Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odusevljen sam zasad, iako nemam vise igara samo dve-tri.

Mozda jeste protiv pravila, ali ajde da pitam- da li neko ima FIFA 17 da deli? 🙂

Moze li neko ko ima FIFU da mi kaze da li vidi neki konkretan napredak na PRO u 1080p? Ja priznajem da nisam side-by-side poredio jer sam prekjuce prodao stari PS4, ali mi ne izgleda nista specijalno. Aliasing je vrlo vidljiv u nekim sluajevima. Ne toliko na samoj utakmici, koliko u Arena practice modu ili u cut sceni kada prelece iznad stadiona. Bas razocaravajuce. A po recima svih recenzenata, verzija u nativnih 4K je veoma impresivna.

Pa sta znam,pogledaj ovaj klip nema neke drasticne razlike...

Pa ne znam, meni ova trava izgleda isto mutno kao na PS4 verziji na sminku. Kada pogledas Uncharted ili Ratchet-a, sve izgleda kao CGI. Ovaj supersampling nije na nivou. Da li je moguce da koriste drugaciji algoritam, ili da ga na neke segmente (posto su asseti originalno 1080p) nisu ni primenili. Bizarno.

Ja probao nfs na ps4pro, bogami tamo ima redovnog pada fps..

41e02e05f12c4a7f98f45517ff4d11cb.jpg
48593a12ad3158477446cc915ed51612.jpg
2d0f1d63643593c8481edf9f312d24ba.jpg
1288c05caec25187127257e0e795dba0.jpg

Sreenshot s ps4 pro

Na zalost i FFXV ima problema na Pro-u

Što (opet) nije do konzole nego do nesposobnosti samih developera? Plus koliko je samo igra odlagana...

Послато са Nexus 6P

Naravno da je do developera kako su drugi mogli da izbace upotrebljiv update a opet drugi ne...Pitanje je samo ko ce koliko da se iscima nema tu mnogo filozofije.

Sony je i išao na to da moraju minimalno da se cimaju i jedino to i ima smisla.

Glupo je jedino kad se neko ne iscima ni 1%...

Jel znate da li su pocele cipovane konzole da se prodaju na kp?

Vi sto cekate da igrate za dzabe mogli bi da ulozite malo pare u gaming, a ne da cekate okrunjeno. Nabs.

U pravu je čovek.

Послато са Nexus 6P

Neka hvala, FPS igra na 25 FPS.

po meni ubedljivo najbolja grafika od svih igara na PS4 je u Battelfrontu i sve radi u perfektnih 60fps. Jos ako neko voli SW, nema sta da se razmislja

Kako nema priču, si gledao filmove?

Послато са Nexus 6P

Kako nema priču, si gledao filmove?

Послато са Nexus 6P

Zato i kažem, nema nezavisni SP deo. Ima onaj zadnji DLC nešto malo, ali meni je ovo dosadilo i pre nego je ona Beta/Alfa završila onomad. Nisam MP fan inače. Ali brutala od grafike - nešto najlepše što sam video.

BTW drugari, ako nekog interesuje kako će mu na 1080p ekranu izgledati PS4 Pro igre u mom potpisu imate video prikaz sniman 4K capture karticom. Nisam baš puno snimio jer su fajlovi u raw formatu abnormalno veliki, ali ako izaberete 2160p60 opciju na YT kvalitet je i više nego solidan uzimajući u obzir i YT kompresiju.

Poslednja izmena:
Battlefront nije zamišljen kao SP igra, a i da ima neku priču ona ne bi bila canon tako da i bolje što je nema.

Послато са Nexus 6P

^
Potpisujem. I mene je nedostatak sp-a odbio od kupovine a prilikom igranja bete nisam stekao neki utisak a grafika je stvarno na nivou.
Evo ga 10$ a deluxe 15$ ali džaba kada me ne privlaci.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Ne vidim razliku od obične verzije.

Sent from my D6603

I dalje tražiš razlog da ne kupiš 😀

Što nisu ove gore fotke u 4K ili meni ne otvara...

Ufff evo sada su bile ovde lude cene za pro, ako sad nisam uzeo nikad neću. Inače fali mi jos par trofeja da platiniram wd2 pa znam da je igra vizuelno lepa tako da eto ne primećujem taj neki pro efekat ☺️

Sent from my D6603

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno