Niko ne javlja utiske ... jesu stigle Ištvanove konzole danas?
Pa ne znam šta te zanima 🙂 nemam 4K TV a ni takve igre, ostalo deluje meni ispeglano i super 🙂
Pa ne znam šta te zanima 🙂 nemam 4K TV a ni takve igre, ostalo deluje meni ispeglano i super 🙂
BF1 bolje radi na pro-u... jos samo da stigne.
Side-by-side with the base PS4 title running on a 4K screen, there is a big, big boost to image quality overall in Battlefield 1, but there's very much the sense that similar to the likes of Uncharted 4 and Titanfall 2, we're sitting at a resolution threshold at some kind of midpoint between 1080p and 4K. The irony is that the quality of the presentation when downsampled to 1080p is really impressive - a clear visual upgrade over the base PS4 title. PS4 Pro owners who haven't made the jump to a 4K screen are definitely in for a treat here.
Battlefield 1 Pro enhancements see the inclusion of interesting improvements to the game's visual feature set. Assuming it's not the dynamic resolution scaler dulling clarity on base hardware, the Pro version seems to be resolving higher quality textures in addition to the resolution boost. On top of that, the effects pipeline sees tangible upgrades - for example, GPU-accelerated particles are much higher in number than PlayStation 4 equivalents, again occupying a mid-point between the existing consoles and the top-end PC experience. Terrain quality also receives a bump: this resolves to a curious hybrid of low and medium settings on base hardware - the Pro sees this locked to an equivalent to the PC's medium preset. However, many other features - such as shadows, depth of field and motion blur - remain unchanged on Pro.
Koja sam ja ****** pa nisam pre procitao temu o Kurirskim sluzbama.....
Nisam znao da po Beksu moram mobilni da nosim i kada se kupam da bi im se javio....
A ne daj Boze da odgovore na poziv posle 15 minuta.....
Pri cemu njihov kol centar mi ladno kaze, javice se covek opet.....
Nemam reci koje bi opisale moje misljenje o njima ( a da ne budem banovan )....
Ne greje se osim malo gde je napajanje, hladna plastika, što se tiče buke ne čuje se (čuje se mali šum kada je tišina ali pošto imam zvuk sa igara na 5.1 sistemu onda je taj šum beznačajan), kada je u rest modu moraš da se približiš da se čuje kako tiho radi. Dobra je plastika što se tiče prašine trenutno jer na drugim predmetima koji su blizu se nahvatalo nešto više za ova 3 dana, videćemo na dalje.Hardverski utisci naravno, ovo za igre bar gledamo nedeljama vec na YT. Da li se greje, neka subjektivna kolicina buke u radu, prasina friendly ... da li pecurke na DS4 deluju kvalitetnije uradjene (ja na moj stavio metalne)...
Ne greje se osim malo gde je napajanje, hladna plastika, što se tiče buke ne čuje se (čuje se mali šum kada je tišina ali pošto imam zvuk sa igara na 5.1 sistemu onda je taj šum beznačajan), kada je u rest modu moraš da se približiš da se čuje kako tiho radi. Dobra je plastika što se tiče prašine trenutno jer na drugim predmetima koji su blizu se nahvatalo nešto više za ova 3 dana, videćemo na dalje.
Grafika u nekoliko probanih igara (GTA V, NFL 16, Battlefield) mene je oduševila, detalji, likovi, tečnost animacije i okruženje u igrama je fenomenalno. Nisam ja neki gejmer da mogu realno da sudim ali kao prosečan korisnik koji je ceo život igrao igre samo na PC, ovo me je baš oduševilo.
E moj subjektivan utisak da je kontroler sasvim u redu iako nisam igrao na konzolama baš nekoliko godina evo ovih par dana nemam neke nus-pojave što se tiče ergonomije. Jedino mi malo problem kada treba da pritisnem pečurke, nekako je tvrdo suviše. Mada sve to zavisi i od veličine šake, meni je šaka standardne veličine, prsti ne baš dugi.
Kvalitet gumice na analozima je popravljen još ihahaj otkad. To je samo prva serija džojpeda bila mekša...
Послато са Nexus 6P
Pozdrav, da vas pitam pa mozda mi pomognete.
Igram fifu 17 na PS4 i imam problem sa DS4, kada se krecem sa igracem ponekad (ne uvijek) indicator od jacine šuta ili pasa počne titrati ( puni se i smanjuje sam ) u pitanju je online. I kada izvodim slobodne udarce ili loptu poslije prekida na mojoj sredini terena , koliko got čuvao kocku on se samo mrvicu napuni (ali ne uvjek tako kod slobodnog recimo kada cuvam L1+kocku ) , u početku sam mislio da nije do fife neki bug .... ali sad sve vise sumnjam da je do joysticka na ostalim igricama radi normalno ili ja ne primjetim.
Pa eto vjerujem da ovdje na forumu ima ljudi koji igraju fife i koji imaju dugo godina konzole pa da me mogu posavjetovat ili preciznije reci sta je u pitanju.
HVALA
Mogucnost kopiranja podataka sa PS4 na Pro je ekstra fora.......
Svidja mi se sto su mislili na sve detalje ( odmah se primarni nalozi aktiviraju i deaktiviraju na starom.... )
Jos samo da vidim koliko ce mu trebati za kopiranje 400Gb podataka...
Bolje probaj RotTR
Послато са Nexus 6P
Uspeh konacno da dobijem Istvana. Trebalo bi Pro da bude kod mene u subotu ako sve bude kako treba. 🙂
Kakvi su utisci kod vas iz prve ruke, kakav je RotTR? Ako se ne varam trebalo bi da je uz CoD najbolje odradjena igra za sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari