koliko novaca ? kako sad 12 meseci garancija tamo im stoji 6meseci ?
Ono trenutno razmisljam u pravcu ps4 pro konzole nisam pametan.
Polovni imaju 6,meseci,neznam kako on dobio 12
koliko novaca ? kako sad 12 meseci garancija tamo im stoji 6meseci ?
Ono trenutno razmisljam u pravcu ps4 pro konzole nisam pametan.
Ja sam se cuo sa ljudima iz XBR Shopa, ovih dana mail-om a danas i telefonom. Naime na sajtu pise pogresno, tj. pise okvirno jer valjda imaju vise konzola na stanju.
Na stanju pise da imaju PS4 500GB za 205e sa 6 meseci garancije.
U stvari imaju PS4 500GB ali je cena 210e i 12 meseci garancije. 🙂
Dobio sam i slike konzole, sve full oprema kao prvog dana sa kutijom, model CU1116A. 12 meseci garancije mi je sasvim dovoljan razlog da pazarim makar i stariju konzolu. Danas su poslali, sutra mi stize. Javljam utiske, svakako jeftinije nema.
edit: I da je 6 meseci garancija, opet nema povoljnije ponude. 🙂 Ali mi je covek naglasio, i to vise puta sam ga pitao i potvrdio je da je 12 meseci garancija.
Posto nema Srbije u storu, sta da radim? Kako vi to resavate? Ako stavim USA nalog, hocu li moci sa store-a da pazarim sa nase kartice npr. Intesa internet kartice?
Posto cu loviti nekoliko igara sad do nove godine, racunam da ce biti popusta...
Ja sam se cuo sa ljudima iz XBR Shopa, ovih dana mail-om a danas i telefonom. Naime na sajtu pise pogresno, tj. pise okvirno jer valjda imaju vise konzola na stanju.
Na stanju pise da imaju PS4 500GB za 205e sa 6 meseci garancije.
U stvari imaju PS4 500GB ali je cena 210e i 12 meseci garancije. 🙂
Dobio sam i slike konzole, sve full oprema kao prvog dana sa kutijom, model CU1116A. 12 meseci garancije mi je sasvim dovoljan razlog da pazarim makar i stariju konzolu. Danas su poslali, sutra mi stize. Javljam utiske, svakako jeftinije nema.
edit: I da je 6 meseci garancija, opet nema povoljnije ponude. 🙂 Ali mi je covek naglasio, i to vise puta sam ga pitao i potvrdio je da je 12 meseci garancija.
Ajde sad pitanje u vezi naloga, citam na ps4 forumu oko prvog naloga- ne znam sad kako cu dobiti konzolu, verovatno bez ikakvog naloga.
Posto nema Srbije u storu, sta da radim? Kako vi to resavate? Ako stavim USA nalog, hocu li moci sa store-a da pazarim sa nase kartice npr. Intesa internet kartice?
Posto cu loviti nekoliko igara sad do nove godine, racunam da ce biti popusta...
Interesuje me koji bi GPU bio ekvivalet za PS4 PRO ?
Još jedna stvar, gledajući klipove mislio sam da je Pro mnogo veći u stvari je baš mali za sve što je unutra od hardvera.
Nisam ni ja rekao da je prelep samo sam mislio da je mnogo veći sendvič nego što jeste 😀 Prevare ovi YT klipovi ne samo za veličinu 😀Meni je Pro glomazan u ruzan. PS4 mi je mnogo bolje izgledao, bio je manji i elegantniji. Ali who cares.
isto i ja razmisljam...samo sto je gore jos mene uopste ne zanima taj 4k drajv (ko jos gleda nesto preko diskova pored netflixa i ostalih servisa.....) :dNe smem više da ulazim u ovu temu jer ste me nahajpovali sa tom pro verzijom da cu do kraja iz dosade da odem i zamenim staro za novo, iako sam se zarekao da necu u inat zbog nedostatka 4K drajva.
Sent from my D6603
U ROTTR kada staviš na 4K je lošije nego na 1080p na HDTV 🙂 Ne ume sam da prepozna tip TV-a pa je valjda 30fps naspram 60fps koliko okom vidim.^Dosta traje baterija nema šta.
Nego šta vi stavljate u opcijama za rezoluciju, 1080p ili na automatski.Kapiram da je isto al' ajde. Naravno 4K mi ne dozvoljava 😀
Ne vidim smisao da prodajem obican ps4 za 220e max i dodajem jos 200e zbog tih nijansi u grafici i ajde 60fps ali opet ni to nije bog zna koliko vredno tih para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari