Uopšte, takva je psihologija "glasne manjine" na internetu.
Npr, imamo ps4 koji razbija u svakom smislu, a čitajući ovakve teme može da se zaključi da je u pitanju najgori proizvod ikada koji niko ne želi.
Ljudi odluče da nešto nije za njih, ili bar nije "u naredne dve godine" iz nekih svojih razloga, ali ne stanu tu, nego onda te dve godine provedu u ubeđivanju drugih da kupovina nema nikakvog smisla, nema igara, bolje je igrati na nečemu drugom i još milion razloga.
To su sve gluposti koje je izrodila internet psihologija.
Još kad dođu postovi u stilu "Ne, aj mi samo objasnite..", kao - ne postoji nikakva zdrava logika da neko normalan uopšte razmisli o tom proizvodu.
Internet je jedino mesto gde mali broj takvih ljudi može da izazove bilo kakav efekat.
A sto se cene tiče (ako izuzmemo situaciju kod nas), cela priča je smešna.
Nivo od par desetina eura se diže na ne znam koji nivo, a par GODINA koje nemaš to o čemu pričaš su "ništa". Kao da se živi po 500 godina.
Čak i iz nekog tehničkog ugla ili wow efekta, propustiš nešto kad je novo i najaktuelnije, pa se uključiš za 4 godine kad bude "nekoliko igara vrednih igranja".
I onda zaređaš te igre za nekoliko dana, a sve ostalo nije ni bitno? Neshvatljiv mi je takav pristup video igrama.
Kao da je cilj samo odigrati, bilo kad, bilo kako.
Sve su ovo gluposti, i to velike.
I nemaju veze sa time kakav je ps4, ko šta voli ili ne voli.