Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja evo ne volim te Souls igre, ali u BB sam mazohistički uživao. Nisam je nikad prešao doduše, možda jednog dana ...

Zadnji put kad sam igrao zamalo sam TV razbio :D. Dao sam joj fore nekih godinu dana da se oladim ...
Izgleda delimo isti ukus.
Ja probao DS 1 davno beše na ps3 i nije mi legla. Ne volim mazohizam bez uvrede miljenicima žanra.
Volim da se opustim posle posla ili uveče pre spavanja sa nečim laganim.
Sve u svemu skinuo se BB na konzoli, ako stignem danas daću joj šansu.

Hvala onome ko je pisao za popust jer ne pratim US popuste i nisam u toku.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Zdravo drustvo! Meni se jako svideo BB ali mi je bilo malo tesko jer pre toga nisam igrao takvu vrstu igara. Batalio sam je bio ali sad sam opet uzeo, valjda ce biti bolje ovog puta [emoji16]

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Posle koliko dobijate te 10$ on Sony-a? Evo 10 dana od kad sam uzeo Pro, ne stiže ništa još :)

Zdravo drustvo! Meni se jako svideo BB ali mi je bilo malo tesko jer pre toga nisam igrao takvu vrstu igara. Batalio sam je bio ali sad sam opet uzeo, valjda ce biti bolje ovog puta [emoji16]

Zdravo drugar, dobrodošao na forum. ;)
Što se BB-a tiče, igra je stvarno vrhunska i rekao bih da je must play naslov za svakog ko ima PS4. Njega, kao i Souls igre treba igrati hladne glave, opušteno i bez nerviranja ako u tom momentu neka prepreka za dalji napredak kroz igru, deluje previše teško/nesavladivo. Doduše, od Souls igara sam igrao samo Demon's Souls, ali nisam ga odigrao do kraja (tj. bliži sam početku :)), ali tu je u kolekciji, doći će jednom na red da ponovo ukrstimo koplja. ;) Mislim i da je ova igra dosta teža od BB-a. BB me nije toliko namucio, daleko od toga da je igra laka, ali u njoj sam uspeo da doguram relativno blizu kraja. Planiram da se uskoro vratim igri i konačno je završim, a onda me čeka i The Old Hunters DLC (za koji kažu da je dosta teži od osnovne igre). ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Znači bolje za početak uzeti samo osnovnu, dok pređem njega nastavak će deliti džabe na buvljaku :-D

Software tj DLC u fizičkoj formi? Njet.

Послато са Nexus 6P

Bilo je više šaljivog karaktera :)

I ja sam se neckao da li da uzmem full verziju ali prvo da vidim da li ce da me drži osnovna igra.
The Witcher 3 GOTY uzeo prva i jedina disk igra koju posedujem i evo skuplja mi prašinu u fijoci. Doci ce mu vreme ali moram sebe da nateram i onda to nije to....

Sent from my D6603

Ne znam zasto ti Witcher 3, igra je bolesno dobra!!! Od retkih da ne kazem mozda i jedina koju cu ponovo igrati ;)

Software tj DLC u fizičkoj formi? Njet.

Послато са Nexus 6P
Sam DLC nope, ali u kompletu sa osnovnom igrom yup. ;) Bloodborne GotY sadrži i jedno i drugo, a dostupan je u fizičkoj formi, tj. na disku. ;) Isti slučaj je i sa mnogim drugim igrama.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ko je ljubitelj akcionih igara nek obavezno overi NIER: AUTOMATA demo koji je danas stigao u sve PSN regije. Bas bas je super! Platinum Games izgleda nece zakazati sa ovom igrom.

Puna verzija stize pocetkom marta.

Takođe, danas se na US/EU PSN-u pojavio i Gravity Rush 2 demo (igra izlazi u januaru). ;)

Sent from my Nexus 5X

Hahaha. Jel si ti uporedo igrao, probao igru na PC i PS4?
Na PS4 em ubija frame pacing em izgledao kao low na PC u.

Imate gomilu igrica na popustu na UK store-u, koga zanima.. izmedju ostalih Fifa i PES imaju prilicno dobre cene.

I na US, smorih se kad vidjeh FIFU za 30$ a uzeo je kao nosioca prije nedelju dana za 4300 dinara. Da li se moze znati unaprijed koje ce igre biti tako na akciji?

Sent From My Samsung S7 using Tapatalk

Svasta nesto ima za must play, samo zavisi sta volis :) Ali Uncharted 4, Dark Souls 3, Final Fantasy XV (ja imam ako hoces), Witcher 3 (po meni najbolja), Tomb Raider... Sve su to vrhunske! Posle imas sportske, voznje...

Paralelno i flash sale do 26.12, US store.

@Ivan i ostali: neka must-play preporuka, za sad sam uzeo GoW i Bloodborne guestove za sitne pare. :)
Ne znam šta si igrao, uzmi The Last of us remastered ako nisi, verovatno nije skup, a moraš da probaš, iako je remaster ps3 igre.

Poslednja izmena:
Ivan[emoji768 je napisao(la):
;4919890]Ne znam šta si igrao, uzmi The Last of us remastered ako nisi igrao, verovatno nije skup, a moraš da probaš, iako je remaster ps3 igre.

+1

TLoU, Witchera i LBP3 igram/imam. :)
Uncharted nisam igrao, ali se i Collection i U4 vrti za relativno male pare po share-ovima, tako da ce doci na red u nekom trenutku..

(arkadna) voznja na gejmpedu? Driveclub? Project Cars je na finom popustu, ali koliko citam u pitanju je realna simulacija.

Imam UK nalog. Zeleo bih da kupum 1-2 igre na PS Store-u.

Kako da nabacim pare na moj nalog?
Ne mogu preko paypall-a. Ne dozvoljava mi spajanje.

U vezi Slim konzole, što ne postoji analog i optical out. Pade mi na pamet, da li bih mogao da dovedem analogni audio signal do pojačala ako u televizor plasmu utaknem kabl - sa jedne strane scart (prekidač na out) u ext2 ili ext3, a sa druge beli i crveni činč rca u in na pojačalu? Jel' probao neko? Znam da tv tu daje signal sa antene, ne znam da li daje sa hdmi-a.
Pogledajte prilog 218062

Poslednja izmena:
Tako je, ja sam juce uzeo PSN Card 25£, prebacio na svoj PSN i kupio PES 2017. Istog časa ti stigne kod na mail kad kupiš.

Ja uzimam na amazonu, cdkeys se ugradjuje prilicno. £20 naplate £24-25. Na Amazonu kod takodje dobijas odmah na mail i u Games Library, primaju nase kartice i do sada nisam imao ni jednom neki problem. Ni na US ni na UK.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno