Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav ljudi, da ne citam temu od pocetka (puno mi je :D) imam dva tri pitanja oko PS4.
Koliko sam shvatio, ne postoji jos mod/chip/svejedno kako se zove za pirate na PS4? To znaci da svi igrate originale? To mi nije jasno, uzeo bih PS4 iz jedinog razloga - da probam World of Tanks kakav je na konzoli, a opet me koci sto onda moram da kupujem igre a vidim da su dosta skupe!?

Zavisi gde gledaš ;)

Ok, znaci nema cipovanih konzola. Procitao sam negde u poslednjim komentarima spominjao je neko vise naloga - kako bi mu bilo dobro da moze vise od 16 naloga imati na konzoli. Kupujete naloge sa igrama ili na jedan nalog trpate sve igre? Kako to ide?

Углавном луди овде на форуму купују налоге са играма, ја лично дигитално купујем МП игре које ћу дуго играти а на дискове СП игре које после мењам или продам са минималним губитком. На шта год да се одлучиш само немој да купујеш у домаћим продавницама они имају ненормалне цене, нормалне цене су на купујем продајем и сличним сајтовима.

RazmenaIgara ti je manje više glavna pijaca za igre.

Послато са Nexus 6P

Hvala na odgovorima!

@almoust evil - pod nalogom mislis PSN nalog ili?

Pa da.

Послато са Nexus 6P

Kod nasih se kupuje samo ako naleti nesto na akciji, meni uleteo Destiny Legendary Edition sa dve ekspanzije i Taken king, znaci sve osim poslednje rise of iron za 2500din za Xbox one(nova, nije koriscena), mislim da je ista cena i za PS4 ako nisu rasprodali zalihe u Game-s...

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Ajde neću ni ja da grešim dušu, jednom sam naleteo u Tehnomaniji na ekstra ponudu - Nathan Drake Collection na dan izlaska za 3.499 din. Kako, zašto ... nisam pitao. Uzeo sam disk, pitao na kasi jel to 100% ta cena, riba potvrdila, i brže bolje pazario i izleteo iz radnje dok se nisu predomislili :D. A tih dana razmišljao da li da cimam Ištvana ili da uzimam digital preko Amazona - 50/55€. Kakav ubod :D

To su se negde zeznuli, a podsvesno si i ti to znao, čim si zbrisao iz radnje bržebolje.... :) :) :)

Desava se... I ja uzeo T-MAC patike u Adidasu pre tipa 12 godina za neku sumu 2000 din ako se dobro secam, greska u radnji, umesto 5-6000 tadasnjih.

Svi u skoli culi, razneli im magacin.

Da li neko mozda zna zbog cega u Fifi 17 ne radi supersampling na mojoj Pro konzoli? :)

Patchovao sam na poslednju verziju, ali nema nikakvog poboljsanja u odnosu na obican PS4. Da li je moguce da je to jedina igra u kojoj ne radi automatski supersampling i postoji benefit samo za 4K televizore? AA je ocajan, bas sam se razocarao. Dok su Uncharted 4, Ratchet & Clank, Infamous, ocigledno supersamplovani.

Poslednji patch je 1.03 i ne vidim u history-ju da se uopste i spominje 4K.

Jedno pitanje, posto se bas ne razumem najbolje oko problematike sa lagom na televizorima a koji vidim da pominjete.....
Sta mislite o PHILIPS 55" 55PUS6101/12 Smart LED 4K Ultra HD?

To pitanje bolje postavi u "Koji LCD TV?" temi.

Послато са Nexus 6P

Tamo sam i ja svašta nešto pitao i ne brini, u glavnom znaju ljudi. A po meni iskreno jedino bih išao ili na Sony XD8005 ili na Samsung KU6000 seriju televizora...

Послато са Nexus 6P

Jedno pitanje, posto se bas ne razumem najbolje oko problematike sa lagom na televizorima a koji vidim da pominjete.....
Sta mislite o PHILIPS 55" 55PUS6101/12 Smart LED 4K Ultra HD?

8-bit panel pa nema HDR (samo navodim, nije kritika), obavezno koristi HDMI 3 ili 4 portove za Pro konekciju jer su samo ta dva u 2.0 verziji, input lag je 29ms. Nije uopšte loš za gaming.
I koristi priloženi HDMI kabl iz paketa.

BTW drugari u potpisu imate moj unboxing PRO-a, ako neko želi da baci pogled ...

Ja iskreno ne bih uzimao 8-bitni panel, HDR je podjednako bitan apgrejd kao i 4K.

Dobar ti je unboxing, vrlo profesionalno. Hvala sto si spomenuo i Republiku :)

Ajde neću ni ja da grešim dušu, jednom sam naleteo u Tehnomaniji na ekstra ponudu - Nathan Drake Collection na dan izlaska za 3.499 din. Kako, zašto ... nisam pitao. Uzeo sam disk, pitao na kasi jel to 100% ta cena, riba potvrdila, i brže bolje pazario i izleteo iz radnje dok se nisu predomislili :D. A tih dana razmišljao da li da cimam Ištvana ili da uzimam digital preko Amazona - 50/55€. Kakav ubod :D

Ne brini, naplaćeno je to tim radnicima oduzimanjem od plate :)

Ne brini, naplaćeno je to tim radnicima oduzimanjem od plate :)

Def je to bilo jer sam ovde pisao i niko u BG-u nije mogao pronaći po toj ceni. Ovo je bilo u onoj zabačenoj NS radnji. Na sajtu takođe stajala normalna cena :D

padawan - Dobar ti je unboxing, vrlo profesionalno.

Hvala, ja inače ne volim da snimam unboxing klipove (malo su nepotrebni, osim kad je ono baš sama kutija doživljaj za sebe) pa sam ovde dodao i neka poređenja, zanimljivosti, informacije. Da ne bude protraćen klip :D
Ali činjenica je da volim da gledam unboxing klipove ... Unbox Therapy naravno ...

Narucih i ja Pro.

Sad krece dugacak proces sakupljanja para za Sony 43XD8005. :) Bice zanimljivo gledati ovaj CES kao potencijalni kupac novog 4K ekrana. Steta sto maltene svi modeli koji ce biti prikazani ce izaci tek tamo u mart-april-maj-u.

Meni bi uz malo srece trebalo da stigne tokom vikenda.
O 4k ne razmisljam jos. Em je rano, em bih radije igrao igre u pravih 1080p, nego u "laznih" 4k :).
Lepo je sto su produzili akciju na PSN-u, ima bas dobrih snizenja.

Woot upravo sam dosao kuci sa Pro-om :D

Sad jos sacekati da mi sledece nedelje stigne Sony 43" XD8005 i miran sam 2-3 godine :D Tad ponovo sve ispocetka kupuj PS5 i nov 8K TV :D

DF totalno promašio sa ovim tutorijalom

[YOUTUBE]etQ_fMi33O4[/YOUTUBE]

Jednostavno, ako neko planira transfer sa PS4, ubodite jedan kraj LAN kabla u PS4, drugi u PS4 Pro i biće 3x brže. Ne znam odakle im ovo za vezivanje sa ruterom ... Juče na ovaj način 900GB za 4 sata kod mene, a njima je trebalo 3 sata za 300tinjak GB :D.

Običan LAN koji ide uz ruter? Nije crosslink? Ili crossover, kako ga ko već zove....

Najobičniji koji se dobije sa ruterom u kutiji, ono kad prvi put uključuješ pa podešavaš WLAN, SSID itd itd.

UTP kabal tj

"You don't have permission to access "http://account.sonyentertainmentnetwork.com/" on this server." Bravo Sony, bravo, zbog njihovog glupog WAF/DDoS sistema evo vec koji put imam problem da ne mogu sa mog ISP-a (staticki IP) da pristupim nalogu, pogotovo sad kad sam uzeo Pro i ne mogu da se ulogujem u nalog, tj. da napravim nalog. Vec drugi put zvao US podrsku koja em nema veze o cemu se radi, em ne postoji eskalacija ne neki visi tier za tehnicke probleme, tako da je beskorisno i zvati ih.

Od svih ovih "networka", Sonijev je ubedljivo najgori jer em najvise puta imaju katastrofalne napade koji onesposobe mrezu, em postoji gomila gluposti i propusta za koje niko ne moze da ti pomogne vec samo da cekas i molis se da negde istekne neka polisa i IP/sesija postane whitelisted, ako se to uopste i desi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno