Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je nekome dosadno.....
Čisto da javim sta se desilo

ne znam sto mi tt isekao poruku....
Uglavnom; cisto da javim sta je bilo, naravno isao je da promeni sifru,kako je promeni za par minuta opet mu se neko loguje . . . i tako dok nije skapirao da mu je neko hakovao gmail nalog navodno iz holandije :)

Uff zeznuto.. jel promenio mail u psn podešavanjima? Neka to uradi sa sve sigurnosnim pitanjima i lozinkom.
Meni su jednom iz Hrvatske sredili gmail pre nekih 5 godina. Onda cini mi se nije bilo da se poveže mobilni broj. Oprostio sam se od njega.
Vezano za TT i sakaćenje poruke, hoce to da uradi posle smajlija ponekad.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Ima neko problema sa psn-om? Burazer mi javlja da mu neko "hakuje" nalog... Loguje se, Sony ga izbaci kao neko se na drugom soniju logovao... A ja ga gledam u friends, gasi se kao igra gtaV

Sent from my ONEPLUS A3003
Ako može nekako nek doda 2 step verification...

I nek odradi deactivate all na netu.

Kako neko hakuje Gmail nalog, nije mi jasno. Zar nema tamo dovoljno podešavanja da možeš da vratiš svoj nalog u svakom slučaju ako znaš milion podataka? Povezivanje sa mobilnim pomaže svakako.

Poslednja izmena:
Da, i ja sam to video tek kada sam raspakovao i povezao konzolu. Trenutno ne mogu da proverim ali me zanima da li bi funkcionisala varijanta da povežem optički izlaz TV-a sa pojačalom/risiverom?
A što ne bi radio. Meni je tako povezan sa Z5500.

Imate Bloodborne za 7.99$ na Us store. Ko nema ovu igru, mislim da nema sta da se misli

BB jedna od najboljih eskluziva na ps4

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

Ja nisam igrao niti me privlači nešto ali bih možda mogao da probam kada je već za siću...

Sent from my D6603

Dosta slicna souls serialu samo neki svoj stil igranja mislim na isti engin radi ko DS 3,ja vec treci put prelazim...

Dizajn u BB je neverovatan, prelazim ga drugi put u cugu u paketu sa Old Hunters :)

Imate Bloodborne za 7.99$ na Us store. Ko nema ovu igru, mislim da nema sta da se misli
Najbolja igra na PS4 čak i uz ogavni frame pacing. Bolesna igra!
Dark Souls 3 ni ne računam na PS4 jer je neigrivo.

zar se isto ne ponasaju bborne i ds3 na ps4?

Ja sam trenutno u totalnom bborne fazonu, ta igra je ludilo koliko te uvuce, od onog trenutka kad se opustis i krenes da je zapravo igras kako treba :) Odlicna, odlicna igra, 36 sati u njoj, i ne pada mi na pamet da je jos uvek zavrsim :) Uzeo i Old Hunters DLC, na nivou originalne igre, Lady Maria <3

Bloodborne sam odigrao manje više normalno, ali DS3 nisam mogao koliko očajno radi i izgleda. Najgore od svega što ni ne planiraju da izbace patch za PS4 pro.

Ja sam trenutno u totalnom bborne fazonu, ta igra je ludilo koliko te uvuce, od onog trenutka kad se opustis i krenes da je zapravo igras kako treba :) <3

Ovo je skroz istina, posle Bloodborne sve ostale igre deluju amaterski, kao za decicu, i u pogledu atmosfere, igrivosti, price.....
Presao sam je pre mesec dana i od tada sam bukvalno samo mislio o tome kada cu ponovo da je zaigram...krenuo u drugi krug ;)

Cuo sam da su old hunteri u ng+ nerealno teski. bas me zanimaju utisci, ja ih srecom preglam na ng :D

Bili su mi tezi u prvom prolazu, sada sam lv 113, pa mi valjda deluje lakse....kad te neko bas razbija, samo pozvonis zvoncem uvek se nadje neki profesionalac da pomogne ;)

Pitanje za one koji su igrali i DLC - jel vredi complete edition 15$ vise od "klot" verzije? Standalone je 10$, CE 25$.

Imali ko u BB velikim lvl da mi pomogne u chalies

Ja evo ne volim te Souls igre, ali u BB sam mazohistički uživao. Nisam je nikad prešao doduše, možda jednog dana ...

Zadnji put kad sam igrao zamalo sam TV razbio :D. Dao sam joj fore nekih godinu dana da se oladim ...

f31ab55043c381ad7e907a818a2d2a99.jpg

[emoji23]

Ja sam iskusno sacuvao onih 10$ sto dobih uz Pro ,i sad dodao jos 10 i kupio Bloodborne Complete Edition :D ( 20$ cena za PS Plus ko ima).

Ja evo ne volim te Souls igre, ali u BB sam mazohistički uživao. Nisam je nikad prešao doduše, možda jednog dana ...

Zadnji put kad sam igrao zamalo sam TV razbio :D. Dao sam joj fore nekih godinu dana da se oladim ...

Igra prestaje da bude teska i pocinje pravo uzivanje kad shvatis da ti lovis karakondzule, a ne one tebe kao u Souls igrama. Znaci samo agresivno (svi te i zovu hunter u igri)i igra je pet puta laksa ;)

Meni je krivo sto sam smotan za ovaj tip igara i brzoplet pa sam zato i batalio igru. Najradije bih gledao kako neko igra ... brutalna igra ali eto kad ne znam :p

^Haha, nisi video smajli u postu.Taman sam pomislio gde si nema te...fali nam "konstruktivnih" postova ovde :d

Poslednja izmena:
Ja sam iskusno sacuvao onih 10$ sto dobih uz Pro ,i sad dodao jos 10 i kupio Bloodborne Complete Edition :D ( 20$ cena za PS Plus ko ima).
Koja je razlika između toga i one verzije za 10$? Moram uzmem, iznervirao sam se :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno