili mogu da kupim kao guest?
Jel to ovo za uk nalog?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0...+months+uk&dpPl=1&dpID=51O43uf3oQL&ref=plSrch
25£ kažeš a?Dopuna od £20 na cdkeys kosta £25, sto je 25% skuplje nego na Amazonu. Svakako neka izabere sta mu vise odgovara, meni licno vise odgovara Amazon.
Amazon neće raditi sa tek otvorenim nalogom koji je vezan za kartice iz Srbije, stari nalozi će raditi. Tako je bilo do pre neki dan bar, sad jedino ako se nešto nije promenilo. Meni radi ali je nalog od pre xxx godina...
Pozdrav drustvo, na odmoru sam u Svajcarskoj, sony nisam ni igrao ni imao od ps 1, i opet me nesto vuce da uzmem i igram kada imam vremena..
Nasao sam ovde novi ps 4 slim od 500gb sa gta v igricom i jednim dzojstikom.. recite mi na sta da obratim paznju, razlika izmedju 500 i 1tb memorije ( osim memorije ) i je l igra neku ulogu memorija ako sve igre igram sa cd-om? Nisam uopste u toku oko funkcija i to.. samo imam zelju da ponovon zaigram na ps-u![]()
Uzeo bih neku tabacinu za ps4.
Sta preporucujete?
[emoji846]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzeo bih neku tabacinu za ps4.
Sta preporucujete?
Meni to i odgovara, samo online se piči u svim igrama, prošlo je vreme igranja igara u offline na Segi 90-ihOdlican je SFV, ali je tanak sto se tice singleplayer sadrzaja. Igra je veoma posvecena online igranju, sto je maltene bila i jedina zavrsena sekcija igre kada je igra bila lansirana.
Sad može neki znalac da kaže da ima tu mnogo toga novog, ali ja mislim na revoluciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari