Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Google smartydns.

isprobacu veceras.

Ova infamous first light sasvim pristojna i zabavna igra, ako nista, makar za skupljanje trofeja. Podseca me u nekim navratima na jednu staru igru ONI, pre jedno 10ak godina sam je na pc obozavao, moguce da je bila i za konzole : )

Je l bila mozda ova indie igra "Never alone" na mesecnoj ps+ rotaciji besplatnih igara?

^ ONI je postojala i za PS2. ;) Never Alone nije bila u IGC listi besplatnih igara za PS+ korisnike.

Jesi uzeo vec nesto sa tog sajta ?

Ako nisi bolje nemoj rizikovati.

Video sam ja to jos ranije, tlou bio (mozda je jos) 20$.

Ali kada malo pogledas recenzije vidis da je sajt uzasno ocenjen i ima uzasne komentare (cak i na njihovom forumu).

Ljudi kupe, pa ne dobiju kod, ili dobiju vec iskoriscen.

Da li je sajt nov, pa imaju "normalne" probleme, ili ne, ne znam, ali malo je falilo da kupim, i kada sam skontao da cu u najboljem slucaju za kod cekati 5+ dana, ako ga uopste i dobijem, odustao sam.

Mada cudi me da su prevaranti, jer rade preko pay pal-a.

Ja sam tlou juce kupio na http://www.g2play.net za 20e, jos sam imao nekih skupljenih poena pa me izasao i manje i taj sajt mogu svima slobodno da preporucim, brdo kljuceva za pc sam uzeo tu, evo juce i za ps4 prvi i stigao je u roku od 30 sekundi. Nemaju mnogo igara i kolicinski imaju malo, ali cesto imaju nove ponude, pa treba overavati s vremena na vreme, jako su povoljni.

na ovom sajtu sto si rekao da je nepouzdan nisam nista uzimao, samo sam preneo vest . .

Ja sam tlou juce kupio na http://www.g2play.net za 20e, jos sam imao nekih skupljenih poena pa me izasao i manje i taj sajt mogu svima slobodno da preporucim, brdo kljuceva za pc sam uzeo tu, evo juce i za ps4 prvi i stigao je u roku od 30 sekundi. Nemaju mnogo igara i kolicinski imaju malo, ali cesto imaju nove ponude, pa treba overavati s vremena na vreme, jako su povoljni.

na ovom sajtu sto si rekao da je nepouzdan nisam nista uzimao, samo sam preneo vest . .
TLoU je po toj ceni bio i na PSN store proslog meseca.

Bio, ali kao i on i ja sam ga propustio, previse sam se neckao jer sam vec uzduz i popreko presao :/

I kada sam skontao da ga ipak opet zelim u "arhivi", morao sam uzeti po punoj ceni sa Stora, ali sva sreca share odradio svoje.

Ali jeste, prosao bi vise od duplo jeftinije, kao i BF4 sto je bio snizen 70% standard i 50% premium verzija, to sam sva sreca zakacio.

Lutrija je oko tih popusta, nikad ne znas kada ce, pa nekad izgubis, a nekad dobijes.

Ja sam bf4 hteo uzeti po punoj ceni i sva sreca bila neka frka oko placanja, nismo stigli da uplatimo iz nase grupe i sledeci dan padne cena, a joj kako je svima lepo doslo.

Poslednja izmena:
Sasvim pristojno zabavna igra ova infamous first light, je l neko igrao i second son, vredi li? Sad sam se nameracio da skupim 100% svih trofeja pa onda polako gta i tlou : )

Sasvim pristojno zabavna igra ova infamous first light, je l neko igrao i second son, vredi li? Sad sam se nameracio da skupim 100% svih trofeja pa onda polako gta i tlou : )

Vredi, vise nego dobra igra, jedino sto si u obrnutom redosledu trebao da ih igras :)

Obe infamous igre za PS4 su super. Second Son sam platinumovao, a First Light sada lagano igram. Kontam da cu i taj platinum uzeti [posle dosta igranja arene :D].

Kad moze (ili da li uopste moze?) da se ocekuje chip za PS4 ili sta vec?

@djolenzi Veruj mi chip da se pojavi ne vidim svrhu sto bi radio to. Sony je "malo" poradio na tome i lepo su skockali pricu da ovce budu na broju i vuk sit :) .

Poslednja izmena:
Sa share opcijom su uradili više nego dobar posao, tako da mi ne pada na pamet da čipujem svoju konzolu čak i ako to bude izašlo. Online igranja se neću odreći po ceni igranja svega i svačega.

Što, baš je fora da sve košta džabe, nema veze da li je krš :d

Pa nekome bi znacilo, ne zanima sve multiplejer. Ali ne bih se i ja preterano nadao da ce biti tako skoro. Ne zaboravite da VITA jos nije provaljena, a pojavila se ihaha..

Koja je fora igrati BF i COD u single playeru ? :D ili imati PES i FIFU a da ne možeš igrati online. Meni sve to nema smisla, ali dobro, kao što kažeš, ne zanima sve multi

Ја још нисам активирао РЅ+ :)

Drajver podrzava pirateriju i cipovanje samo kad treba da vam on chipuje xbox inace ne :)

@djolenzi Veruj mi chip da se pojavi ne vidim svrhu sto bi radio to. Sony je "malo" poradio na tome i lepo su skockali pricu da ovce budu na broju i vuk sit :) .

Pa to ako ti ne vidis svrhu cipa to ne znaci da je i druge ne vide? Ja se vodim onom politikom u zivotu sve sto je dzabe i bogu je drago tako i ja a vodim se i ovom politikom da pi*ku i vodu nikada necu platiti jer to uvek moze da se dobije dzabe!

Koja je fora igrati BF i COD u single playeru ? :D ili imati PES i FIFU a da ne možeš igrati online. Meni sve to nema smisla, ali dobro, kao što kažeš, ne zanima sve multi

Pa jel na ps4 postoje samo te cetiri igre ili postoje i druge igre koje su izasle i koje ce izaci?

Poslednja izmena:
Je l neko probao ovu drugu PS+ free igru swappera? vidim da je mozgalica, al bih radije da cujem neki utisak pre nego sto je uzmem, jer ne bih skupljao igre u kojima necu osvajati trofeje, perfekcionista sam pa cu se trudim na svakoj platinium da uzimam, a vidim da jednom kad se zapocne igra ne moze da se skloni iz liste trofeja . .

A ja се баш питао ко су ликови који скупљају трофеје :)

Pa to ako ti ne vidis svrhu cipa to ne znaci da je i druge ne vide? Ja se vodim onom politikom u zivotu sve sto je dzabe i bogu je drago tako i ja a vodim se i ovom politikom da pi*ku i vodu nikada necu platiti jer to uvek moze da se dobije dzabe!

Da li si siguran da ne plaćaš te dve "stvari" ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno