Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biće tu još Pro patcheva bez brige. CDPR je najavio da će se baciti na W3 optimizaciju, čim završe najzahzevnije Cyberpunk poslove. To čekam sa nestrpljenjem, da vidim šta će oni da izmuzu iz Polarisa.

He he, sad vidim da je to bio wishfull thinking komentar tog što je preneo članak na jednom od game portala. Sad baš tražio i vidim da je samo okačen citat CDPR-a uz nadu autora teksta da će ipak u budućnosti odraditi nešto :D Sorry
A i ja sam 100% tada u sebi pomislio "Ma sigurno će kasnije nešto smuljati ...". Ono kad sam sebe ubedim da će 100% biti tako ...

BTW čekirajte ovo, Kinezi zaboravili da "zavrnu ventil" na Arkham City-ju :D
[YOUTUBE]6dXvcuOFjTg&t[/YOUTUBE]

Mislim da ce sve ovo biti ok kada prodje malo vremena,ne mogu sad svi odjednom da izbace update za svaku staru igru.Nove koje budu izlazile imace sigurno bolju optimizaciju i prednost u odnosu na "stari" PS4...

Za 2 dana izlazi Darksiders Warmastered Edition. 1080p60 na base PS4, 4K60 na Pro-u. Eto razloga da jos jednom predjem ovo remek delo. :)

Koliko novaca te izasla konzola ? To si uzeo od vladimirdowla ?

Ja sam se dogovorio sa covekom, sutra idem po PS4. Polovan, ali cena je presudila.

Sutra cu detaljno pogledati koja je oznaka u pitanju, nije mi znao reci covek. Verovatno je stariji model, prvi pretpostavljam. Jel ima nesto sto treba da pogledam obavezno pre kupovine? Kaze covek da je mazena i pazena, da je uzeo PS4 Pro. Mozda je i neko sa foruma. :D

Sto se tice geminga i buke: kako ps4 pro konzole stoje u odnosu na stari ps4 ?

Meni se cini da je tisi, ali je moja konzola bila bas-bas bucna.

Moj stari PS4 je bio bas tih cak i kod zahtevnih igara. PRO je isto tih u najvecem broju slucajeva besuman, medjutim u Uncharted 4 se bas cuje ventilator i to mislim da je do optimizacije. Vec dok se ucitava igra cuje se kako se postepeno povecava rpm na kuleru, i na kraju se cuje kao fen za kosu :D. A dok igram Witcher 3, potpuno je besuman. I cuje se dok igram Paragon, ali ne ventilator nego neki cudan zvuk, iz meni nepoznatih razloga samo na toj igri se tako cuje, ali je za razliku od Uncharted 4, tise i ne ometa mnogo. Igrao sam dosta drugih naslova (Destiny, Dragon Age, Witcher 3, The Last Of Us, Heavy Rain etc.) i samo sa ova 2 gore navedena sam imao problem.

*Sve igrano na 1080p

Poslednja izmena:
Isti slucaj, osnovni PS4 je bas bio bucan u nekim naslovima, dok je ova Pro verzija dosta tisa, mada opet ne idealno tiha kako sam prizeljkivao da ce da bude. U svakom slucaju napredak u odnosu na staru i sto se tice buke i samih performansi, BF1 sada mnogo bolje radi i izgleda a i konzola se cuje dosta tise posle duze vremena igranja.

Interesantno je koliko ljudi prelazi na ovu konzolu, vidi se da je vecini stalo do samih performansi i grafickih opcija a ne do nekih ekskluziva sto se obicno navodi kao razlog za prelazak na novu konzolu i bolji hardware. :)

hvala ljudi ;) moji ukucani traze tisinu ipak se gejminguje kad svi odu na spavanje tako da preterana buka apsolutno nije pozeljna.

Isti slučaj kod mene, dosta puta igram noću kada svi spavaju i ume da bude bučna. Stari model je u pitanju. Doduše zavisi od igre ali na U4 je najvisi nivo buke, mada i na WD2 povremeno buka ode na maks.

Sent from my D6603

Uspeo sam da nateram PS4 Pro da se čuje baš glasno :) U ROTTR kada se pritisne R3 za SURVIVAL INSTICT na većim mapama krene ventilator jače da se čuje (ali bukvalno odmah čim se pritisne). Na mapi SOVIET INSTALLATION koja je poprilično velika sam se kretao i non-stop pritiskao R3, posle jedno 10 puta se ventilator baš pojačao a onda je krenula i igra da secka na sekundu:)

Mada, kada se čuje zvuk iz igre, pošto mi je konzola ispod TV-a nije to uopšte primetno, samo kada je tišina se osetno čuje.
Eto, ništa specijalno samo da može i to da se desi.

Bice valjda bolji popusti nego ova najava ;)

Glupe li najave... Na sta trose pare od PS Plus pretplata.

Živo me zanima da li će i naslovi/popusti biti kao i oni retardirani izrazi lica kao na reklami.

Sent from my D6603

U vezi ps4 I igrica za klince a interesuje ih djuskanje pretpostavljam da je tu potrebna ps4 kamera da li je potreban jos nekakav dodatak (vidim da ima nekakvih palica ) ?

Kako ja nikad da naletim na neki Promo disk igre koja me zanima po ok ceni :D

Послато са Nexus 6P

^Pa kad Vlada utrči prvi čeka na KP i dan i noć :D

Bice valjda bolji popusti nego ova najava ;)

Sony bas redovno ima ogromne popuste, u zadnja 2-3 meseca su imali abnormalna snizenja. Odlicni su sto se toga tice.

Malo mi je krivo sto sam propustio da uzmem Until Dawn za 10$ na US PSN-u, a ok, bice jos prilika. U zadnja 3 meseca godine uvek bude ludih snizenja, ne samo BF vec i tradicionalni 12 Deals of Christmass [po jedno znacajno snizenje na svakih 48hr].

Narucio sam danas PS4 iz XBR Shopa, polovan sa 12 meseci garancije. Sutra stize, ne mogu docekati! :D

^Pa kad Vlada utrči prvi čeka na KP i dan i noć :D

Ali bukvalno tako :D. Istina ovih dana utanjila ponuda jbm ga, ali eno počeli "pablišeri" da smanjuju cene. Titanfall 2 trajno snižen skoro 50%, a izgleda da će i Dishonored 2 i W_D2 vrlo brzo na popuste ... Prodaju se (blago rečeno) katastrofalno :D ...

Kad smo kod popusta, krenulo je. US PSN:

Witcher III - $16
Mad Max - $8
GTAV - $30
Battlefront - $13
Hitman S1 - $30
Arkham knight - $11

full listing @ https://store.playstation.com/#!/en-us/black-friday-sale/cid=STORE-MSF77008-BLKFRIDAYSALELP

Takodje nude 10% popust, ali to bi trebalo sacuvati do ovog vikenda kada ce biti novi redovni Flash Sale
Cx4XzQZVEAEuZt2.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno